Şimdi Ara

Seagate 2 Tb Hdd + Full BluRay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Evet beyler başlıktaki ürün satılıktır ve içi full BluRay film ile dolu bir şekilde teslim edilecektir. Ortalama bir film 25 Gb. Bu Filmler orjinal BluRay dosyalarından alınıp içeriğindeki fazladan ses dosyaları ayrıştırılıp sadece ingilizce ve türkçe ses dosyası ile türkçe altyazı mevcut hale getirilmiştir. Bu şekilde fazla kapasiteden arındırılmıştır. Hdd Sadece depo amaçlı kullanılmıştır bir kez dahi sistem kurulmamıştır. Yani anlayacağınız hiç yorulmamıştır. 3030 saat kullanılmıştır. Bu da 126 güne tekabül eder. Bad Sector yoktur sorunsuzdur. Garantisi 1 ay önce bitti. İçerisinde bulunan BluRay arşivimini satın almaya kalksanız hdd fiyatını katlayarak geçer emin olun. Takas yaparım daha yüksek kapasiteli hdd ile ...

Bu ürün için istediğim Fiyat 175 TL

Seagate 2 Tb Hdd + Full BluRay

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Film listesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi birini yazayım. Tel no bırakın whatsapp üzerinden çekip göndereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_GuNeS -- 27 Nisan 2016; 22:06:34 >
  • Bu arada beyler, Özelden mesaj gönderen arkadaşlarım, teklifinizi yapıyorsunuz eywallah, pazarlıkda ediyorsunuz ona da eywallah da kargoyuda bana karşılatmaya çalışanlar el insaf. Tamam Kargoyu karşılarım ama içinde tek bir film dahi göndermem bunu da burdan belirteyim. E ona da yanaşmıyorsunuz bir zahmet o zaman başka ilanlara yönelin fazla rahatsızlık vermeyin lütfen. Şimdi teklif edecek olan arkadaşlar sanırım biraz daha duyarlı bir şekilde tekliflerini yaparlar.
  • PM gönderdim.
  • Söylediğiniz teklifi ben yaptım fakat adı üstünde teklif ben teklifimi yaparım kabul edip etmemek sana kalmıştır.
    Siz ilan detaylarında belirtseydiniz sormazdım.
    Sitem etmenize zerzerişte bulunmanıza gerek olmadığını ve ilanınınızı gelen sorulara göre düzeltmeniz gerektiğini düşünüyorum.
    Size hayırlı satışlar diliyorum.
  • Atilla hocam mesaj gönderen bir tek siz değilsiniz bunu da belirteyim. Sizin yapmış olduğunuz teklifin daha altında teklif bulunanlarda var ve üstüne kargoyu da karşılamamı teklif ediyorlar. Bir sitemde bulundum ama bu sizi kast edilerek yapılmış bir sitem değildir. Bilginize ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.