Şimdi Ara

Seat Ateca (ANA KONU) (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.768
Cevap
92
Favori
298.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu sorulara çokça cevap gelecektir.

benim sizi uyarmak istediğim nokta mutlaka apple car play olduğuna dikkat edin. hatta mümkünse kablosuz olsun.

yoksa sonra bizim gibi parayla satmaya çalışılanlardan olursunuz. benim aracımda yok ve 4.500 TL + kdv gibi bir rakam vermişti doğuş grubu.

henüz yaptıramadım!!! elim gitmiyor bu paraları vermeye. hakkım olanı tekrar parayla satın almak zoruma gidiyor..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Harun Bozaroğulları H kullanıcısına yanıt

valla aracım makyajlı kasa ekim 2020 çıkışlı ve mirror link var, alt yapı var, ama açılması için kod lazımmış ve kodun değeri de dediğim fiyat. bunun savunulacak bir yanı yok. makyajlı kasaların tamamında açık olmalıydı. bende ne kablolu ne de kablosuz apple car play yok..

eğerki sonraki çıkışlı araçlarda varsa, önceki üretimlere de ücretsiz destek vermeliler.. alt tarafı bir koddan bahsediyoruz. bu konuda çok kızgınım kendilerine, bunu kendilerine de söyledim.

bu yapılan tabiri caizse piyasada keriz ayıklamaktır. kusura bakmayın. herkesi tenzih ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insane1907 -- 15 Haziran 2023; 9:11:34 >

Hocam, Xperience pakette ön park sensörü ve kablosuz şarj yok, Xperience Plus'ta ön park sensörü var kablosuz şarj yok, FR'de hepsi var doğru mudur?

• merhaba arkadaşlar son zamanlarda bayiye gidip fiyat alan oldu mu?

ek donanım olarak ne var?

Merhaba aracınız makyajlı kasamı full link aktivasyonu nerde yaptırdınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sosyal medya hesaplarımızı takip ederseniz seviniriz:

📌 INSTAGRAM:www.instagram.com/seatcupraatecaturkiye &www.instagram.com/seatcupraatecaikinciel

📌 FACEBOOK:www.facebook.com/groups/seatcupraatecaturkiye &www.facebook.com/groups/seatcupraatecaikinciel

📌 DONANIM HABER:https://forum.donanimhaber.com/seat-cupra-ateca-turkiye--157015307 &https://forum.donanimhaber.com/seat-ateca-ikinci-el--151944116

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 4 Ekim 2023; 14:27:20 >

• Ateca XP: 1.470,000₺, XP+renk(gelmiyor): 1.482,744₺, XP+cam tavan(gelmiyor): 1.503,772₺, XP+cam tavan+renk(gelmiyor): 1.516,516₺, XP+plus: 1.550,287₺, XP+plus+renk(gelmiyor): 1.563,031₺, XP+plus+9.2 ekran(yaklaşık olarak): 1.578,xxx₺, XP+plus+9.2 ekran+renk((yaklaşık olarak)gelmiyor): 1.591,xxx₺.
    FR(gelmiyor): 1.520,000₺, FR+renk(gelmiyor): 1.532,745₺, FR+cam tavan: 1.553,773₺, FR+cam tavan+renk: 1.566,517₺, FR+plus(yaklaşık olarak): 1.593,xxx₺, FR+plus+renk(yaklaşık olarak): 1.605,xxx₺, FR+plus+navi(gelecek mi bilinmiyor): 1.621,528₺, FR+plus+navi+renk(gelecek mi bilinmiyor): 1.634,272₺.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 27 Haziran 2023; 9:55:41 >
  • C5 aircross shine bold yerine Ateca fr plus alinirmi ?? Fikriniz nedir

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • Arkadaslar merhaba. Bende experience plus + buyuk ekran 1495 e mal oldu. 2015 mercedes c200d aracim vardi. Km cok yukseldi ve arac eskidigi icin sattigim gun seatda da tanidik vardi. Bende para elimde elimde kalmasin diye aldim. Sizce cok fark olurmu kalite acisindan? Arac bayramdan sonraki hafta teslim edilecek. Ama arac bayadir hosuma gidiyordu. İnsallah iyi bi tercih yapmisimdir.

• Arkadaşlar arabanın süspansiyonları biraz fazla sert gibi. Özellikle düşük hızda düzgün olmayan, çukurlu, çıkıntılı yollarda giderken sanki hiç amortisor yokmuş gibi sert bir hissiyatı var. Lastik havaları o kadar etkilemez diye düşünerek bakmadım ama o nedenle ya da başka bir nedenle aynı sorunu hisseden başka biri var mı acaba?

Bir benzinlikte bakayım o zaman hocam havalarına. C hatchbck 32 ayarlıyordum önceki arabada bunda kaç olması lazım ön arka havaların?

• serkan1216 kullanıcısına yanıt

Bende Xprience var hocam çok güzel araba. Takdir ederseniz ki her şeyde olduğu gibi arabada da görecelidir. Hiçbir arabaya kötü demem ama fransız arabaları dikkatimi çekmiyor. Citröenlerde kronik bir çok sorun olduğunu duydum. Tabi bu tamamen bir duyum. Hiç kullanmadım, kullanmayı da denemedim çünkü ilgimi çekmedi. Ateca ile Ankara Alanya uzun yol yaptım, yol tutuşu olsun, gidişi olsun beni hiç yormadı. 1 aydır kullanıyorum bana güvenli geldi. Oturaklı duruyor Ateca. C5 Aircross dış görünüşü de sanki balonla şişirilmiş gibi duruyor. Ben aldım hocam çok memnunum, özellik olarak da sizi tatmin edecektir diye düşünüyorum. Güzel araba, alınır mı, alınır...

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.