Şimdi Ara

Section 8: Prejudice cıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Section 8: Prejudice 32 kişilik multiplayer moduna, 5 saat uzunluğunda senaryo bölümüne, 4 kişilik co-op desteğine, haritalarında kullanabileceğiniz tanklara ve taretlere, ilerledikçe açılan özellikler ve Achievement'lara, kişiselleştirilebilen zırhlara, Jetpack'lere, klan sistemine ve özel sunuculara (Dedicated) sahip.
    boyut 4.58gb

video-http://www.youtube.com/watch?v=NfmHyN1TUxQ&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 5 Mayıs 2011; 13:41:57 >

• deneyen varsa izlenimlerini paylaşsın lütfen. özellikle single-player yönlerini.
  • Section 8 oynamıştım haritalar harbi büyüktü bunuda bakacağım...
  • Burada bir videosu var Co-op desteği varmış videoda defans yapıyorlar

http://www.youtube.com/watch?v=NfmHyN1TUxQ&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real-Gamer -- 5 Mayıs 2011; 12:46:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

Burada bir videosu var Co-op desteği varmış videoda defans yapıyorlar

http://www.youtube.com/watch?v=NfmHyN1TUxQ&feature=player_embedded

videolar super aksama oynarım
  • Aynı tas,aynı hamam.

Denedim bugün ne farkı var 1. oyundan bulamadım.

Belki de single oynadığımdandır bilemiyorum lakin önünde Brink gibi bir rakip varken pek fazla iş yapmaz.
  • İğrenç bir oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tortures For a Fly (+18)
    14 yıl önce açıldı
    5 min a day to get VEINY ARMS
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyun çok kısa ve son derece basit değişiklik olsun die bakmıştım ama gayet sıradan bir oyun olmu atmosfer die bişi yok ayrıca oyunda ses de yoktu bu çok ilginç
  • İlk oyunu oynamıştım ve hiç beğenmemiştim açıkçası. Bununda videolarını izledim ama bu da aynı cacık. ÇÖP.
  • oyunda silah çeşitliliği yaratmaya çalışmışlar, becerememişler...
    ve oyunda şöyle bir şey var...onlarca adam öldürdüm sniperla, düşmanlarıma ilk atışımda zırh sıfırlanıyor ve canının %20 si gidiyor, daha sonra tekrar atış yapıyorum aynı noktaya, adam ölüyor... ya arkadaş bütün düşmanların ölüm şekli aynı olmazki...kafadan da vursak elinden de vursak aynı şey...

Ayrıca bir çok oyundan alıntılar var...Lost Planet 2 oynayan arkadaşlarımız anlicaktır beni, o oyunun kopyasını yapmaya çalışmışlarda olmamış gibi...

crysis 2 gibi bir oyunu bitirdikten sonra buna başlamak tam bir işkence.... Elim sürekli görünmezlik için E tuşuna gidiyor...basıyorum, sonra "lan crysis değil ki bu" diyorum kendime...

kısaca oyun güzel değil... gidin crysis, lost planet, call of duty, medal of honor, metro 2033, dead space, mass effect oyun serilerini bitirin...

• Oyunu yerden yere vurmuşsunuz nedir bu arkadaşlar bende oynadım criysis 2 , cod , bad company vs. onlarlada karşılaştırmayın bukadar tamam okadar iyi oyun değil ama oynanabilirlik güzel eksiklikleride yok değil offline modda kur oyunu oyna ilerletirlerse bu oyun gayet güzel olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 11 Haziran 2011; 13:10:58 >
  • yaw ben bunu yükledim en başta
    get repair tool and graned diyor yapamadım bi türlü tamir felan olmadı ne iş :D
  • ben bu oynu internetten indirdim torrentla orjinal deil ama nasıl online oynayabilirim diye 2 gündür bakıyorum bişi bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemra

ben bu oynu internetten indirdim torrentla orjinal deil ama nasıl online oynayabilirim diye 2 gündür bakıyorum bişi bulamadım yardımcı olurmusunuz

olamayız. orjinal olması lazım online oynaman için.
  • Güzel değil ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Güzel değil ya

+1 oynamadım ama benimde hoşuma gitmedi
  • Bu oyunun ilkini oynayip bitirmistim. Online'i eh iste ama single bolumu tam bir rezalet. Aslinda ne online icin nede single icin alinacak yada oynanacak bir oyun degil. Bunun da farkli olacagini sanmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.