Şimdi Ara

seagate 7200.12 1tb NCQ ACILMIYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım harddiskin ncq ozelligiyle bir turlu acamadım

ga-ma785gt-udh3 anakart
    seagate 7200.12 ncq 1 tb hard
    windows xp-32 bit

anakarta uygun suruculerı diske yukledikten sonra bios dan achi yi secip windows kurulum ekranında F6 ile sürücüleri yuklemeye calısıyorum. Disketten x86 suruculerını goruyor sistem. Sürücüyü seciyorum ve devam diyorum. Kuruluma devam ederken sürücü yüklenemedi lutfen surucuyu tekrar gosterin seklinde hata veriyor. 3 yada 4 farklı diskette surucuyu yuklememe ragmen bir turlu hata masajından kurtulamadım. disketlerin 1 ine anakartın kendi suruculerini baska bir diskete gigabyte ın sitesinden indirdiğim suruculeri cekmeme ragmen fayda etmedi. anakartın bios menusunde bi yanlıslık olmasın diye raid modunda kurmayı bile denedim fakat oda bi işe yaramadı. 3 saattir ugrastıktan sonra pes ettim.

bu konuda yardımcı olabilecek arkadaslar varsa şimdiden cok teşekkür ederim

• 500 gb kapasiteli modelini ben kullanıyorm ve hiç bir yükleme veya ayar yapmadım ve açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 22 Aralık 2009; 23:01:52 >
  • biosdan achi actıgımda kullanamıyorum. native ide olarak sorunsuz
  • Bu işin köktenci yolu, tüm SATA/RAID sürücülerin entegre edildiği bir işletim sistemi ile kurulum yapmanız.

Yalnız şunu söyleyeyim elde edeceğiniz performans farkı öyle saatlerce uğraştığınıza değmez.
  • NCQ performans farkı yok bence ugrasmaya degmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.