Şimdi Ara

Seat Leon mu Hyundai i30 (kiralık araç için fiyat aynı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vetenes

Leon alınır ama sunroof vs. Olmaz i30 çok daha dolu bence i30 yakıt tüketimi için aracı kullananlar var size bilgi verirler

Veysel abi ellerinden öper

Yakıt çok önemli ise leon daha az yakar, onun haricinde i30 daha mantıklı, donanım olarak çok zengin. Benim i30 un yakıt değeri 29 kmh ort hız ile 7.3 lt. 55 kmh hız ile 5.9 lt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle

Aracı çelik motordan alıcam. 2 ya da 3 yıllık kiralık olacak. Aracın hatasını bana yıkacaklarını sanmıyorum. sigorta ve kaskoyu da onlar yaptıracak zaten.

Performans derdim yok zaten çok fazla. 1 ay öncesine kadar 4 yıl süreyle aracım astra classic hb 1.3 cdti ydı o yüzden performans sorunu yasayacağımı sanmıyorum :D

Benim için yakıt önemli çünkü hergün min 60 km yolum var toplamda. Yapacağım şehirler arası haric. Astra 4 yıl tam bitmeden 95000 km olmuştu.

Park sensörü olmaması çok büyük sorun olmasada olsa iyi olur bence.

100 km de 2 lt fark olur mu yakıtta?
  • Merhaba, sirketime 1.5 ay kadar once garentadan i30 elite kiraladim. Arac oldukca cam tavanli falan oldukca dolu ve otomatik. Ortalama 7.5 litreye yakin tuketimi var. Leon da en fazla 6-6.5 litreye duser diye tahmin ediyorum.

• Bir yılda 2500 tl daha fazla yakıt parasını göze aliyorsaniz i30.

• Leon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.