Şimdi Ara

Şebeke üzerinden görüntülü arama YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni telefon alasım var fakat şebeke üzerinden görüşme yapamıyor çoğu :(
    G2 - G PRO - SONY - Htc - GM Elite Son çıkan cihazlar da bu özellik yok.
    Bende olsa da herkesin cebinde internette yok skype kullansın.
    Samsung dışında quad core 2gb ramli bir cihaz var mı bildiğiniz ya da bu özellik bir şekilde varda hepsinde ben mi çalıştıramadaım?

• Şebeke üzerinden görüşme bandını (yanlış bilmiyorsam HUSDPA ya da yanlış olabilir özür) Samsung kendi markası üzerine tescillediğinden başka bir markada bu özeeliği temin etmek artık mümkün olmadığını biliyorum Samsung un en alt seviyede yer alan android telefonlarında bile bu özelliği bundan sunmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Şebeke üzerinden görüşme bandını (yanlış bilmiyorsam HUSDPA ya da yanlış olabilir özür) Samsung kendi markası üzerine tescillediğinden başka bir markada bu özeeliği temin etmek artık mümkün olmadığını biliyorum Samsung un en alt seviyede yer alan android telefonlarında bile bu özelliği bundan sunmaktadır.

LG nin Optimus P serisinde vardı Mesela P920 3D de gayet kullanıyordum. Patent olayı forumlarda dönüyor ama LG bir sene öncesine kadar bu desteği veriyordu telefonlarına

• arenasss kullanıcısına yanıt
    Tescillendiğinden dolayı artık sadece samsung telefonlarda var maalesef
  • Symbianlı tüm nokia telefonlarında bu özellik var. Samsungla âlakası yoktur. GM discoveryde de görüntülü görüşme var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru symbianlı telefonlarda ve discovery de de vardır ancak 1 sene önce samsung bunu kendi markasına tescillediği için artık yoktur. sadece eski üretim ve eski modellerde vardır örnek ise discovery elit te ve yeni nokialar da maalesef yoktur. görüntülü görüşme eski üretim telefonlar alarak yapılabilir
  • Şimdi G2 den vazgeçip Nokia 5800 mı alayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lan samsung
    Interneti olmayan Sevgililer neden samsung alıyor anlaşıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belanı versin samsung.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

lan samsung
    Interneti olmayan Sevgililer neden samsung alıyor anlaşıldı

Hatunlar zaten teknoloji özürlü, skype yükleyip de görüntülü konuşana kadar kızdan soğuyo insan :D
    Ben yine G2 alayım güncelleme yapmaz LG ama SAMSUNG a da çok ayarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Şebeke üzerinden görüşme bandını (yanlış bilmiyorsam HUSDPA ya da yanlış olabilir özür) Samsung kendi markası üzerine tescillediğinden başka bir markada bu özeeliği temin etmek artık mümkün olmadığını biliyorum Samsung un en alt seviyede yer alan android telefonlarında bile bu özelliği bundan sunmaktadır.

İsteseler farklı jenerasyon adla cikara bilirler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.