Şimdi Ara

Seat İbiza mı? - Hyundai Yeni İ20 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle İ20 hem doluluk hem konfor açısından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Servisin müdürünün ortağı bizi karşıladı ve çok ilgili ve samimice odasında ağırladı. Baz modelin değil style modelin veya Coupe modelin daha uygun olabileceğini anlattı. i20 nin karoserinde kullanılan balık sırtı difüzöründen, atmosferde ki CO2 emiliminin avrupa standartlarında olduğundan, Servis, Yedek parça ve bakım ücretlerinin muadillerinden çok aşağı fiyatlarda seyrettiğinden vs.. bahsetti.

Ancak tanıdık olması hasebiyle değinmeden edemedi ve laf arasında da bana dost tavsiyesinde bulundu. Bir miktar acemi olduğumu ve ilk arabam olacağını bildiğinden, ''Sana ikinci el bakalım, değeri bir iki senede düşmez. Sonra modeli yükseltirsin, 'sıfır araba' alırsın'' dedi. Dost sözüydü ve benim düşünmediğimi düşündürttü. Nasıl bir Servis Müdürü olduğunu düşünebilirsiniz ama çok para kazanmak derdi olmayan düzgün bir insan olduğuna kefilim.

İkinci el piyasasını araştırdım. Opel Astra, Polo, Hyundai i30, Toyota Auris baktım. Bulunduğum şehirde,
    2012 model 120bin km de 1.2 motor dizel Trendline Polo denedim.
    2008 model 75bin km de 1.6 motor Benzin&Lpg Toyota Auris araç sahibi ile görüştüm ve kararımı verdim sayılır. Fiyat konusunu daha konuşmadık. Ancak araç sahibi ile birkaç gün içinde tekrar iletişime geçicez. Ben aracı çok beğendim, sorun çıkmazsa almayı düşünüyorum.

Açtığım başlıkla alakası olmayan bir noktaya gelmiş olabilirim. Ancak yorum yapan tüm arkadaşlara katkılarından dolayı tekrar teşekkürler. Ayrıca ikinci el seviyesinde Toyota Auris'e rakip olabilecek fikirleriniz varsa da öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerome_ -- 2 Nisan 2015; 23:53:00 >

• Bence hyundai. İkinci el önemli...

i20 daha konforlu daha oturaklı bir araba şehir içi arabası

ibiza performans olarak bi tık üstte ama aman aman bi fark yok

ibizanın kasası her an değişebilir 2.el piyasası düşük

yakıt olarak şehir içi i20 1.2 30 kuruş ibiza 1.4 35 kuruş civarında yakacaktır

ibizanın full paketini almayacaksanız i20 daha mantıklı bir seçim olur
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.