Şimdi Ara

Şehir içi 3.3 ortalama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokuş aşağı gidiyor sanırım sürekli

• Geçen gün tamamiyle hız sınırlarını uygulayınca 3 kişi 1.2 TSI ile 4.5L tüketim elde ettim, çok da kasmadım. Gerçekçi mi derseniz tabii ki değil, normalde 6.5-7 civarı oluyor ancak 70'le markete giderken elde ettiğim sonuç bu. Böyle bir değer yakalayıp yazmış olabilir.
    TSI yakıt üretmiyor mu vs diyecek kişiler olmasın lütfen, dediğim gibi gerçek hayatta 120 kmh civarı tam yük Kocaeli-Ankara arası git gel 5.8-6 yakıyor. Kocaeli içinde de 6-7 arası değişiyor.
    Eklemiş olayım, bunların hepsi yol bilgisayarı verisi. Pompada ne kadar fark olur en ufak fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 31 Mayıs 2020; 19:35:14 >
  • Euro5 motor 2012 ve sonrasında gelmemiş miydi nasıl oluyor? Kapı kolları gövde rengiyle aynı olmadığı için en boş donanım paket.
  • Palavracı seyyar tayyarın dediği gibi: deyiş o deyiş patladı gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Geçen gün tamamiyle hız sınırlarını uygulayınca 3 kişi 1.2 TSI ile 4.5L tüketim elde ettim, çok da kasmadım. Gerçekçi mi derseniz tabii ki değil, normalde 6.5-7 civarı oluyor ancak 70'le markete giderken elde ettiğim sonuç bu. Böyle bir değer yakalayıp yazmış olabilir.
    TSI yakıt üretmiyor mu vs diyecek kişiler olmasın lütfen, dediğim gibi gerçek hayatta 120 kmh civarı tam yük Kocaeli-Ankara arası git gel 5.8-6 yakıyor. Kocaeli içinde de 6-7 arası değişiyor.
    Eklemiş olayım, bunların hepsi yol bilgisayarı verisi. Pompada ne kadar fark olur en ufak fikrim yok.
    Ya bırak Allahını seversen. Şehir içinde hangi araç 3.3 litre yakat. Hybrid değilse. 70le şehiriçinde nasıl gideceksin. 70 km hızla gidersen zaten o şehir içi olmaz. Bırakın şu az yakıyor palavralarını. 1.3 dizel corsa kullandım. Şehirlerarası 70 km hızla 5. Vites te 3.8den aşağı düşmedi düz yolda. Klima kapalı. Araç boş. Sadece ben vardım.
    Bu değerleri yakalayabilir miş miş miş.

• İlanın fotosunu aldım. Adamı ariyicam birazdan. Diyicem 3.3 yakmazsa yalan ilandan mahkemeye veririm diye. Bakalım ne cevap verecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Geçen gün tamamiyle hız sınırlarını uygulayınca 3 kişi 1.2 TSI ile 4.5L tüketim elde ettim, çok da kasmadım. Gerçekçi mi derseniz tabii ki değil, normalde 6.5-7 civarı oluyor ancak 70'le markete giderken elde ettiğim sonuç bu. Böyle bir değer yakalayıp yazmış olabilir.
    Uzun yolda 6 litreyken sehir ici nasil 6-7 oluyor. Benim arabada sehir disi 6 yakiyor ama sehir ici 10litre

• Her yer İstanbul değil ki. Kocaeli'de market alışverişine giderken bu hızla gidilebiliyor. 3.3 yakar demiyorum ancak 1 kez dahi olsa yol bilgisayarında bu değeri görmüş olabilir. Zaten gerçekçi değil yazmışım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    110 sonrası yakıt tüketimi ciddi anlamda artıyor. Kocaeli şehir içi de yaktığı bu şekilde.

• Bende 2012 var e5 dizel punto. Bazen düz yolda hız sabitleme 4. Vites 70 km hıza sabitliyorum. Şanslıysam 2 trafik lambası yeşile denk geliyorum o zamanlar 3.6 falan görüyorum. Onun gibi bişey bunun saçmaladığı da. Ha normal değerimi sorarsanız ortalama hız 24 ortalama yakıt 5.8 :)
  • Hiç bir araç fabrika verisi altında yakamaz kolay kolay heleki yola çıktığında şehir dışı 4 litre yakan araca 3,3 yazmış bilmeyende atlar alır

• 2013 yılında sıfır fiesta 1.5 tdci aldığım zaman uzun yolda minimum 2.1 litreye düşürmüştüm sadece deneme amaçlıydı güzergah istanbul tekirdağ. İstanbul içinde de ortalama 17 km/h 4.2 litre tüketim olmuştu minimum fren ve rekor amaçlı denemelerdir.

• İyi aracımda yol bilgisayarı yok.

Allah ne verdiyse yardırıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.