Şimdi Ara

Şehir bisikletinde Salcano mu Carraro mu ? Edited : Carraro 227 alındı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İlk bisikleti alıp ara yollardan eve doğru giderken düz maşa düşüncem aklıma gelmedi değil Ama yollar kaymak değil tabiki sahile inene ya da yakın mesafe eşe dosta gidene kadar biraz amorsitör muhakkak faydalı olacaktır diye düşünüyorum ilk aşamada. Tüm fikirleriniz için tesekkurler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskikarateci

    hocam bende salcano ng450 var. hani idare ediyor beni ama daha bilinçli olsam carraro bianchi gibi markalara yönelirdim. bisikleti alırken sadece aktarıcısına maşasına bakıp alıyoruz. ama asıl önemli olan yürür aksam. göbekler ayna kol kaset zincir furç takımı... salcano kron bunlar zaten önplanda olmadığı için hep en ucuzunu kullanıyor. daha 2000km yapmadan akışının bozulduğunu hissediyorsun bisikletin. bu sefer kendin upgradelere başlıyorsun.

    jant konusunda bisiklete nazik davranıyorum çoğu kez ama genellikle 300 400kmde bir arka jant ayar istiyor bende.
    Bende de ng450 var jant konusunda haklısınız biraz bozuldu ayarı arka jant bir yıl bile olmadı alalı onun dışında memnunum şehirde çok yordugu için şehir bisikletine geçmeyi düşünmeye başladım sizce satıp şehir bisikleti mı alayım yoksa tekerleri değiştirip devam mı edeyim 2017 model satacak olsam ne kadara verebilirim birde 1000 liraya kadar şehir bisikleti onerebilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle şunu söyleyeyim 1000 liralardaki bir bisikletten aynı fiyat bantındaki dağ olsun şehir olsun başka bir bisiklete geçmek fark etmeyecektir.

    ben kendi bisikletimin lastiklerini bitinceye kadar kullandım. açıkcası öyle çok aşırı yorduğunu düşünmüyorum uzun yola çok gittim o lastiklerle.şimdi 1.75lik lastikler kullanıyorum.

    sadece mahallede sürüyorsanız bence yeni bisiklet almak gibi maceralar aramayın. turlara falan katılacaksanız lastiklerinizi inceletebilirsiniz. hızınız artacak ama konforunuz da düşecek bunu da söyleyeyim.

    ben yeni lastikleri mi de bitirince yeni bisiklete geçerim diye düşünüyorum. o da ithal markalara olur. yine salcano alırsam değmez dediğim gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam turlara falan katılmıyorum yani uzun yolda kullanmıyorum mahallede falan arada çarşıya gidiyorum aşırı yorma yok ama tekerler kalın olduğu için daha fazla efor harcıyorum zaten pek anlamam bisikletten bunuda arkadaşlar önermişti aldım o zaman tekerler kalsın bitene kadar kullanayım eğer başka bisiklete geçmek farketmeyecekse geçmenin de anlamı yok kullanayım kuzenim alacak oluyordu satmayayim o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam carraro sportive 321 ya da mosso 1821 mdm v alabilirsiniz
  • Olsun artık sonuçta alınmış güle güle gezsin sonra değiştirir en fazla ...
  • historiyst_45 kullanıcısına yanıt
    1 ay kadar önce mosso 1821 v fren amortisörlü aldım.
    almadan önce düz maşa mı amortisör mü çok kararsız kalmıştım, bir de her gün apartmanda 3 kat elimde taşıyorum, ağır olmasını istemiyordum ancak kullandığım şu 1 aylık dönemde(neredeyse hergün 10km yaptım(haftasonu hariç)) amortisörün ne kadar işe yaradığını gördüm.
    bir avrupa ülkesinde yaşamıyoruz ki yollarımız tertemiz olsun, ya da heryerde kaymak gibi akan bisiklet yolu yok, kaldırıma çıkmamız, inmemiz gerekiyor ki benim işe gidiş yolum araç trafiği bakımından tehlikeli olduğu için kaldırımdan gitmeyi tercih ediyorum.
    1 gün kilitleyerek kullandım amortisörü ve o 2kg fazla ağırlık bu eziyetten beni kurtarıyorsa bence amortisörlü alarak doğru yapmışım :)

    daha yeni bisikletçiyim, sizler belki yıllardır kullanıyorsunuz ve tecrübeniz hatta ben de belki ileride düz maşa daha iyi derim bilmiyorum ama şimdi benden tavsiye isteyen olursa amortisörlü derim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetleguese -- 5 Haziran 2018; 8:57:26 >




  • Eyvallah orası tabiki öyle zaten önemli olan neyi hangi amaçla kullanacağını bilip ona göre almak;size göre elzem olan başkasına göre çok gereksiz olabilir,ben genelde düz yol turlarda kullanıyorum o yüzden düz maşa tercih ediyorum ama dağa taşa gitmek için mtb m vardı artık kullanmadığım için sattım ...
  • Revolutions kullanıcısına yanıt
    Hayirli ugurlu olsun. Sifir mi aldiniz ve ne kadar aldiniz acaba? Ayrica daha cok yeni de olsa ilk bir kac gunluk deneyiminizi paylasabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.