Bildirim
SEG 40' FULL HD LCD TV - 1299 TL (Carrefour'da )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bende gordum bu tvyi...fiyatı gayet uygun...ama cekınıyorum..kullanan varmı ??yorum yaparlarsa sevınırım... -
seg in 32" ini aldık gayet güzel bunun hdmi girişi 2 tane daha avantajlı -
Evet 32 olanın görünt fotoları guzeldi o da mı 1:8000 -
Fiyat güzel ürün nasıl acaba
Sadece SD Yayın ve CD-DVD film için nasıldır acaba
Artık ürünler alınabilir düzeylere geliyor. -
Bir SEG ucuzluyor diger büyük markalar nedense hala burunlarından kıl aldırmıyor Markalılarda 32'de 1000den aşağı hd ready 40-42 de 2000 den aşağı full hd yok gibi..
-
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
Bir SEG ucuzluyor diger büyük markalar nedense hala burunlarından kıl aldırmıyorMarkalılarda 32'de 1000den aşağı hd ready 40-42 de 2000 den aşağı full hd yok gibi..
Evet o konuda haklısın ya seg alalım yada 3000 e diğerleri
Edit: SEG nasıl bir ürün diye ararken 1190 TL ye 42" olanını buldum
http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5258013&shopCategoryId=16366
SEG 42"LCD 106 EKRAN TELEVIZYON 1190TL
•AV in ses girişi
•Çözünürlük:1366x768
•Kontrast:10:000:1
•Panel cinsi:XGA,HD Ready
•Parlaklık:1.2000 CD/M2
•SVHS girişi
•Tahmini panel ömrü:minumum 60.000 saat
•Teletext
•VGA girişi
•100 program hafızası
•2 scart girişi
İnternetten alırmıyım almam ama örnek olsun
Edit2 : özellikleri iyi değilmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 12 Temmuz 2009; 21:12:19 >
-
Hocam o ürün stokta yok yazıyor ve ayrıca o ürün full hd değil hd ready :)
quote:
Orjinalden alıntı: åziz
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
Bir SEG ucuzluyor diger büyük markalar nedense hala burunlarından kıl aldırmıyorMarkalılarda 32'de 1000den aşağı hd ready 40-42 de 2000 den aşağı full hd yok gibi..
Evet o konuda haklısın ya seg alalım yada 3000 e diğerleri
Edit: SEG nasıl bir ürün diye ararken 1190 TL ye 42" olanını buldum
http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5258013&shopCategoryId=16366
SEG 42"LCD 106 EKRAN TELEVIZYON 1190TL
•AV in ses girişi
•Çözünürlük:1366x768
•Kontrast:10:000:1
•Panel cinsi:XGA,HD Ready
•Parlaklık:1.2000 CD/M2
•SVHS girişi
•Tahmini panel ömrü:minumum 60.000 saat
•Teletext
•VGA girişi
•100 program hafızası
•2 scart girişi
İnternetten alırmıyım almam ama örnek olsun
Edit2 : özellikleri iyi değilmiş
-
İlk olarak uydudan TV ve bilgisayardan Divx filan seyretmek istiyorum. Daha sonra WD TV türü bir cihazla HD dünyasına geçmeyi düşünüyorum. Sizce bu ürün uygun olur mu ? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faithless35 -- 13 Temmuz 2009; 10:32:59 > -
taksit hangi kartlara var? -
Büyük magazalarda hepsine oluyor genelde. -
axess in yeni çıkardığı carrefour axess kart sadece elektronik ürünlerde maksimum 150 lira olmak üzere %10 puan kazandırıyor
ayrıca bu kart sürekli peşin fiyatına 12 taksit vaad ediyor
yani 1350-135=1215 liraya gelmiş gibi olacak;
birde her mağazada belirli bir gününde %5 puan kazandıran bir sistem var oradanda 60 lira kazanılabilir. Düştük 1155 liraya :)
ama bu tv yerine 1000 liralık samsung 32b450 daha çok ilgimi çekiyor...
full hd tv ile tv izlemek hd ready lcd ile izlemekten epey kötü malum yayın çözünürlüğü Türkiye'de düşük daha fazla nokta ile bu yayını seyretmek en azından benim gördüğüm full hd tvlerde iyi sonuç vermiyordu
ama ps3 yada pc bağlayacaksanız ekran kartınız iyiyse çok faydalı da olabilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung-İstanbul -- 13 Temmuz 2009; 15:32:55 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Liquefied
taksit hangi kartlara var?
Dün akşam Neomarin Carrefour LCD bölümünde
" Bonus'a taksit yok, sadece tek çekim" diye konuşuyordu bir tezgahtar ile müşteri...
Ama İçerenköy Carrefour da Bonus'a taksit var diye hatırlıyorum sanki, emin olmamakla birlikte -
quote:
Orjinalden alıntı: DENIZCISERKAN
quote:
Orjinalden alıntı: Liquefied
taksit hangi kartlara var?
Dün akşam Neomarin Carrefour LCD bölümünde
" Bonus'a taksit yok, sadece tek çekim" diye konuşuyordu bir tezgahtar ile müşteri...
Ama İçerenköy Carrefour da Bonus'a taksit var diye hatırlıyorum sanki, emin olmamakla birlikte
gıda ürünlerinde taksit yok diğer ürünlerde var (olağan bir durum) -
iyi fiyat -
evet bende gördüm cihazı. öncelikle markası seg olduğu için içine kurt düşenlere söyleyeyim. inanın eğer samsung, sony, lg gibi bir marka alamıyorsanız beko, vestel, shab lorenz gibi markalardan çok daha iyi bence. bir tane kayınpederimde, bir tanede arkadaşımın iş yerinde var. arkadaşımda olan 2 senedir sorunsuz çalışıyor. her gün 10 saat açık. tık yok cihazda. kayınpederde olanda aynı çok iyi cihazlar.
32" olan 675 lira gibi bir şeydi sanırım. 40" olan zaten yazılmış 1350 lira. world ve maximum karta peşin fiyatına 12 taksit imkanı. -
Yorumlara bakınca benimde iştahım kabardı. Carrefoursa express lerde de vardır inşallah, yarın bir bakalım.. -
quote:
Orjinalden alıntı: fLaVa
evet bende gördüm cihazı. öncelikle markası seg olduğu için içine kurt düşenlere söyleyeyim. inanın eğer samsung, sony, lg gibi bir marka alamıyorsanız beko, vestel, shab lorenz gibi markalardan çok daha iyi bence. bir tane kayınpederimde, bir tanede arkadaşımın iş yerinde var. arkadaşımda olan 2 senedir sorunsuz çalışıyor. her gün 10 saat açık. tık yok cihazda. kayınpederde olanda aynı çok iyi cihazlar.
32" olan 675 lira gibi bir şeydi sanırım. 40" olan zaten yazılmış 1350 lira. world ve maximum karta peşin fiyatına 12 taksit imkanı.
Seg zaten Vestel üretimi, fiyatı uygun gerçekten ama vestel, bekodan çok daha iyi demek yanlış yönlendirme oluyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: Samsung-İstanbul
axess in yeni çıkardığı carrefour axess kart sadece elektronik ürünlerde maksimum 150 lira olmak üzere %10 puan kazandırıyor
birde her mağazada belirli bir gününde %5 puan kazandıran bir sistem var oradanda 60 lira kazanılabilir. Düştük 1155 liraya :)
full hd tv ile tv izlemek hd ready lcd ile izlemekten epey kötü malum yayın çözünürlüğü Türkiye'de düşük daha fazla nokta ile bu yayını seyretmek en azından benim gördüğüm full hd tvlerde iyi sonuç vermiyordu
ama ps3 yada pc bağlayacaksanız ekran kartınız iyiyse çok faydalı da olabilir...
Carrefour Axess, CarrefourSA ve CarrefourSA Expres’lerde yapacağınız ilk alışverişinizin %10’unu size hediye ediyor. Hediyenizi tüm CarrefourSA mağazalarında güle güle harcayın.
*Hoşgeldin indirimi chip-para olarak kartınıza yüklenecektir. Hoş geldin hediyesi olarak en fazla 150 TL indirim yapılmaktadır.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Samsung-İstanbul
eğer hesabınız doğru ise 1155 liraya kaçıırlmaz fırsat,
gerçekten böyle bir şey varsa ben ciddi ciddi almaya düşünüyorum
Benzer içerikler
- zoomer batum
- blaupunkt ls720
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi
- nokia 8010
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X