Forumda tanıştığım bir kaç arkadaşlarla gece S&D'ye girmiştik(Xbox 360).Karşıdakiler clan 5 kişide riot shield sonuncuda UMP 45 var arkadaşları bizi sıkıştırıyor adam hepimizi deşiyor ve devam ederken Enemy Nuke in coming!It's over dedi ve bittik Aranızda S&D'de nuke atan veya bizim gibi yiyen varmı yoksa bizmi tarihe geçtik
bunu ilk yapan gunt123 miydi neydi youtub da videolari var ilk atan o diye biliyorum
Biz de yemiştik bi keresinde.Çok pis ... olmuştuk.
geçmiş olsun
Riotlular hiç adam öldürmüyodu hiçde skor'a bakmıyoduk işte nuke atması için 1 el bize vermesi lazımmış bizde hadi çeviriyoruz arkadaşlar diye bombayı kurmuştuk Not: Taktik yapmıştık riotluları ben çekiyodum kapalı bir yere arkadaş RPG sallıyo hepsi ölüyodu nuke giden last alive oldu bulamadık MAP:Scrapyard
Ne diyelim...
Afiyet olsun
riot lu birini gördümmü mutlaka semtex li class a geçerim yabıştırıp kaçması çok zevkli oluyo :D not:pc
quote:
Orijinalden alıntı: mumak
riot lu birini gördümmü mutlaka semtex li class a geçerim yabıştırıp kaçması çok zevkli oluyo :D not:pc
Bir takımda, bir kişiye nuke attırmak için geriye kalan 5 riot lu kişiden biri olsaydım tek semtex ile ölmezdim inan
mumak
will stick to you!!!
S&D'da nuke yemek için önceden hazırlanmak lazım 3 kere attığım için biliyorum.Şöyle oluyor: Killstreakleriniz farketmez nasıl olsa takımdakiler herkesi size bırakıcak riotlu olmaları şart diil :) 4-0 yenme mantığıyla değil 4-3 lük bir duruma getirmeniz lazım durumu ki yeterli kill sayısına ulaşılabilsin.Bunuda karşı takımın kurduğu bombayı çözmeyerek yapıyoruz :)) Ama public girdiğiniz bir maçta tanımadğınız insanlarla bunu yapmak baya zor oluyor :)
Riotlularda Blast Shield olduğu için Semtex atıyorum yapışıyor ölmüyor OMG
nuke yiyince ne oluyor ? map bitiyormu direk ?
not: hiç yemediğimden soruyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme