Şimdi Ara

SEFİL EĞİTİM HAYATLARIMIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet italyan lisesinde fransız lisesinde okuyor.Ana dili gibi yabancı dil konuşuyor.18 yaşında gelmeden pek çok ülke geziyor.İnsanın vizyonunu genişleten pek çok etkinlikte ve seminerde yer alıyor.YKS ye girmeden direkt yurt dışında önemli okullara okumaya gidiyor.Enstrüman çalıyor.Aile desen her türlü imkanı sağlıyor maddi olanaklar çok fazla yaşam kalitesi çok yüksek.

Evet arkadaşlar hayat hiç adil değil ve en kötüsünü söyleyeyim bu çocuklar genellikle bizden çok daha zeki ve çok daha çalışkan.Ailelerine bakarsan bizden çok daha iyi bir gen havuzundan geliyorlar.

Bizse iğrenç yurtlarda ay sonunu getirmeyi düşünüp halka arzdan 100 lirayı 200 lira yapmaya çalışıyoruz.

Böyle bir durumda kalkıp ağlayıp sızlanın demiyorum.Ama bahsettiğim şey hayatın gerçekleri.Ben böyle bir durumda bizlerin hayatlarında kaybecek bir şeyi olmayan kişiler olduğumuzu görüyorum.Bizim kafelerde gezecek kalkıp sağda solda zaman öldürecek boş boş siyaset futbol konuşacak ya da instagramda kendimizi millete gösterecek zamanımız yok.Bizim için yazılan kader saçma sapan okulumsularımızda yıllarımızı geçirdikten sonra işsizlik a101 kasiyeri oto tamirci beyaz yakalı manav bakkal çırağı vs olmak.

Bu kaderi ben kabul etmiyorum.Bizim herkesten daha çok çalışmamız lazım.Girebildiğimiz en iyi üniversitelere girmemiz lazım.Öğrenebildiğimiz kadar çok şey öğrenmemiz lazım.Size dropshoppingle zengin olacağınızı anlatan andavalların anlattığı gibi laylaylom bir dünya değil burası.O diplomaya ihtiyacımız var.Mümkün olduğunca çok çalışmamız lazım.Bize dil öğretmediler bizim öğrenmemiz lazım.Bizim geleceğin en iyi doktorları avukatları mühendisleri vs olmamız lazım.Dünyaya açılmamız lazım.Bize yazılan bu kaderin suratına tükürmemiz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D8559CE4 -- 12 Mart 2024; 11:44:48 >

• Herkes eşit şartlarda doğmuyor maalesef.

Bundan şikayetçi olan insanın harekete geçmesi gerek, halinden memnunsan ayrı bir konu. Çok kötü yerlerden gelip çok iyi yerlere gelen insanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ey para senin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt

kesinlikle

• dostum seninle tanışmak isterim..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt

• SEFİL EĞİTİM HAYATLARIMIZ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cezaevinde Yaşam Nasıl?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takıntılımakinadevrim kullanıcısına yanıt

• katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.