Şimdi Ara

SEG LD49SMART283-B PLUS LED TV 1.289TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün Kodu 110015454
    Çözünürlük (piksel) 1920x1080 Ekran boyutu 49"/124 cm
    Garanti süresi 2 Yıl Girişler 1 HDMI,Scart
    Girişler 2 USB Güç Tüketimi (W) 71 W
    HDMI girişleri 2 Adet MARKA SEG
    MODEL LD49SMART283-B PLUS Scart Var
    Ses çıkış gücü(RMS) (W) 2x8W Tipi Full HD
    USB Girişi 1 x USB SMART TV Var
    Dahili HD Alıcılar Var 3D Yok
    Wifi Yok Desteklenen Resim Formatları jpg, jpeg, bmp
    Panel Tipi Düz (Flat) Panel Türü LED
    Ürün Menşeiİthal
    http://www.teknosa.com/urunler/110015454/seg-ld49smart283-b-plus-led-tv
    http://www.teknosa.com/kampanyalar

• CI modul varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu cihaza ne diyorsunuz , awox yerine bu tercih edilebilir mi , kullanan arkadas bilgi verirse sevinirim.

• Şikayet varı okuduktan sonra buz gibi soğudum tv deyil tamamen seg marka işkence

• Almayı düşünenler bonus flaş 100+magaza teslimi 50 fiyat 150 daha düşüyor fakat kurulum ücretli imis yorumlar o yönde

• A101'den aldığım 48' tv yi 2 yıla yakın kullanıyorum sorun yok. Smart özelliklerini hiç kurcalamadim ama görüntü tatmin edici.

• bende aldım bakalım ya basıma bela aldım yada tv aldım:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl memnunmusunuz kurulum için ücret talep ettilermi

• ben 5 ay önce aldım.gayet memnunum kanal geçişleri yeterince hızlı.kurulumu ücretli.kafanıza takılan soru varsa alabilirim
  • 48 inch var A101 den almıştım taş gibi 1 senedir çalışıyor. SEG diğerlerine göre bir tık daha üstte VESTEL'in alt markalarında
  • Fiyat cortlamış
  • Ne diyorsunuz alalım mı almayalım mı ? Kullanıcı yorumu yok mu acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Ne diyorsunuz alalım mı almayalım mı ? Kullanıcı yorumu yok mu acaba :)

Kipada 1200 tl imiş sanırım ayakları eski tip galiba bugün görmüşler bizimkiler

• Kipadakinin cerceve ve ayaklari siyah ve eski tip,bu albenili duruyor.pahali bi tv izlenimi veriyor:) tavsiye ediyorum 10 no bi tv bu fiyata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bröşürden baktım 1349TL yazıyor , bunu almakla almamak arasında çok ince bir çizgideyim. Bunu almazsam 2000 liraya vestel 4K var onu alacağım sanırım ama 1500TL piskolojik sınırı aşmasam en güzeli. Babamlar kullanacak özellik vs. gerekmiyor net ve doygun renkte görüntü vermesi yeterli
  • henüz elime ulaşmadı teknosanın beceriksizliği mi benim bahtsızlığım mı bilemedim:))
  • Vestel 50fa8200 aldim 2 adet mediamarktten aklim sarmadi bu seg i. Tekosaya gittim çalışmıyordu açın dedim tesisatta problem var dediler izlemeden TV mi alınır. 1400TL edebilir belki ama daha farklı alternatifler olduğunu görmüş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 11 Aralık 2015; 8:53:33 >
  • ben biraz daha ucuza aldım da hocam. 1200 e geldi bana. aldık artık dün gittim magazada gelmis teknosa bana haber vermiyo. adama soruyorum yok gelmedi diyor. dört gün oldu dedim. arka tarafta depo vardı oraya gittik iki tane kutu var aynı model size ait değil diyor. üzerine baktım benim adım yazıyor. dedim bu benimki işte dedim e burda özdilek yazıyor diyor. yaw orası geldiği yer dedim bak alıcıya dedim baktı gördü sonunda . ne ilgisiz çalışanı var ya üzerini okumaya üşeniyor. okuyunca da yanlıs yeri okuyor. beklesem hala elime gecmezdi:)
  • nefret2055 N kullanıcısına yanıt
    Dostum cihazla ilgili biraz yorum alabilir miyiz?
  • hocam ben genel anlamda memnuınum cihazdan. birnci sorunu serrvis 520 tl istedi duvara asmak için. mecbur verdik mesele duvara asmak değil de garantisi başlasın ondan verdik. ikincisi de hocam kumandadan tv yi kapatıyoruz ekstra bi düğme yok. fişini çekmeden önce kapatabileceğimiz bir düğme yok. fişi takınca direk ekran açılıyor seg yazıyor sonra ekran kapanıyor. sen kumandadan açarsan tv açılıyo yoksa öyle kapalı vaziyette bekliyor. bu biraz enteresan geldi butun tvler mi böyle bu mu böyle bilemedm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.