performasn nasıldır yakıt falan kullanan warsa yorumlarınız bklyrm
Konunun dısına cıkacagım afedersınız ama bu arabanın tipi acayıp çirkin ve itici gelıyor bana nedense
quote:
Orijinalden alıntı: Jr09
Konunun dısına cıkacagım afedersınız ama bu arabanın tipi acayıp çirkin ve itici gelıyor bana nedense
bnm hoşuma gidiyor birz mdifyeyle
"arabada yok bile var a dört kagıdına yazdırdım soran olursa göstercem" ve "arkadaşlar bu arabaya komple sedefli boya atılmıştır."
çok ilginç geldi bu cümleler bana
alphan'cım sen buralara uğrarmıydın ya :) araca gelince iyi bir araç ta kuşkularım sahibinin çok cahil açıklamalar yapmış olması ve km si muhtemelen uzun yolda kullanılmıştır ama satacağın zaman da sorun olur sana. iyi bir fiyat indirimi ile çok iyi bir expertiz sonrası alınabilirliği de var.
quote:
Orijinalden alıntı: SchwarzMoto
alphan'cım sen buralara uğrarmıydın ya :) araca gelince iyi bir araç ta kuşkularım sahibinin çok cahil açıklamalar yapmış olması ve km si muhtemelen uzun yolda kullanılmıştır ama satacağın zaman da sorun olur sana. iyi bir fiyat indirimi ile çok iyi bir expertiz sonrası alınabilirliği de var.
hahah ugruyurum ya araba lazım oldu hocam :)
101 hp lik 1.4 elegance fabia arayalım sana dizel araba korkutur beni enjektörü pompası falan
101 hp lik 1.4 elegance fabia arayalım sana dizel araba korkutur beni enjektörü pompası falan
hehe bilmyrm hep performasn hem ekonomi varya o cazip geliyor :D
Araba iyi güzel biliyorum 130Bg'dir çok iyi uzar amma velakin buna 2 milyar bile vermem,önemli olan bu arabanın ELLENMEMİŞİNİ bulmak,bune len apaçi arabası etmiş..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme