Şimdi Ara

Seasonic x750w power sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Q9550
    8gb ram
    Gigabyte x48 dq6 anakart
    Sapphire hd4870 512 mb

    Sistemim bu. Yeni güç kaynağını bağladıktan sonra ekran karti devreye girmiyor. Pc açılıyor ama görüntü gelmiyor. Ekran kartının fani çalışıyor yuksek devirde ama görüntü yok. Eski güç kaynağını takinca sorunsuz Çalışıyor sistem. Güç kaynağında var bişeyler dedim gönderdim garantiye sıfırı ile değiştirdiler ama gene aynı sorun devam etti. Anakarti değiştirip x38 ds5 te denedim gene aynı sorun. Ramlerdede sorun yok. Şaştım kaldım. Fikri ve önerisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • o güç kaynağını değiştirme imkanınız varsa farklı model marka deneyin ..olabiliyor .. net bişi söylemek zor ama durum ortada en azından .. bios diyeceğim farklı anakartta da çalışmamış .. dediğim gibi aynı marka da olablir ama farklı model olsun ..tabi imkan varsa ..
  • İmkan yok su aralar zaten sifir psu Garantiye tekrar göndersek sonuc ne olur bilmiyorum. Komple başka bir sistemde denemek lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • komple başka sistemde denemek derken psu yu mu ? ..evetse çalışacakdır muhtemelen ..psu bozuk değildir sizin sistemde çalışmıyor olablir ... garantiden zaten değişmiş psu ..2 kere arızalı çıkacak kadarda istisna bir durum olamaz sanırım ..
  • Sistemi uzay montaj denilen türde açıktan toplayıp deneme imkanın var ise dene,tak çıkart kabloları kontrol et yanlış takma gibi bir sorun olmaz ama genede kontrol etmende fayda var,bende seasonic marka kullandım psu denilince en köklü firmalardan birisi
  • Haklısın hocam başka sistemde calisicaktir psu. En iyisi sistemi yenileyene kadar kenarda durması psu nun yada satış yada takas. Eski psu ile idare ediyoruz. Kenarda duruncada zoruna gider insanın ama yapacak birşey yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.