Şimdi Ara

Şebnem Ferah'ın Sevgilisi var mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya belki alakasiz bi baslik ama Yemin ederim cok merak ediyorum?

az once dream tvde sebnem ablamizi izlerken aklima geldi yahu bu kadinin hic erkek arkadasini tvde gormuyoruz? hic mi yok yoksa tvler onundemi cikmiyolar?

bence Şebnem ferah tam dört dörtluk bi kadin
    Ayrica ben Şebo'yu hic bir tv programindada gormedim ama kendisini herzaman üst duzeyde tutmayi basariyor (helal)

magazin programlarinda kendisini hic gormuyoruz? album yapincada kapiş kapiş gidiyor inanilmaz bi hayran kitlesi ve seyirci kitlesi var.

hem kendisini tvde gostermiycek hemde popularitesini en ust duzeyde tutucak.

onu gercekten alkişliyorum. cunku buna deger seyler yapiyor.

ama dedigim gibi bu kadinin erkek arkadasi varmı ? varsa isimleri

• vardır mutlaka olmaz mı.

hatta bundan önceki albümde

''içine girdiğin küçük kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya mı sandın... istersen bir aynayla yardım edeyim ama umursamazsın...'' diye kendisine sesleniyodu
  • ÖZEL HAYATINI DEŞİFRE ETMEYEN BİRİ BENDE SEVİYORUM
  • Sevgilileri ile anılan bi şarkıcı olmadığı için basında yer aldığında hemen dikkatleri üzerine çekiyor. Sevgilisi elbette vardır, güzel hatun ve kimse yanlız başına nereye kadar? Şebonun bütün şarkıları da kendi gibi güzel
  • işte bende onu diyorum
    hem tvlerde magazinlerde cikmiyo hemde kendini bu kadar yukarda tutmayi basariyor
    ornek alinacak birisi
  • neden onlamı cıckan yoksa
  • Teoman ile eskiden sevgililerdi sanırım 1 hafta aynı evde kalmışlar Teoman sıkıldım diyerekten 1 hafta sonra ayrılmış Şebnem Ferah'dan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞEBNEM FERAHA NE OLMUŞ ÖYLE
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özel hayatı önemli değil bence
    doğru bildiği yoldan gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Teoman ile eskiden sevgililerdi sanırım 1 hafta aynı evde kalmışlar Teoman sıkıldım diyerekten 1 hafta sonra ayrılmış Şebnem Ferah'dan

yalan
  • yaw sizene alla alla. amma magazin meraklısı millet olduk. bakın bu benim sevgilim ey turkiye biz bunla iki gun ole gazetelerde tvlerde gozukmek için takılcaz sora ayrılcaz diye altyazı gecen tipleri konusun. ama sebonun ve turevlerinin sadece yaptıkları işi konusun,bırakın eşlerini dostlarını derim nacizane.
    saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Petrucci

quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

vardır mutlaka olmaz mı.

hatta bundan önceki albümde

''içine girdiğin küçük kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya mı sandın... istersen bir aynayla yardım edeyim ama umursamazsın...'' diye kendisine sesleniyodu

Onu Sertap Erener'e kaptırdığı yavuklusu Demir Demirkan'a yazmış ben öyle duydum.

çıkk.. yanlış biliyosun
    onu hala nasıl o adamla birlikte olduguna inanmakta güçlük cektigim universal müzikin eski patronu süha yavuz için yazmıştı..

• eskiden cok severdim şebnem ferahı . ilk albümleri gercekten cok kaliteliydi. şimdi ise cok kötü yeni tarzı sesine hiç uymamış . artık dinlemiyorum bile .
  • Şebnem Ferah böyle aşklarıyla gündemde olmayan gerçek bir sanatçı işte ben bütün albumlerını beyenıyorum hiçbiri birbirine benzemiyor
  • EWWWETT VARR BEN.
  • Şebnem Ferah Türkiye'deki ender sanatçılardan biri, sadece sanatıyla var. Bu yeterde artar bile.
  • sebo bu ülkenin en iyi sanatçılarından, onu dinleyenler,yakından takip edenler bunun farkında olduğundan o da magazine falan ihtiyac duymadan bu kadar seviliyor. zaten ancak sen istersen magazine malzeme olursun.. adamlar randevu usulü çalışıyo sonra "ay basıldım" ayağına yatıyor.
  • biz çıkıyoruz senin haberin yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.