Şimdi Ara

SEÇİM DE YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 10 gün veya 15 gün sonra bir telefon alacağım ve 3 tane telefonun arasında kararsızım.Benim istediğim telefon 3-4 yıl gitmesi ve hızlı olması örneğin ben açık olan uygulumama&pencereler arasında hızlı geçiş yapabileceğim bir telefon olması bir nevi işlemcisi hızlı olmalı vide kalitesi de 1920-1080 den aşşağı düşmemesi yönünde bütçem iste 2000 ve 2600 arasında değişebilir ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM BAKTIĞINIZ İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN .

• HTC U11 XZ1 XZP Nokia 8 gibi telefonların sizi üzmeyeceğini düşünüyorum.

Biraz daha beklerseniz Huawei v10 gibi telefonlar gelecek.

Onları da değerlendirebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında ben böyle samsung s7 - s8 ya da a7 gibi modelleri düşnüyordum
  • C9 Pro veya Note FE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç düşünmeden Note FE. Şu an o fiyat seviyesinde daha iyisi mümkün değil yok. Oneplus 5, 5T, Xiaomi Mi6, Xiaomi Mi Note 3, Huawei Mate 10 lite gibi tonla alternatifiniz var, ama hiçbirisi Note FE kadar dolu bir paket sunmuyor. Şu ara el üstünde tutulması gereken bir cihaz. Oreo güncellemesini sıkıntısız alırsa 3-4 sene hiç kafa yormadan kullanırsınız.
  • captan277 C kullanıcısına yanıt
    Uygun fiyatlı performans isterseniz ithalatçı garantili C9 pro, A7 2016, A9 2016, Note FE en ideali.

Samsung Türkiye garantili isterseniz Yine A serisi veya S serisi uygun fiyatlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.