Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.564
Cevap
199
Favori
1.245.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani hastalık öyle birşey ki insan ölsemde kurtulsam diyor, gerçekten Allah'ın laneti üzerimizde resmen.

Bu kadarda olmaz, kanser hastalarının çekmediği işkenceyi çileyi biz çekiyoruz.

Saç, kulak içi, burun kenarları, kaş heryerimde egzama var üstelik egzama olan bölgeler sürekli yanıyor ateş tutuyormuşum gibi + kaş ve saçlarımda dökülüyor egzamayla beraber. Sirkeyi sürünce gözümden yaş geliyor o derecede yanıyor.

Ötenazi yasal olsa şu ülkede çoktan kurtulmuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen haberlerde gördüm omurilik felci ve yürümesi imkansız olan adamı omurgaya implant yapıp sinirlerde yeniden iletişimi sağlayarak ayağa kaldırıp yürütmüşler.

Yürümesi imkansız olan adamı ayağa kaldırıp yürüten, körlüğe bile çare bulan TIP Literatürünün gerçekten Egzamaya çare bulamadığına inanmak istemiyorum.

Kanserin birkaç çeşidini kan kanserini yani LÖSEMİ ve iç kanama hemofili hastalığını bile gen tedavisi ile tedavi ettiler ama egzama lanetine 21.yüzyılda onca imkan olmasına rağmen çözüm bulamadılar.

• random35 R kullanıcısına yanıt
    Saç dökülmesinin de tedavisinin olmaması...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Gerçekten insanı maddi manevi dibe batıran bir lanet, dışarıda insanlara bakıyorum kimsenin yüzünde egzamanın e'si bile yok biz gerçekten lanetlenmiş kişileriz seboreik dermatit hastaları olarak.

Geçmediğini biliyorum artık elimi kafama vurmaya korkuyorum kafamı havluyla kurulama ya korkuyorum çünkü bu hastalıkta mıdır nedir saçlarım Okadar cansizlasti Okadar dökülür olduki anlatamam bazen diplerindeki yağları köpekleri tirnaklarimla cikariyorum

• Niye çözüm bulsunlar ki öldürmüyor ömür boyu birşey kullandırmaya mecbur bırakıyor verimli müşteriyiz

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt

Doğduğum güne lanet olsun keşke depremde yıkılan evlerin birinin içinde bulunup ölseydim, Ötenazi'de yasal değil şu ülkede kendi irademizle ölmemize bile müsade etmiyorlar.

Saçlar neyse kaşlarım dökülüyor, kahretsin böyle hastalığı.

Karaciğer yağlanması veya başka bir sorunum vitamin eksikliğim yok, Roaccutane kullanmış olmama rağmen yine yüzüm burnum yağ içinde.

• Ben şahsen tedavisinin bulunduğunu fakat İlaç şirketleri tarafından tedaviyi bulanların baskınlandığını tehdit edildiğini falan düşünüyorum.

Bana göre Kan Kanseri tedavisinde olan method gibi hastadan sadece kan alınarak bağışıklık sistemi hücrelerinin toparlanıp hücrelerin içine yeni genler yerleştirilmesi ve çoğalan hücrelerin genişleyerek yeni genetik değişikle beraber Malassezia'yı tanımasını sağlayarak hastalık kalıcı olarak tedavi edilebilir gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi random35 -- 22 Haziran 2023; 18:7:39 >
    Okadarda deil dostum bugunumuze şükür beterin beteri var ne hastalıklar var yine buna şükür valla şimdi öyle diyorsun ama ozaman öyle olmaz dostum

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt

Daha kötüsü varsa oda Ürtiker,

Beyin kanseri'nden sonra tedavi edilemeyen tek lanet bu Egzama.

Ben şükretmem, Allah belamızı vermiş zaten neyine şükredeyim.

• Merhabalar ve herkese geçmiş olsun. Bende de seboreik dermatit varmış, doktorum söyledi. Kortizonlu bir krem ve elidel krem verdi. Elidel kremi 2 seferdir sürüyorum sadece ama yüzümde inanılmaz bir yanma yapıyor ve kızartıyor. Zaten yanma batma şikayetlerim vardı ama bu sikayetleri azaltacagina arttırdı gibi. Daha once bu kremi kullanan arkadaslardan tavsiye alabilir miyim?

• egzersayz kullanıcısına yanıt

hocam doktor baktı atopik kontakt dermatit dedi. eline deterjan ve asitli şeyler değdirmemem lazım. ilaç olarak momecon krem verdi steroidliymiş 5 gün kullan ara ver dedi. hametan ve madecassol verdi bunlar da yenilemek için.

• Ben 2020 Mart ayından önce normal bir sağlıklı insandım kaşlarım saçlarım yerindeydi ve egzamanın e'si yoktu hiç biryerimde, ne olduysa 2020 martdan sonra oldu resmen lanetlendim.

En çok koyan ve kahreden şey ise hastalığın kalıcı tedavisinin olmaması değil, asla normal ve sağlıklı insanlar gibi olamayacağımız gerçeği.

Hocam sende kızarıklık oluyor mu peki? Ben rozasea olduğumdan supheleniyordum fakat doktor seboreik dermatit dedi. Benim cildimde hep bir kuruluk var ve nemlendirici kullanmazsam dökülmeye başlıyor fakat hiçbir şekilde yanak ve burunlardaki kizarikligi geciremiyorum. Bu hastalıkta kizariklik da oluyor mu yoksa sadece dökülme mi oluyor acaba?

• Oh Long Johnson kullanıcısına yanıt

Kızarıklık, kaşıntı, yanma hissi, dökülme ve kepeklenme hepsi var.

Aynısı hocam. Benim de saçlarımda cok kepeklenme vardı, onu bir şampuan kullanarak çözdüm gibi. Ama geri kalan şikayetler devam ediyor. Bakalım yeni tedaviye başladım ben de. Isterseniz sampuanin ismini söyleyebilirim.

• Oh Long Johnson kullanıcısına yanıt

Head & Shoulders Clinical Strength, Vichy Dercos ve Prozinc Mor olandan var elimde.

Saçla ilgili bir problemim yok, yüzümdeki ve kulağımdaki egzama geçse kurban keseceğim kutlamak için.

Benim yüzümde kafamda her yerde var çok takmamak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Kafaya taksakda takmasakda geçmiyor, tedavisi bulunsa bile yine asla normal insanlar gibi olamayacağız.

25 yıl bu hastalıkla yaşamış ve hala daha yaşamaya devam eden hatta hastalıkla beraber ölüp giden insanlar var, bu hastalık bize bir hayat borçlu.

Böyle yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor başka yolu yok stresi azaltcan yada. Ben 13 senedir seberoikliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.