Şimdi Ara

Seagate FreeAgent Desktop $Mft gecikmeli yazma problemi (HDD içindekiler silindi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Seagate FreeAgent Desktop 1TB hdd'ye film atıyordum.Film atarken bilgisayar biraz kastı ve sistem tepsisinde N:\$Mft gecikmeli yazma başarısız!Lütfen başka bir yere kaydetmeyi deneyin gibi birşeyler dedi.Ben de dikkate almadım.Sonra film transfer oldu.Açıp izleyecektim açılmadı mediaplayer açılmasına rağmen siyah bir ekran vardı ben de kapattım.Bu mesaj bikaç kere daha çıktı.Hdd den çıktım bir daha girdim.Baktığımda bütün dosyalar gitmişti...Klasörler duruyordu ama hepsinin içleri boştu.Hdd ye özelliklerden baktığımda 910 GB dolu gözüküyor.Ama içi boş ve hdd sanki birşeyler transfer ediyormuş gibi ışığı yanıp sönüyor.Daha önce bir kere recovery yapmıştım Diske yanlışlıkla format attığımda yine yapabilir miyim? veya nasıl çözebilirim arkadaşlar .Lütfen yardım...
    GÜNCELLEME
    HDD artık açılmıyor.İçinden garip sesler geliyor ve bir türlü açılmıyor galiba servise göndermek zorundayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erry112 -- 28 Temmuz 2009; 10:54:40 >

• merhaba,

Geçmiş olsun. Tree Size Pro diye bir program var. Programın asıl amacı hardisk kullanımınız , kapasitesini , içersindeki dosyaları göstermek. Ancak bu tür erişilemeyen dosyaları da bazen gösteriyor.Sistemine kurup bir dene.Gçsterirse sağlam dosyalarını başka bir harddsike kaydedersin.
    Eğer bir sonuç alamazsanız tekrar yazın elimizden gelirse yardımcı olmaya çalışırız.

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erry112

Dün Seagate FreeAgent Desktop 1TB hdd'ye film atıyordum.Film atarken bilgisayar biraz kastı ve sistem tepsisinde N:\$Mft gecikmeli yazma başarısız!Lütfen başka bir yere kaydetmeyi deneyin gibi birşeyler dedi.Ben de dikkate almadım.Sonra film transfer oldu.Açıp izleyecektim açılmadı mediaplayer açılmasına rağmen siyah bir ekran vardı ben de kapattım.Bu mesaj bikaç kere daha çıktı.Hdd den çıktım bir daha girdim.Baktığımda bütün dosyalar gitmişti...Klasörler duruyordu ama hepsinin içleri boştu.Hdd ye özelliklerden baktığımda 910 GB dolu gözüküyor.Ama içi boş ve hdd sanki birşeyler transfer ediyormuş gibi ışığı yanıp sönüyor.Daha önce bir kere recovery yapmıştım Diske yanlışlıkla format attığımda yine yapabilir miyim? veya nasıl çözebilirim arkadaşlar .Lütfen yardım...
    GÜNCELLEME
    HDD artık açılmıyor.İçinden garip sesler geliyor ve bir türlü açılmıyor galiba servise göndermek zorundayım...

geçmiş olsun aynı olay benim 1 yıllık seagate freeagent go harici hd me oldu.
    Servise gitti.. parasını iade ettiler....
    yapılamıyormuş. gitti canım mkv lerim.......
    bir daha seagate mi? aman! aman!

• Ah arkadaşım sana da bana da geçmiş olsun benim mkvlerim , iso imajlar ,300 gb dizi arşivi yerle bir oldu :S
    Bilgilendirme için sağol artık yasını mı tutayım yoksa SEAgate'ye söveyim mi bilemiyorum :S
  • benzer bir sorun benim de başıma geldi. ayrıca bende windows diski görmüyordu. sadece biostan görebiliyordum giski. önce xp cd si yardımıyla hızlı format attım. sonra da easy recovery programı ile kayıp dosyaların çok büyük bir bölümünü kurtardım. bence siz de bunu deneyebilirsiniz.
  • Önerin için sağol ama benim HDD hiç çalışmıyor.HDD dönmeye başlıyor sonra tam açılacakken bi daha duruyor.İçinden de garip sesler geliyor. Sen Formatı HDD ne mi attın bu arada?
  • evet hdd'ye format attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 diske yazma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bunu yazmak için girdim buraya aynısı sizinde başınıza gelmiş
    1 ay önce falan vatan bilgisayara servise gönderdim virüs varmış temizledik dediler.hiç bir veri kaybı olmadı.
    ama şimdi aynı sorun oldu.hdd i 3 e ayırmıştım.2 si sorunluydu.
    avast la falan 1 tanesini daha düzelttim ama 1 tanesi hala sorunlu.
    şimdide kasbersky ile deneyeceğim.olmadı bende format düşünüyorum
  • N:\$Mft gecikmeli yazma başarısız!Lütfen başka bir yere kaydetmeyi deneyin

geçen bu hatayı verdi gene hdd in çok ısındığını fark ettim.
    hdd i ters çevirdim.delikli olan tarafı üste getirdim.artık hata vermiyor
    bi deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.