Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (1503. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58.365
Cevap
358
Favori
2.624.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15011502150315041505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Leonların en kötü özelliği malesef. yolu çok hissettiriyor ve dışardaki sesi çok çok fazla alıyor. Leon ve Octavia nın şu anki ortak zaafı. Fiyatının ucuzluğuna bağlıyorum ben. Bir A3 de yok mesela. Hatta Golf de.
  • Audi a3 kullandıklan sonra buna geçince dedim ya camlar açık ya da kapı kapanmadı.yalıtım yok gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmac61 -- 6 Ekim 2015; 17:26:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_fb

Merhaba arkadaşlar,

Dün fr manuel aracımı sonunda teslim aldım. Allah herkesin gönlüne göre araç nasip etsin.

İzlenimlerimi kullandıkça paylaşacağım.

Sizlere bir sorum olacak. Bu sabah yolda gelirken trafikte bekliyorum, karşı şeritten yanımdan geçen arabaların seslerini sanki kapı yada cam açıkmış gibi duyuyorum. Bu durum fitillerden mi kaynaklanıyor, zamanla fitiller alışacak mıdır?

Yoksa servise göstermek mi gerekiyor.

Sunroof yukarı bir tık açıksa normal
  • Fr dsg için kumandalı varex egzoz düşünüyorum ama kararsızım. Gencim ve otobanda veya çevre müsait olduğunda ses duymak istiyorum. Çevreyi rahatsız etmemek için kumandalı düşündüm. Bşr fikri olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

Leonların en kötü özelliği malesef. yolu çok hissettiriyor ve dışardaki sesi çok çok fazla alıyor. Leon ve Octavia nın şu anki ortak zaafı. Fiyatının ucuzluğuna bağlıyorum ben. Bir A3 de yok mesela. Hatta Golf de.

Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim. Leon fr kullanıyorum ve yalıtımı standartın üzerinde. A3 ve golf'e de bindim aralarında fazla fark yok. Hatta testlerde bazı hızlarda iç mekan sessizliğinde golften iyiydi.

• mvpekoz M kullanıcısına yanıt
    Sz a3 e binmiş olabilirsiniz ben yıllarca kullandım. Şu an a3 ve leon sahibiyim. İkisini ayırt edecek tecrübem de var. Ben de bir seat sahibi olarak aracın kötü özelliklerinin farkındayım ve bundan çekinmiyorum sıkılmıyorum. Çünkü arasında 30 bin fiyat farkı var tabi olacak o kadar diyorum. Marka fanatikliğinin yeri değil burası iyiyse iyi kötüyse kimseyi yönlendirdiğim yok.

• arkadaşlar hepinize merhabalar.

eylül'de dsg fr siparişi vermiştim. araç ha geldi ha gelecek derken malum zamlar eklendi. bir de üstüne kasım'ın ilk haftası geleceği haberini aldım. ben de vazgeçerek manuel 150 hp'lik bi araç almaya karar verdim ama acayip kararsız kaldım. istanbul kadar olmasa da bursa trafiğinde kullanacağım aracı. manuel alırsam pişman olur muyum diye çok düşünüyorum. dsg +2 yıl garantiyle birlikte manuel ile arasında 7-8 bin liralık gibi bir fark oluşuyor. sizce bu farkı vermeye değer mi. bir de 80 bin lira benim için psikolojik sınır. siz olsanız ne yapardınız. manuel alıp pişman olanlarınız var mı?
  • #Alüminyum siyah 17 jant önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.(takım için 1500 verebilirim max)
    Şu marka jantlar iyidir diyebileceğiniz tavsiyeleride bekliyorum.Jant seçerken bir ton numara mevcut anlamak zor gerçekten..
    Kışlık lastik olaraksa Ankarada bulabilirsem wr4 nokian olucak. Eski aracımda w+ 2 yıl kullanmış çok memnun kalmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albertocontador -- 6 Ekim 2015; 20:58:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

quote:

Orijinalden alıntı: cenk_fb

Merhaba arkadaşlar,

Dün fr manuel aracımı sonunda teslim aldım. Allah herkesin gönlüne göre araç nasip etsin.

İzlenimlerimi kullandıkça paylaşacağım.

Sizlere bir sorum olacak. Bu sabah yolda gelirken trafikte bekliyorum, karşı şeritten yanımdan geçen arabaların seslerini sanki kapı yada cam açıkmış gibi duyuyorum. Bu durum fitillerden mi kaynaklanıyor, zamanla fitiller alışacak mıdır?

Yoksa servise göstermek mi gerekiyor.

Sunroof yukarı bir tık açıksa normal

Yok hocam heryer kapalı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun ankarada surekli yağmur yağdı.her zaman gittigim geldigim yolda 5.9 litre yakan aracim bugun 6.5 litre yakti.ve her zamanki gibi sakin kullandim. Bu dedigim yolda evden çikisim ve dönusum toplam 80 km falan.ortlamam 5.8 ile 6 litre arasi olurdu.bugun 6.5 litre oldu ilk defa.
    Yagmur ve sicak havalandirmanin acik olmasi yakiti bu kadar etkiler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: leoncucan

Bugun ankarada surekli yağmur yağdı.her zaman gittigim geldigim yolda 5.9 litre yakan aracim bugun 6.5 litre yakti.ve her zamanki gibi sakin kullandim. Bu dedigim yolda evden çikisim ve dönusum toplam 80 km falan.ortlamam 5.8 ile 6 litre arasi olurdu.bugun 6.5 litre oldu ilk defa.
    Yagmur ve sicak havalandirmanin acik olmasi yakiti bu kadar etkiler mi ?

İlla ki.
    sisler, klima ve arka cam buğu çözücü bile yakıt harcıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mvpekoz

quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim. Leon fr kullanıyorum ve yalıtımı standartın üzerinde. A3 ve golf'e de bindim aralarında fazla fark yok. Hatta testlerde bazı hızlarda iç mekan sessizliğinde golften iyiydi.

Hani camı bir tık aşağı indirisinizde, dışarıdaki ses gelir ya sanki öyle bir ses alıyorum. Ben fitillerden olacağını düşündüm. Bir arkadaşım çok daha yeni fitiller zamanla kendine gelir dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Yan tarafta otururken bir de dinleyeceğim bakalım diğer kapılardan da alacakmıyım ses.

• cenk_fb kullanıcısına yanıt
    Yalıtım sınıf standardında. Hatta Golf ten biraz daha sessiz olması lazım. Kemal daha evvel paylaşmıştı ADAC testini.

Bu arada atlamışım. FR hayırlı uğurlu olsun. Geç oldu biraz ama yine de her şey de bir hayır vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertlevent

arkadaşlar hepinize merhabalar.

eylül'de dsg fr siparişi vermiştim. araç ha geldi ha gelecek derken malum zamlar eklendi. bir de üstüne kasım'ın ilk haftası geleceği haberini aldım. ben de vazgeçerek manuel 150 hp'lik bi araç almaya karar verdim ama acayip kararsız kaldım. istanbul kadar olmasa da bursa trafiğinde kullanacağım aracı. manuel alırsam pişman olur muyum diye çok düşünüyorum. dsg +2 yıl garantiyle birlikte manuel ile arasında 7-8 bin liralık gibi bir fark oluşuyor. sizce bu farkı vermeye değer mi. bir de 80 bin lira benim için psikolojik sınır. siz olsanız ne yapardınız. manuel alıp pişman olanlarınız var mı?

Ben dsg şanzımadan biraz korktuğum için manuel aldım. Bana 2 gündür çok keyifli geliyor. 1000 km rodajı olduğu için hiç zorlamadım aracı ama çok keyifli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Yalıtım sınıf standardında. Hatta Golf ten biraz daha sessiz olması lazım. Kemal daha evvel paylaşmıştı ADAC testini.

Bu arada atlamışım. FR hayırlı uğurlu olsun. Geç oldu biraz ama yine de her şey de bir hayır vardır.

Evet hocam benim kadar sabırla bekleyen yoktur sanırım :) dediğiniz gibi ben de bir hayır var dedim bekledim. Teşekkür ederim.

• 1.2 TSİ yakıt tuketimi
    SEAT LEON MK3/5F ANA KONUSEAT LEON MK3/5F ANA KONU

• cenk_fb kullanıcısına yanıt
    Benim araç dizel olduğu için belki diğer sesleri az duyuyorum.
    Biraz bekle, fitiller alışsın. Eğer halen çözülmezse vazelin sürmeni tavsiye ederim. Arkadaşın FR daki bütün kapı fitil sesleri geçti. Fitiller yumuşadı iyice. Yumuşadığı için de kapı fitile tam oturduğu için yalıtım da biraz düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6676929F0 -- 6 Ekim 2015; 21:43:41 >
  • mertlevent kullanıcısına yanıt
    Varsa imkanın şartlarını zorla otomatik al. Zaten +2 yıl garanti uzatıyosun, manuele hiç gerek yok. Dsg bambaşka bişey zaten, sonradan keşke dersin açıkça söylüyorum.

• Arkadaslar bildiginiz gibi aracin kapilari iki kademeli. 3 kademili olmadigi icin herkes sikinti cekiyordur saniyorum. Aliexpress te gezerken "car door limiting" diye gecen limitleyici bazi urunler gordum. Bunlardan alip kullanan var midir aranizda ?

• Arkadaşım leon fr için kapora vermişti
    1.4 tsı 150 act dsg fr
    Apollo mavi
    18 jant
    6.5 ekran
    Seat ses sistemi 82.000 liraya geliyordu araba

Vw indirim yapmış
    1.4 tsı 125 highline dsg
    Metalik pasifik mavi
    Acc
    Sunroof
    87.500'e aldı
    Leon boşta isteyen alabilir beyler
  • 
Sayfa: önceki 15011502150315041505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.