Şimdi Ara

Sedona 300 ile Ege-Akdeniz Turu yapılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar böyle bi düşüncem var. Yalnız bisiklet konusunda biraz karamsar düşüncedeyim.Sizce nasıl?Cumartesi bakıma falan götürdüm.Yeni zincir taktırdım.Fren vites bakımı da bugün yaptırıcam?

• İstedikten sonra tabi yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

İstedikten sonra tabi yapılır

Siz yaptınız mı hocam böyle şehirler arası tur
  • 2014 yazında Salcano dağ bisikletimle Çanakkale-Edremit yaptım, 2015 Mart'ında yine aynı bisikletle İzmir-Çanakkale yaptık.
  • quote:

2014 yazında Salcano dağ bisikletimle Çanakkale-Edremit yaptım, 2015 Mart'ında yine aynı bisikletle İzmir-Çanakkale yaptık.

Nasıldı anlatırmısın? Ne gibi sorunlar yaşadın, tecrübelerini aktarır mısın ? Yol olarak hangi yolu kullandınız
  • İlk turum tur esnasında kargo beklememden dolayı çok uzadı, Çanakkale-Edremit arasını 11 gün gibi bir zamanda gittim. Sadece 4 gün Bozcaada'da oyalandım kargo beklediğim için. Kıyı yolundan gittim, Truva Antik Şehri, Gülpınar, Assos güzergahında seyrettim. Konaklamayı çadırda yaptım, çoğu teknik malzeme yanımda olmasına rağmen lastiğim bile patlamadı. Sabah erkenden çıkıp, 60-70 km civarı yol alıyordum günlük. Yemek işini konserve ve türevleriyle hallettim. Şehir dışında ama yine de gidip gelme mesafesindeki yerlere çadır attım. Ve hiçbir sorun yaşamadım turda. Aksine çok güzel insanlar tanıyıp, güzel anılar biriktirdim.

İkincisi ise üniversitemin bisiklet topluluğuyla yaptığımız bir turdu. 4 gün sürdü. Konaklamayı okulumuzun ayarladığı pansiyon ve arkadaşlarımızın evleri gibi yerlerde yaptık. Kalabalık olduğumuz için herhangi bir sorun yaşanmadı. Sahil yolunu kullandık, Küçükkuyu'dan sonra köy yolundan Ayvacık'a bağlanıp ana yoldan devam ettik.

• quote:

İlk turum tur esnasında kargo beklememden dolayı çok uzadı, Çanakkale-Edremit arasını 11 gün gibi bir zamanda gittim. Sadece 4 gün Bozcaada'da oyalandım kargo beklediğim için. Kıyı yolundan gittim, Truva Antik Şehri, Gülpınar, Assos güzergahında seyrettim. Konaklamayı çadırda yaptım, çoğu teknik malzeme yanımda olmasına rağmen lastiğim bile patlamadı. Sabah erkenden çıkıp, 60-70 km civarı yol alıyordum günlük. Yemek işini konserve ve türevleriyle hallettim. Şehir dışında ama yine de gidip gelme mesafesindeki yerlere çadır attım. Ve hiçbir sorun yaşamadım turda. Aksine çok güzel insanlar tanıyıp, güzel anılar biriktirdim.

İkincisi ise üniversitemin bisiklet topluluğuyla yaptığımız bir turdu. 4 gün sürdü. Konaklamayı okulumuzun ayarladığı pansiyon ve arkadaşlarımızın evleri gibi yerlerde yaptık. Kalabalık olduğumuz için herhangi bir sorun yaşanmadı. Sahil yolunu kullandık, Küçükkuyu'dan sonra köy yolundan Ayvacık'a bağlanıp ana yoldan devam ettik.

Oh oh çok güzelmiş.Bende şimdiden heybe çadır falan aldım.Tekerlekler zırhlı lastikle yenilettirdirm.Zinciri falan da aynı şekilde.İnşallah martın sonunda bende yapıcam.Çanakkale-Mersin arasını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yol anılarınızı bekleriz hocam
  • quote:

Yol anılarınızı bekleriz hocam

tabii
  • İçiniz rahat olsun, değil ege akdeniz turu, dünya turu bile yapılır. Gitmeyen bisiklet yoktur, bakımsız bisiklet vardır. Kaldı ki bisikletiniz bu tur için iyi bir bisiklet.
    Siz yeterki mental olarak hazır olun. Turun %10 unu bisikletiniz, %10 unu ekipmanlarınız, %30 unu bedeniniz %50 sini siz yaparsınız.
    Yeterki istekli olun. Hedefinize ulaşma yolunda geri dönmeyi düşünmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erygnd E kullanıcısına yanıt
    sana puanım dohuz pampa. Saolun hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.