Şimdi Ara

Kliksa - LG 47LM760S DVB-S FULL HD 3D LED LCD TV + KARGO BEDAVA= 2600 + 200 tl bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
3.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2400 e geliyor. fiyat şu ana kadar ki en düşük fiyat.

670s ile karıştırmayın

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900190867

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 2 Kasım 2012; 22:28:55 >

• Hep lg hep lg.
    Şu Samsunglarda yap böyle ölü fiyatları artık kliksa
  • trabzondayım peşin ödemeyle bana bu ürünü alacak kişi arıyorum acil !!

ürünün içinden hediye gözlükler ve sihirli kumanda çıkıyordur herhalde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 2 Kasım 2012; 23:15:38 >
    Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

trabzondayım peşin ödemeyle bana bu ürünü alacak kişi arıyorum acil !!

world kampanyasına kadar dayan % 15 indirim alabilirsin .

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

trabzondayım peşin ödemeyle bana bu ürünü alacak kişi arıyorum acil !!

world kampanyasına kadar dayan % 15 indirim alabilirsin .

bu ürün bu fiyata 3 saatten fazla durmaz gibi geliyor :)
  • Bu hafta 42" olanı Vatan'da 2099 TL'den sattılar. Fiyatlar düşüyor.
  • saat 01:00 sularında hemen kaptım 1 tane.
    ilk gördüğümde 1 aydır stoklara girmesini beklediğim 670s modeli sandım, "vaybe sonunda geldi hemde 100 lira daha indirimli" dedim.
    sonra diğer şoku yaşadım cihaz, 760s modeli ve 670s den daha uygun. bi salaklaştım falan
    sonra direk yapıştııııır

!!!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
    BEŞİKTAŞ ÇARŞI
  • Napsak alsak mı. Karar veremedim. Az önce mail attım kutu içeriğinde akıllı kumanda var mı diye. Gelen cevaba göre ciddi ciddi düşünüyorum. Kliksa dan ürün alıp sorun yaşayan var mı?

Benim salona 40 inch anca gidiyor..
  • Fiyat mükemmel

Orijinalden alıntı: isacubukcu

Napsak alsak mı. Karar veremedim. Az önce mail attım kutu içeriğinde akıllı kumanda var mı diye. Gelen cevaba göre ciddi ciddi düşünüyorum. Kliksa dan ürün alıp sorun yaşayan var mı?

içinde gozluk ve akıllı kumada cıkıyor..kliksa sabancı kurulusu..en azından bir cok firmadan daha guvenilir...bu fiyat şimdiye kadar gordugu en iyi fiyat alıcısyan kacırma....fiyat mumkunatı yok daha asagıya gelmez..sonra uzulursun....

bende bu tvleri baya bi sure takip edip 46es7000 almıs bulundum keskem biraz daha bekleseymişim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 3 Kasım 2012; 11:48:54 >

“Büyük Stratejistler", “Öğrenilmiş Çaresizlik Mağdurları”, “Yabancı Hayranları”, “Paralı/Gönüllü Tetikçiler", “İdeolojik Zombiler" ve “Duyar Teröristleri” nden cokca var...**

• quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

quote:

Orijinalden alıntı: isacubukcu

Napsak alsak mı. Karar veremedim. Az önce mail attım kutu içeriğinde akıllı kumanda var mı diye. Gelen cevaba göre ciddi ciddi düşünüyorum. Kliksa dan ürün alıp sorun yaşayan var mı?

içinde gozluk ve akıllı kumada cıkıyor..kliksa sabancı kurulusu..en azından bir cok firmadan daha guvenilir...bu fiyat şimdiye kadar gordugu en iyi fiyat alıcısyan kacırma....

Ben philips 40pfl5507 almıştım kliksa dan..

Geldi ve kurulumu kendim yaptım. Baktım 1 tane ölü piksel var. Hemen kutuladım ve mail attım. Cayma hakkımı kullanıyorum ve iade ediyorum diye. UPS ile karşı ödemeli gönderdim. Para hesabıma iade edildi.

Yani güvenilir fazlası ile...

• 2 tane de ben aldım.Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.Uzun zamandır Samsung 47 es 7000 ile bu LG 760 S 'i takipdeydim bugün sabah forumdan öğrenince hemen bonus kart buldum iki tane ayrı + avantajix fırsatıylada 2350 tl geldi. çok iyi oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 3 Kasım 2012; 11:26:14 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tükendi

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Hep lg hep lg.
    Şu Samsunglarda yap böyle ölü fiyatları artık kliksa

55 D7000 serisi eski model olmasına rağmen ne hikmetse 4.000 TL altına inmiyor
  • alanlara hayırlıolsun. takip ettiğim modeldi 46es8000 le ikisi bu birçok yönden iyi tek eksi yanı 3d gözlük olayında pasif gözlük kullanıyor. 46es8000 de aktif gözlük 1080p ye kadar çıkıyor yani lg ise maksimum 540p görüyor.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.