Şimdi Ara

Secret Eye [Resimli Anlatım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Programı bana bir işyeri sahibi arkadaş söyledi ve ilk gördüğümde çok şaşırdım
    türkiyede böyle gelişmiş bir yazılım üretildiğini bilmiyordum. Sistem patronlara hitap ediyor ve personel izlemesi gibi işlerde kullanıyorlar bazı firmalarda firma içi destek için kullanıyor. Örneğim muhasebe departmanında bir persenel bilgisayarıyla ilgili sorun yaşıyor. IT departmanı bu program sayesinde masaüstüne bağlanıp destek verebiliyor. Ama masaüstü bağlantısı bu programın özelliklerinden sadece birtanesi...

Özellikleri :

* Gizli mod özelliği - [Bu modu aktif ettiğinizde bağlandığınız bilgisayar ona bağlanıldığını anlamıyor]

* Aynı anda birden fazla bağlantı yapabiliyorsunuz örneğin bir makinanın masaüstüne bağlı işlem yaparken başka bir makinanın dizinlerinde gezebiliyor dosya alıp gönderebiliyorsunuz. we tüm bunları yaparken üçüncü bir makinadanda web kamerası görünsütü alabiliyorsunuz :)

* Client PC ler açılır açılmaz size otomatikman bağlanıyor.

* Gelişmiş görsel tasarımı kullanım kolaylığı sağlıyor [Masa üstü dizaynına benzetmişler]

* Programı açtığınızda IP niz değişmiş ise admin panelinden yeni IP nizi set edebiliyorsunuz. Böylece clientler size herzaman bağlanabiliyor.

* Yerel ağda çalışıyorsanız otomatikman anlıyor ve 100mbit modunda yani gayet hızlı çalışmaya başlıyor ama uzak bağlantılardada gayet iyi .. sorunsuz bir bağlantıda ekran yaklaşık 5 sn de bir yeniliyor...

* Download ve upload yapabiliyorsunuz.

Programın genel görüntüsü :

İconlar bağlı PC leri simgeliyor ve bilgisayar isimleri altında yer alıyor.
    icona çift tıkladığımızda otomatikman dizinleri geliyor.

Ekranda gördüğünüz gibi birden fazla bilgisayarın dizinini aynı anda gezebiliyor ve bu bilgisayarlar arasnda dosya transferi yapabiliyorsunuz.

sağdaki küçük penceredede o anda çalışan programların listesi geliyor.

Masaüstü bağlantısı :

Buda destek veya izlemek amaçlı bagğalabildiğiniz masaüstü.
    kendi makinanızmış gibi bu panelden karşı makinayı kullanabiliyorsunuz...

programa nerden ulaşabilirim diyorsanız bir mail adresi var elimde ama satıcı kurumsal bir firma olduğu için müşterilerinide kurumlardan seçiyorlar.
    joker@jokeryazilim.com

• şirketler için güzel program
    Artık kesinlikle DH 2.el bölümü ve diğer bölümler üzerinden alışveriş yapmamaktayım. Yıllarca yaptığım alışverişlerimden gelen referanslar yüzünden hesabım çalınarak dolandırıcılık yapılmıştır. Konu tarafımca polise ve savcılığa suç duyurusu olarak aktarılmıştır. Benden gelen 2.el alışveriş mesajlarına itibar etmeyiniz.

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-dh-hesabimdan-dolandiricilik-yapilmis--131134293#131134293
  • aslında sadece firmalar değil herkezin işine yara sonuçta trojanın yaptığı her işi yapıyor .. otomatik log gönderme webcam bağlantısı gibi eklentileride var.
  • Daha iyisi var, üstelik arkadaşımdan duymadım 33 clienti olan bir şirkette kullandım ve tavsiye ederim

http://www.myyazilim.com/networkmanager.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 18 Mayıs 2009; 11:26:02 >

• bunu biliyorum ama uzaktan erişim yok sadece localde çalışıyor.
  • Bahsi geçen program radmin veya teamviewer'ın yaptığını yapıyor yanılmıyorsam.. Bu programı şu an buradan konu başlığından ilgili bir adet link ile indirip deneme amaçlıda olsa kullanamıyorsak ne diye bu başlık açılmış.. Piyasada remote administrator gibi gerçekten oldukça gelişmiş bir program dahi deneme sürümüyle sorunsuz indirilip kullanılabiliyorken bu programın yapımcılarının yaptığına naz denir.. işim olmaz... Öyle kırmızı kırmızı koca iconlarla körlere hitap ediyor olması lazım..

@Kumandan

"Daha iyisi var, üstelik arkadaşımdan duymadım 33 clienti olan bir şirkette kullandım ve tavsiye ederim"

üstelik arkadaşımdan duymadım kısmı iyidi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_cube

bunu biliyorum ama uzaktan erişim yok sadece localde çalışıyor.

Uzak bağlantı için 87532648723 tane çözüm var siz merak etmeyin, ayrıca bu tür programlar genellikle localde kullanılır. Ona kaldıysa sizin programınızın bu programa göre çoook daha fazla eksi yönü var.

Arkadaş ayağını geçin, programı siz üretiyorsunuz satıyorsunuz onu anladık zaten, burada programınızın tanıtımını yapmanız yasak değil, kimse size "neden reklam yapıyorsun ? " demez. Harbi olun, fake üyelikle gelip " aa çok güzelmiş satın almak isterim, kaç para bu ? " gibi bir olay bu forumda yabancı olduğumuz şeyler değil

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuist
    @Kumandan

"Daha iyisi var, üstelik arkadaşımdan duymadım 33 clienti olan bir şirkette kullandım ve tavsiye ederim"

üstelik arkadaşımdan duymadım kısmı iyidi..

tüh kacirmisim

@Kumandan

iki programin rekabeti konusu bulunan tek kusur "uzaktan erişim yok sadece localde çalışıyor." yazisindan sonra bitmis zaten. 87532648723 + 5 cozumde benden Hos bana gore bu izleme/gözetleme isleri pek sacmada.....

Neyse, bu konuya yazi yazmamin asil sebebi, avatarini pek begenmem, gunlerdir avatar degistirecegim die ortaliga bakiyordum, sonunda kendime verimli bir yaklasimla (30x30 + orjinal) sunu begendim (bil bakalim nerden caldim ).
    ( Tabi seninkinede ilk goruste vuruldum o ayri (acep yeni mi yaptin). ) . Toplasan 10 foruma üye degilim, uye oldugum RUS forum dahil (biraz zor oldu) hepsinde avatarimi degistirdim, tek yerli etkin forum üyeligim donanimhaber de degistiremedim ( cep tlf olayi ) , yok mudur benim gibi faydali üye icin bir caresi !!! belki uzaktan erisim , yada bir admine erişim , hem local hem uzaktan her sekilde yardimci olursan mutlu olurum .....

• İletilemiyen Kişisel mesaj: Lancelot_Real Kişisel mesaj almak istemiyor veya seçemiyor.

almak istiyor ama secemiyor (cep tlf olayi).

dh a cep tlf verme kurali ciktigindan beri kendi profilime elimi sürmüyorum ve hic pm lesEmiyorum (cep numarasi vermeme sebebi olayina girmeyeyim). Mesaj degistirmemede izin yoktu, onuda admin (isim vermiyeyim) duzeltmisti (usb ve diger anlatim konularimi duzenleyebilmem icin*)

Eski (senin kadar olmasin) Faydali uye oldugumun referanslar:
    **Sadece Yazilim ve MS konusuna yazi yazmam (coook nadir Linux ve konu dışı)
    **Bir sürü anlatim (imzamda sonunda Lancelot olan linkler). ör: Son anlatimim UFD bootable üst konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_27098049/mpage_1/key_/tm.htm
    **Bir sürü anlatim degerinde katildigim konular (imzamda bulunan diger linklerin bir kismi).
    ör: son örnek Ghost 14 - vmware - Ghost 11 operasyonlari ile ilgili basayew ile yazismalarimiz (tabi mutlu son)
    http://forum.donanimhaber.com/m_31195802/mpage_2/key_/tm.htm
    **dh da bana referans olacak iyi arkadaslar vardir muhakkak :). (sevenide sevmeyenide)
    **dh disi referans vermiyeyim, ByC_soft olayina gerek yok, zaten benim yerli forumum dh.

Kasım 2008 de bu konuyu yazmistim, sagolsun iyi bir adminimiz beni duyup konularin duzenlenmesi yetkimi vermistide dh da kalmaya devam ettim. 6 ayda dh yonetiminde yeni kararlar olmustur, misal: referansli üye, kefilli üye, iyi bilinen üye, faydali üye.... vs :).

Yani rus - cin forumlarina bile google translator ile takiliyoruz, icabinda dosya almak icin üyede oluyoruz ve profilimize avatar/imza vs koyabiliyoruz ama is dh a gelince kimildasam sorun oluyor !!!! benden 1000 misli daha Yarbay sin, vardir bana yapacagin bir Yardim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 19 Mayıs 2009; 14:23:42 >

• sadece avatarınımı değiştirmek istiyorsun ?

Orjinalden alıntı: Kumandan

sadece avatarınımı değiştirmek istiyorsun ?

evet :)

eger avatarda link direkt (....photobucket...) kullanilirsa sonradan degistirmek ilerde de sorun olmaz. (pek sıkda degistirmiyorumda... )

umarim ilerki zamanlarda "GSM i yok ama Guvenilir Uye" statusune yukselirimde baska ufak seyleri kendim yaparim (hic sormuyorum, avatar yeter su anda)

eger yaparsan, simdiden cok sagol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.