Şimdi Ara

Seat ibiza sport 1.9 tdi 2005 model nasıl dır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-ibiza-hem-ucalim-hem-ucuz-yaksin-derseniz-6-ileri-ucusa-gecin-28294349/detay

arkdaşlar fiyatı nasıldır kmsi 175.000 olması korkuttu beni ne düşünüyosunuz

yol tutış nsıldır

performasn nasıldır yakıt falan kullanan warsa yorumlarınız bklyrm

• Konunun dısına cıkacagım afedersınız ama bu arabanın tipi acayıp çirkin ve itici gelıyor bana nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

Konunun dısına cıkacagım afedersınız ama bu arabanın tipi acayıp çirkin ve itici gelıyor bana nedense

bnm hoşuma gidiyor birz mdifyeyle
  • "arabada yok bile var a dört kagıdına yazdırdım soran olursa göstercem"
    ve
    "arkadaşlar bu arabaya komple sedefli boya atılmıştır."

çok ilginç geldi bu cümleler bana
  • alphan'cım sen buralara uğrarmıydın ya :) araca gelince iyi bir araç ta kuşkularım sahibinin çok cahil açıklamalar yapmış olması ve km si muhtemelen uzun yolda kullanılmıştır ama satacağın zaman da sorun olur sana. iyi bir fiyat indirimi ile çok iyi bir expertiz sonrası alınabilirliği de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

alphan'cım sen buralara uğrarmıydın ya :) araca gelince iyi bir araç ta kuşkularım sahibinin çok cahil açıklamalar yapmış olması ve km si muhtemelen uzun yolda kullanılmıştır ama satacağın zaman da sorun olur sana. iyi bir fiyat indirimi ile çok iyi bir expertiz sonrası alınabilirliği de var.

hahah ugruyurum ya araba lazım oldu hocam :)
  • 101 hp lik 1.4 elegance fabia arayalım sana dizel araba korkutur beni enjektörü pompası falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

101 hp lik 1.4 elegance fabia arayalım sana dizel araba korkutur beni enjektörü pompası falan

hehe bilmyrm hep performasn hem ekonomi varya o cazip geliyor :D
  • Araba iyi güzel biliyorum 130Bg'dir çok iyi uzar amma velakin buna 2 milyar bile vermem,önemli olan bu arabanın ELLENMEMİŞİNİ bulmak,bune len apaçi arabası etmiş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.