Şimdi Ara

Seg 102 ekran smart/3d TV 999tl [A101] (30 Nisan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana cok ucuz geldi bu fiyat. Hem 3de hem smart gayet cazip. Seg tv kullanan biri olarak tavsiye ediyorum.
    http://aktuel-urunler.com/wp-diger/uploads/2015/04/A101-30-Nisan-2015-Akt%C3%BCel-%C3%9Cr%C3%BCnler-Katalogu-3D-TV-1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpurss79 -- 25 Nisan 2015; 19:04:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesaj duzeltildi.

• Alan arkadaş varsa güzel bir inceleme yaparsa iyi olur. Almayı düşünüyorum kararsızım şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etomon

Alan arkadaş varsa güzel bir inceleme yaparsa iyi olur. Almayı düşünüyorum kararsızım şuan.

Ben memnunum ama bende bu model yok. Güzele benziyor seg güzel marka.

• Bende almayi dusunuyorumda internette hic bi bilgi yok bu modelle ilgili.

• Bende seg kullanıyorum geçen sene yine a101'e gelen TV'yi almıştım gayet güzel ihtiyacım olsa kaçırmam bunuda

• Model adını bilen varmı vestelin 42fa8000 modeline bakıyordum bu nasıldır onun yanında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: InMyOpinion

Model adını bilen varmı vestelin 42fa8000 modeline bakıyordum bu nasıldır onun yanında

tv nin modeli 40se8500 ama hiçbir bilgi yok intenrette
  • quote:

Orijinalden alıntı: cpurss79

Bana cok ucuz geldi bu fiyat. Hem 3de hem smart gayet cazip. Seg tv kullanan biri olarak tavsiye ediyorum.
    http://aktuel-urunler.com/wp-diger/uploads/2015/04/A101-30-Nisan-2015-Akt%C3%BCel-%C3%9Cr%C3%BCnler-Katalogu-3D-TV-1.jpg

szin kullandığınız model hangisi hocam. bi de de sizinkinin usb den film oymatma performansı nasıl acaba. bu tv için bi yerde 1080p mkv yi oynatamadı diye yazmışlardı da.

• bu seg in 32 inç full hd 500 tl ye bir modeli yokmu nedir yani hep büyük ekranların fırsatı var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    gg de finlux 32inç full hd ugun bulabilirsin. 500-600 arası
  • etomon kullanıcısına yanıt
    seg lazım hocam finluxun paneli farklı sanırım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: InMyOpinion

Model adını bilen varmı vestelin 42fa8000 modeline bakıyordum bu nasıldır onun yanında

tv nin modeli 40se8500 ama hiçbir bilgi yok intenrette

Vestel dahil vestelin üretimi diğer 40 ve 3 d li modellerin bilgi kartelası ile kıyaslanabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Buna en yakın alınabilecek lg philips samsung fln 1200-1300 tl mi aynı özellikli? 600 hz panel yazılımla yükseltildi biliyoruz fakat yine gayet iyi orjinal 50 veya 100 olmalı değil mi?

• Forumda Toshiba varken bu alinmaz 50inc 1230tl geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: cpurss79

Bana cok ucuz geldi bu fiyat. Hem 3de hem smart gayet cazip. Seg tv kullanan biri olarak tavsiye ediyorum.

szin kullandığınız model hangisi hocam. bi de de sizinkinin usb den film oymatma performansı nasıl acaba. bu tv için bi yerde 1080p mkv yi oynatamadı diye yazmışlardı da.

Hocam benim model seg 39226b. Usbden full hd film oynatıyor benim model. Hic sıkıntı yaşamadim su ana kadar. Sadece değişik codec'e ihtiyaç duyan bir dosyayı acamadi. Bence gayet yeterli ama bu modeli bilemem.

• Bandırma kipa da 50 inç 3x HDMI DAHİLİ uydu alıcılı smart led 1299 tl..yerel olmadığını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Forumda Toshiba varken bu alinmaz 50inc 1230tl geliyor

link verebilir misiniz toshiba için
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiztornavida

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/toshiba-50l4333g-50-inc-127-cm-ekran-full-hd-sma-163548519?opi=164216215

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yildiztornavida

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/toshiba-50l4333g-50-inc-127-cm-ekran-full-hd-sma-163548519?opi=164216215

Toshiba sharp ve panasonicin renk scaladı bana daha gerçekçi geliyor . Bu fiyata bu tv kaçmamalı bence . Seg gibi kotu bir mala 1000tl verilmez heleki 1200e toshibayı alabiliyorken kampanyada kart vs . Olmasa bile 1300 ve 50"

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.