arkadaslar yeni bir sistem kurdum eve sistemi kurmadan once sega dreamcast ile vakit geciriyordum oyunlarini bilen bilir gercekten guzel makina simdi hazır makinayı kurmusken bide emulatoruyle bilgisayarda denemek istiyorum oyunları fakat bir turlu emusunu bulamadım bana emulatorunu bulmam icin yardımcı olursaniz sevinirim.
saygılar...
Bende bi emulatör ve içinde 300 kadar sega oyunuvar istersen gondreyim sana
iyi olur ama 300 oyunun hepsi bir cd demi?
DC oyunları bi cdde ve 300 cd mi hocam o mega drive felandır yaw sega makina yapımınını durdurmadan once zamanını en iyi grafikli oyunlarıydı tek cdye zor sığar
zaten dreamcast başka materyal kullanıyordu bir cd 1gb tı. dreamcast emulatorunü bir ara bulmuştum ama nereden bulduğumu unuttum. madem elinde dreamcast var ne yapacaksınki pc de oynayarak. tv de daha zevk alırsın. birde merak ettim elinde kaçtane oyun var. şimdi oyunlarını bulamıyorsun ya ondan söyledim.
quote:
Orjinalden alıntı: mad_max
arkadaslar yeni bir sistem kurdum eve sistemi kurmadan once sega dreamcast ile vakit geciriyordum oyunlarini bilen bilir gercekten guzel makina simdi hazır makinayı kurmusken bide emulatoruyle bilgisayarda denemek istiyorum oyunları fakat bir turlu emusunu bulamadım bana emulatorunu bulmam icin yardımcı olursaniz sevinirim.