Şimdi Ara

Seda Sayan asıl şimdi yandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki eşini öldüren Sefer Çalınak'ı programına konuk eden Seda Sayan'a ve programın yayınlandığı Show TV'ye tepkiler çığ gibi büyüyor.

RTÜK, yaptığı açıklama ile Seda Sayan'a tepki gösteren Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlıpı'nın şikayetini incelemeye aldı.

Yurt çapında her kesimden çok geniş tepki alan programla ilgili olarak inceleme başlayan RTÜK'ün Show TV'ye büyük para cezası ermeye hazırlandığı öğrenildi.

RTÜK, Seda Sayan'ın programları nedeniyle daha önce Kanal D'ye toplam 1 milyon TL ceza kesmişti.

Bu arada Türk Psikolohlar Derneği de Seda Sayan'a tepki gösterdi ve toplumda şiddet eğilimi olanların cesaretlendirildiğini dile getirdi.

quote:

Milliyet

• Kadırgalıya olmaz bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç gün sonra unutulur gider her olayda olduğu gibi.

• Ülkemin genel seviyesinin yerlerde olduğunu gösteren bir durum. Halen şu tür saçma salak programlar izleniyor ve bunlar gibi boş insanlar bu işlerden para kazanabiliyor ya içim sızlıyor.
  • Kadın mı öldürtmüş sanki adamın karılarını.Ne saçmalıyo bu millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: grupyorum

Bir kaç gün sonra unutulur gider her olayda olduğu gibi.

Napacaktik her yıl bu günü ancak veya lanetleyecekmiydik

• seda bacıma laf yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIRADA NE KALDI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ins kapatırlar programı bıktık yıllardır seda sayandan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bu kadın senelerce en güvenilir insan ödülünü almıştı. Bizim millet hakikaten ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben halkın sedasiyim diyor ya bir de

Lan senin eğitimin ne kariyerin ne be asıl sen kimsin.

• birde olaydan sonra yaptığı 1 program boyunca paso kendini savundu bu kadın. yaptığın bir hataydı işte, millette sana bu kadar tepki gösterdi hatanı kabul et. daha inat edip program boyunca kendini savunmaktasın. lanet olsun ki hala daha böyle saçma sapan programlar izleniyor , yukarıdaki arkadaşlar durumu çok güzel açıklamış , bu programlar adeta ülkenin zeka seviyesinin aynası. ondan sonra neden ıq ' muz düşük. annemde izliyor şu saçma programları gücüm yettiğince kızıyorum onada ama dinletemiyorum nafile.
  • Kadını savunmak için söylemiyorum ama maden bu kadar kötü bir şey o adamın dışarıda işi ne devlet niye bırakmış o adamı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV programlarımız ve aldığı reytingler ülke insanımızın seviyesini gösteriyor.

Leyla ve Mecnun ,Behzat Ç. Gibi yapımların tutunamadığı bir coğrafyada Muhteşem YY. Akasya Durağı ,seda sayan ve evlilik programlarının reyting rekorları kırması hiç abes gelmiyor bana

• 2 karısını öldüren adam nasıl oluyorda elini kolunu sallaya sallaya dışarıda geziyor, programlara katılıyor. Bu adamın en az 40 yıl hapis ceazsı alması gerekiyordu.
  • Şu saçama sapan programlarla insanların beyinlerini boş beleş bilgilerle doldurup gündemdeki olayları görmelerini engellemeleri ne kadarda güzel magazin programı diye birşey var hala bu ülkede ben ona yanıyorum.
  • geçen hafta içinde (sanırım ilk günkü programında) sürekli iktidarı ve kendini övmekten başka bir şey yapmadı. 5 dk dayanamadım programa. Bu kadar iticiliği nasıl oluyor da 2-3 saat izleyebilen insanlar mevcut aklım almıyor.
  • Hızlıca ülkemizden yok olmasını istediğim insanlardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki karısını öldürdü diye tvye çıkartmaması mı gerekiyormuş, rtükte mal mal cezalar veriyor şaka gibi gerekçe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.