|
||Asus M5A88-V EVO|| ||AMD Phenom II x4 955 B.E.|| ||GSKILL 2X4GB 1333MHZ CL9|| ||SAMSUNG 1TB HDD|| ||WD Elements 1TB HDD|| ||WD Elements 2TB HDD || ||High Power 650W|| ||Dark Knight|| ||Logitech MK300|| ||5800XM RED|| ||LOGİTECH Z906|| ||Samsung P2270HD|| || LG 32LV3550 || || LOGİTECH HD C310 || ||XBOX 360'S 250GB || ||PHILIPS SHL 5905 BK|| ||Lenovo Z580 ||
|
Bildirim

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Genel de HDD 'den HDD'ye arşiv satıyoruz. Ama ben önermiyorum bu kadar büyük kapasiteli TB'leri , Arşiv yapanların canını çok yakar büyük kapasiteliler.. Ben 3 TB üstüne karşıyım. İçindeki plakalar çoğalıyor diye biliyorum. Ve bozulma riski artıyor. O yüzden 600 TL ye patlamıştı bana 2x3 TB Taşınılabilir. Birisi Seagate diğeri WD My book. Seagate'in modelini unuttum ama WD'de my book baya kaliteli. Haricileri aldıktan sonra Eğer evinizde güzel bir sistem varsa LCD tv vesayire , paylaşımlara açık olan modelleri alsaydım diye düşündüm. tüm ev ile paylaşıma açıyorsun modem üzerinden biryerlerde okudum. Bazıları torrent programı falan da destekliyor.

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android