Şimdi Ara

seat cordoba vites baski balata sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracimi bugun 20 derecelik bi yokusta stop edip geri vitese takip araci durdurdum.el frenini cekmedim.arac eski fargo kamyonetler gibi viteste 10 sn araliklarla one dogru ikiser tik ikiser tik kayma yapiyor.aracim 100 binde.baski balatasinin gitmeye basladiginimi gosteriyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seatsa leon, Volkswagense Golf, bunu bilir bunu söylerim. Cordobalar biraz sıkıntili gercekten.

• 100 binde baski balata daha degismemis bu mu sıkinti?exeo mun aslinda a4 oldugunu da goz ardi etmeyelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

aracimi bugun 20 derecelik bi yokusta stop edip geri vitese takip araci durdurdum.el frenini cekmedim.arac eski fargo kamyonetler gibi viteste 10 sn araliklarla one dogru ikiser tik ikiser tik kayma yapiyor.aracim 100 binde.baski balatasinin gitmeye basladiginimi gosteriyor ?

baski balata ile alakasi yok , manuel her araba bu sekilde kayar.sifir araba daha gec periodlar ile kayar , yasi km si ilerlemis araba daha hizli kayar ama kayar.yasadiginiz kompresyon kacagi.motorunuzun kompresyon durumu hakkinda bu sekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.

edit: arac exeo imis.tekrar merhaba hocam :) benimkide exeo ve km 90.000.daha gecen gun denedim kayiyor. ben yilda bir kere ayni yokusta bu testi yapar motor durumuma bakarim.aldigimdan beri cok degismedi diyebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 3 Aralık 2014; 15:57:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    anladim hocam cok sagolun..mantikli geldi..araç exeo degil bendeki cordoba ama arkadas seat leondan baska araba uretemiyor sorunlu diyince direk exeoyu attim ortaya boyle araba uretmis audi bandindan cikma nasil laf edebilirsiniz giibisinden ki cordobamdan oldukca memnunum..haa kronik sorunlari yokmu var tabiki ama o sorunlarida sehir ici 5.5 sehirlerarsi 3.5 lt yakmasiyla bertaraf ediyor..eskisehirdeyseniz bir ara gecerken tanismak isterim..balikesir ankara yapiyorum gecerken cayunizi icebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

anladim hocam cok sagolun..mantikli geldi..araç exeo degil bendeki cordoba ama arkadas seat leondan baska araba uretemiyor sorunlu diyince direk exeoyu attim ortaya boyle araba uretmis audi bandindan cikma nasil laf edebilirsiniz giibisinden ki cordobamdan oldukca memnunum..haa kronik sorunlari yokmu var tabiki ama o sorunlarida sehir ici 5.5 sehirlerarsi 3.5 lt yakmasiyla bertaraf ediyor..eskisehirdeyseniz bir ara gecerken tanismak isterim..balikesir ankara yapiyorum gecerken cayunizi icebilirim

Eskisehirliyim ama ist. yasiyorum maalesef hocam ist beklerim:)

• manueli ayrı dert,dsgsi ayrı dert..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.