Şimdi Ara

seçmen listesinde adım yok ne yapmam lazım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • askerden geleli 1 ay oldu muhtara gittim netten baktım seçmen listesinde adım yok ne yapmam lazım?

• KARTAL İLÇE SEÇİM KURULU na başvurmak lazımmış ama adresi bilmiyorum..Arkadaş devlet kurumundan geliyorum devlet kurumuna gönderiyorlar bu nedir ya
  • Hort olacak ama kusura bakmayın.

Bu nedir ya !!! geçen seçimlerden beri ne adresim değişti ne de hayatımda başka bir değişiklik oldu. Ancak nedense bu seçimlerde oy kullanamıyorum çünkü kaydım yokmuş. Böyle saçmalık olur mu terbiyesizler resmen oy kullanacak adam seçiyorlar.
  • Kardes haber izleyin devlet bağırıyir bas bas kontrol edin diye. Benim annemlerinde köydeymiş oy verme hakkı hemen hallettiler kaymakamliktan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhera

Hort olacak ama kusura bakmayın.

Bu nedir ya !!! geçen seçimlerden beri ne adresim değişti ne de hayatımda başka bir değişiklik oldu. Ancak nedense bu seçimlerde oy kullanamıyorum çünkü kaydım yokmuş. Böyle saçmalık olur mu terbiyesizler resmen oy kullanacak adam seçiyorlar.

Hatanın büyük çoğunluğu sizde seçmen kağıtları o kadar asılı kaldı, hatta bakmaya üşeniyorsanız internette bile arama yapma imkanı tanındı. Evet haklısınız oy seçecek adamı seçiyorlar.(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghn

quote:

Orijinalden alıntı: ozhera

Hort olacak ama kusura bakmayın.

Hatanın büyük çoğunluğu sizde seçmen kağıtları o kadar asılı kaldı, hatta bakmaya üşeniyorsanız internette bile arama yapma imkanı tanındı. Evet haklısınız oy seçecek adamı seçiyorlar.(!)

Hata tabi bende 6 seçimdir hiç bir problem olmadan hep aynı şekilde oyumu kullandım ve hiç bir değişiklik olmadığı halde asılı olan kağıtlara ve ya internetten araştırma ihtiyacı duymadım. Doğru söylüyorsunuz hata bende...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.