Şimdi Ara

SEÇİMLERDE YARDIM VE ÇOKLU BAĞLAMA???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- ARKADAŞLAR BEN BİR MÜZİK DEİLSİYİM... BASS I ÇOK SEVİYORUM VE BUNUN İÇİN 5.1 YERİNE 2.0 SES SİSTEMİ TERCİH ETTİLER BENDE 2.0 ALICAM, AMA KARAR VEREMİYORUM...

MODELLER:

1) MIKADO V11B
    2) MIKADO V28B
    3) MICROLAB PRO1
    4) MICROLAB PRO2
    5) BUNLARDAN BİRİNİ BEĞENMEYİPTE SİZİN SEÇTİĞİNİZ 2.0 (BÜTÇE: 300 YTL)

DİE DÜŞÜNDÜM İYİ Mİ ETMİŞİM. BUNLARDAN HANGİLERİ GÜZEL SİZCE... EĞER BUNLARDAN BİRİNİ BEĞENMEZSENİZ SİZDE SEÇENEK KOYABİLİRSİNİZ... BÜTÇE Yİ 300 YTL YAPTIM... VE ÇOK KARARSIZIM... YARDIM EDİN NE OLUR...

------------------------------------------------------------------------------------------------

2- BEN BELKİ 2 TANE 2.0 VEYA 2.0 İLE 5.1 ALABİLİRİM... BUNLARIN İKİSİNİ NASIL AYNI ANDA BİLGİSAYARA BAĞLAYABİLİRİM...

NOT: GÖREVLİLER KONUYU KAPATMAYIN ÇÜNKİ DİER BÖLÜMDE İSTEDİĞİM CEVABI BULAMADIM 2.0 LARLA İLGİLİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 15 Nisan 2008; 15:25:17 >

• lütfen yardım edin ortada kaldım hangisini alıcam bilmiyorum :(
  • bütce eğer 300 ytl ise logitec z-2300 deri kesinlikle
  • bass ı çok seviyorsanız evet z2300 kesinlikle size iyi gelebilecek bir sistem ama daha sonra müzikal kalitesini beğenmeyebilirsiniz. o zaman da z2300 ün uydularını değiştirebilirsiniz forumda bunu yapıp sağlıklı sonuçlar almış arkadaşlar var araştırmanızda fayda var.
  • ya onun bassı kafa ağrıtıyormuş...

bu arada bir bilgisayara nasıl birçok sistem bağlayabiliriz...
  • eee yardım yok mu???
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3.5mm girişi çoklayıcı aparatlar mevcut. onlarla birden fazla sistem bağlayabilirsin en basit ve ucuz şekilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.