Şimdi Ara

Şeffaf diş tellerinin sararması.Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okulun ilk gününden beri diş teli kullanıyorum.Tellerim porselen yani şeffaf.Hergün düzenli olarak fırçalamama rağmen sararmaya başladılar.Sanki dişlerim sarıymış gibi bir görüntü çıkıyor ortaya ve kötü gözüküyor.Fırçalamanın haricinde ne yapmalıyım daha da sararmaması için ? Yada olan sararmaları temizlemek için ? Teşekkürler.

• teli takan dişçiye gitmeyi denedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

teli takan dişçiye gitmeyi denedin mi ?

Denemedim hocam.Çünkü şuan burada değil.Hem sorsam bile düzenli fırçala diyecek.Ve düzenli fırçalıyorum.
  • Ben önermiyorum ama limon+karbonat+çamaşır suyu sorununu çözer.

Önerdiğim ise haftada bir limon+karbonat ile diş etlerine zarar vermeyecek şekilde fırçalaman.

Macun da karıştıra bilirsin.

Edit:

Üye olup cevabı görebilirsin. Üye olamam şimdi buraya kopyala yapıştır için. Üye olunca sen buraya yapıştır yazıyı bizde öğrenelim. İleride lazım olur.
    http://www.doktorsitesi.com/soru/merhabalar-ben-25-yasindayim-ve-iki-hafta-once-seffaf-tel-taktirdim-ama-sa/763045

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 30 Ocak 2014; 21:13:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

teli takan dişçiye gitmeyi denedin mi ?

Denemedim hocam.Çünkü şuan burada değil.Hem sorsam bile düzenli fırçala diyecek.Ve düzenli fırçalıyorum.

şeffaf diş teli hakkında bilgisi olan bir dişçiye git düzenli fırça derse de düzenli fırçaladığını söyle yapabileceğim çok bir şey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diş teli yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.