Seat Ateca (ANA KONU) (114. sayfa)

-
-
Merhaba,makyajlı kasa Seat Ateca 2020 modeller sanırım Apple Car Play güncellemesi hala gelmedi. Peki bu bağlantı sorunu sadece kablosuz için mi geçerli yoksa kablolu bağlantı ile Apple car play kullanabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Hocam, ücret nedir? @mach2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreAslan34 -- 8 Mayıs 2022; 2:49:54 >
Hocam ne istediğinizi ve aracınızın modelini özelden yazarsanız yardımcı olabilirim.
-
Dostlar selam. Makyajlı yeni kasalarda Full Link lisanslaması yapılamıyordu. Bununla ilgili bir gelişme haber var mıdır?
-
Standart gelen 2015/50/18 lastik yerine başka ebatta 18 inch lastik takan oldu mu, faydası ya da sürüşte bir zararı oldu mu onu anlamak istiyorum çünkü 2015/50/18 çok bulunan bir ebat değil?
-
Bende bekliyorum. Hala ender elektronik dışında yapan yok. 850€ istiyor oda. Hayatta yaptırmam o fiyata.
Kablo bağlasanda farketmez. Aktivasyon istiyor. Çok can sıkıcı, böyle bir saçmalık başka bir ülkede yok. Yabancı Web sitelerinde yok böyle bir sorunu olan. Sadece türkiyeye has galiba.
Merhaba Arkadaşlar;
2022 model Seat Ateca Fr Plus araç sahibiyim. Medya sistemi full dokunmatik olanlardan. Bu sistemde kablosuz apple car play var mıdır? Bilgisi olan var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OBOZDEN -- 31 Mayıs 2022; 8:26:13 > -
Merhaba
Fabrika çıkışlı olarak açık geliyor Apple CarPlay. 2022 çıkışlı aynı donanım seviyesindeki aracımda açık olarak geldi.
-
Merhaba;
Cevabınız için teşekkür ederim. Bende de Apple CarPlay açık ama ben kablosuz versiyonunu sordum. Multimedya sistemi kablosuz bağlantıyı destekliyor. Ancak Türkiye'de açık değil mi acaba? Onu bilemiyorum.
-
Maalesef kablosuz şekilde CarPlay çalışmıyor. CarPlay genel olarak sıkıntılı zaten 2020-2021 sene üretimlerin çoğunda hiç çalışmıyor. İşin açıkçası onları duyduktan sonra kablolu olmasına çok takılmadım 🙂. Ama kablosuz şarj özelliği olan arabada kablosuz CarPlay olmaması çok saçma.
-
2021 25. hafta sonrası üretim benim araç. Kablosuz çalışıyor, 8.25” ekran.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hayır orijinal fabrika çıkışlı.
Herkese merhaba. Aracına portbagaj takan oldu mu? Marka/model tavsiyesi olan?
Merhaba, 2021 veya 2022 Ateca düşünüyorum. Bir bilgiye ihtiyacım var. Experience ile FR arasında fark nedir tam olarak?
Kış paketi olan experience almakla FR almak arasındaki temel fark ne olabilir?
Yardımınız için teşekkürler.
-
FR daha sportif detaylara sahip. 2021 25. Hafta sonrası üretimlilerde fulllink açık geliyor. 50. Haftaya kadar iki paketin de plusları donanım olarak aynı geldi. 50. Haftadan itibaren bugüne kadar FR’lar da bir paket daha eklendi plus’a (sürüş destek sistemi, kablosuz şarj, 9.2” full dokunmatik orta ekran) ve tavan rayı ve cam kenarları siyah oldu. Xperience’te ise siyah renk gelmeye başladı ve sadece sürüş destek sistemi ekli olarak geliyor.
1. Xperience
2. FR
Standart Donanımlar 1 2
Alaşım Jantlar S S
Koyu Arka Camlar S S
Krom Tavan Rayları S S
Arka Spoyler - S
Otomatik Klima S S
USB ve Bluetooth S S
Yağmur Sensörü S S
Kararan Dikiz Aynası S S
Elektronik Park Freni S S
Anahtarsız Çalıştırma S S
Sürüş Profili S S
Geri Görüş Kamerası S S
Kauçuk Paspas S -
ABS, ASR, ESC S S
Yorgunluk Tespit Sis. S S
Diz Hava YAstığı S S
Spor Koltuklar S S
Hız Sabitleme Sis. S S
-
2020 makyajlı kasa Ateca için İstanbul Esenyurt Doğuş'da servisten 3.450 TL ye full link'i açtırdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X