arkadaşımında iphone 4 var, kanada dan alınma, faturası falan herşeyi mevcut. simfree ürün. yakın zamana kadar rahatlıkla kullanıyorken son bir aydır şebeke sorunları yaşamış. şebeke durduk yere gidebiliyormuş. son zamanlarda hiç çekmemeye başlamış. teknik servisin birine götürmüş 300 lira kadar fiyat çıkabilir denmiş. neyse yaptırmamış ve 700 liraya satıyor şimdi. ürün çok temiz, alındığı günden beri arkasında ve önünde koruyucu var, en ufak çiziği yok. alırım ben yaparım yada sökerim parçalarını kullanırım diyen varsa hayrını görsün. yanlız dediğim gibi arkadaşın telefonu olduğu için dediğini aktarıyorum yanlızca üst model telefonla takas düşünürüm diyor. fiyat sondur lütfen pazarlık yapmayınız... bu arada ürün kapalı falan değil, wifide dahil herşeyi tıkır tıkır çalışıyor.
resim gönderemiyor arkadaş, ama dediğim gibi tertemiz ürün. zaten elden görülüp alınması tercih edilir. illa istiyorum denirse resim bir şekilde halledilmeye çalışılır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
pardon nerden 'gülüm' oluyoruz ? fiyatı 800 yapıp 700e düşmemse seni mutlu edecek olan öyle yaptığımı düşün..
mr_wizard
5.1 sürümü yüklü, ilanda da dedğim gibi simkilit falan kesinlikle değildir, isteyen ürünü formatlayıp sim kart kullanarak aktive edebilir.
ürün zaten pazartesi ve salı olmak üzere forumdan 2 arkadaşa rezervlidir, ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
ürün pazartesiye tarafıma rezervedir. tesekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: makinist76
buda yeni trend pazarlık yapmayın.oldu gülüm ozaman senden niye alsın insanlar
Ne alakası var. Satıcı verebileceği son fiyatı yazdıysa ve fazla yazıpta tutturabildiğime mantığınında değilse neyi yanlış. İlla ederinin üzerinde fiyat yazıpta milletle pazarlık etmek zorunda mı?