Arkadaşlar Ben item kilitleme şifremi unuttum Ticked at dediler ne yapiyim atiyim mi bide vebsitesi hacklenmis falan diyorlar bi yardımcı olun PLS!!!
ne hacki yaa ticket at tüm bilgilerini atarasan değiştirirler c6b kesn id ve şifreelerini eksiksiz ver yoksa unut
quote:Orjinalden alıntı: recosir ne hacki yaa ticket at tüm bilgilerini atarasan değiştirirler c6b kesn id ve şifreelerini eksiksiz ver yoksa unut kardesş herkes hack olayları fln var diyor
knigtın sitesine gir ordan oyunlardan warrock olanı seç ona üye ol olurken knight gizli sorunu unuttuğun charın maili ile üye ol sonra mailine bak
quote:Orjinalden alıntı: T0rNaDo knigtın sitesine gir ordan oyunlardan warrock olanı seç ona üye ol olurken knight gizli sorunu unuttuğun charın maili ile üye ol sonra mailine bak oyle olmuor bence dostum ya
knigtın sitesine gir ordan oyunlardan warrock olanı seç ona üye ol olurken knight gizli sorunu unuttuğun charın maili ile üye ol sonra mailine bak denedim bana şifre verdi irem kilitleme açma şifresi die ama denedim olmadı:(