Sadece kenarda durmuştur kutusu her şeyi var. 3-4 sene önce almştım garantisi bitti.
Pazarlık ve takas düşünmüyorum
Fiyat : 5000 Tl
İstenirse müzik arşivli ek ücretle gönderilir dağıtılmaması şartıyla. Şarkılar tamamen kendi pcimde dinlemek için Orjinal Müzik cdleri alınıp riplenerek hardiskte yer almıştır. Bir yere dağılmamıştır. Alan kişide dağıtamaz.
Bir zamanlar arşivci olduğum için birçok sanatcının orjinal eski bandrol hemde cdlerini alıp öyle pcye yükledim yani anlayacağınız çok değerli. sanatcıların bir kısmı; ferdi tayfur çok sayıda albüm, cengiz kurtoğlu neredeyse tüm albümleri, sinan özen tüm albümleri, orhan gencebay neredeyse tüm albümleri, müslüm gürses cok sayıda albümleri, alihan tüm albümler, ali güven tüm albümler, gülşen tüm albümler, bendeniz birçok albüm, serdar ortaç tüm albümler, yıldız tilbe tüm albümler vs hepsini tek tek yazamam.
Arşivi de yükle dersen 10.000 lira ki öyle sağda solda bulduğunuz çakma şarkılar değil orjinal eski bandrol cdlerden yüklendi. yani şu an bir eski bandrol kalteli cdler 500-1000'den aşağı değil tek albümden bahsediyorum.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.