Şimdi Ara

Secret Invasion dizisi Disney+ platformunda yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Secret Invasion dizisi Disney+ platformunda yayında
    Nick Fury karakterini merkeze alacak olan Marvel’ın yeni dizisi Secret Invasion bugün itibariyle Disney+ platformunda erişime açıldı. Yapım Marvel Sinematik Evreninde geçen ilk casus-gerilim dizisi olacak.



    Secret Invasion ne anlatıyor?



    2007 yılında yayınlanan Secret Invasion çizgi romanından uyarlanan dizide Nick Fury, Skrull ırkından olan uzaylıların dünyayı işgal etmesini araştıracak. Kişisel bir savaşın içerisine giren Nick Fury, Avengers takımından yardım kabul etmediği için Maria Hill ve Skrull ırkından Talos’ın yardımını kabul etmek zorunda kalacak.



    Ayrıca Bkz.Secret Invasion dizisinden yeni bir fragman yayınlandı



    1990 sonrasında dünyanın nasıl işgal edildiğine odaklanacak olan dizide Nick Fury’nin ve Marvel dünyasının güven duyguları da testten geçecek. Marvel evreninin yeni dönemdeki filmleri de bu dizi ile bağlantılı olacak.



    Disney Plus ülkemizde aylık 64,99 TL, 12 aylık paketi ise 649,90 TL'den sunuluyor. Disney+'a buradaki bağlantıyı ziyaret ederek üye olabilirsiniz.











  • disney plus üyeliğim bugün itibariyle bitiyor fiyatından dolayı yenilemeyi düşünmüyorum ama bu diziyi de merak ediyorum. disney platformuna başka nereden ulaşabilirim pm lütfen :)

  • Bradley Cooper kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlarla Disney+ benim için de bitti.İçerikler şu an için asla bu parayı vermeye değmez.
  • Pahalı diyenler var ama bu içerikler bedava çekilmiyor. Aylık 1 dolar altına Disney izliyoruz daha ne istiyorsunuz ?

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Dolar bakımın dan uygun olabilir ama biz dolar cinsinden maaş almıyoruz. O yüzden yurt dışına göre abonelik ücreti bizim ülkede çok daha uygun olsada paramızın degersizligi yüzünden hala pahalı .

  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Dolar ile maaş alıp almaman önemli değil firmalar Dolar ile filim,dizi çekiyor maaşlarını dolar ile veriyor.

    Bize de 1 dolar dan daha düşük rakamlara veriyorlar.

    Yönetimin hatalarını mecburen biz çekiyoruz. Para değersiz 1 kg kaliteli peynir 280 tl olmuş normal artık.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Yok ben size katılıyorum zaten . Disney'in fiyatları döviz cinsinden çok uygun . Hatta pek çok marka ürünlerini yurt dışına göre Türkiye de çok daha uyguna satıyor. Ama dediğiniz gibi paramız değersiz olunca bize fiyatlar yine yüksek geliyor.

  • tropeus77 T kullanıcısına yanıt

    Dostum geri zekalı mısın yoksa olmaya mı çalışıyorsun? Disneye 1 ay üye kaldım kütüphanesi yok. Yeni film geldiği yok 3-5 dizi var marvelin onların da senede 5 bölüm zor çekip yayınlıyorlar. Star warsta aynı 5 6 bölüm zor çekip yayınlıyorlar mandolarian vs. Kaldı ki mevcut olan filmleri animeleri zaten yıllarca izledik aynı filmleri neden tekrar izlemek için para ödeyelim. Yeni içerik yok kütüphanesi hep eski yapımlar. Sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Netflix üyeliğim devam ediyor her ay tonlarca dizi film yayınlanıyor. Arada eski yapım filmlerde geliyor onları da izliyorum. Disneyde bunları göremiyorum o yüzden iptal ettim aboneliği.

  • Bradley Cooper kullanıcısına yanıt
    Gönderdim iyi seyirler ✅
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.