Herkese selamlar arkadaşlar bugün kız arkadaşım doğum günü hediyesi olarak başlıkta yazan ürünü almış saolsun çok mutlu oldum ama ürünün paketini açmadan önce biraz netten bakındım bazı abuk sabuk yorumlar var bu ürün hakkında.Bu yorumlar beni kaygılandırdı ve bugün götürüp başka bir markayla değiştirsem mi diye düşünmeme sebep oldu.
1-Genel olarak yazılanlarda veri kablosunun kendine has olması ve zor bulunması. 2-Ürünün çabuk arıza yapması. 3-Hafızadaki bazı dosyaların efsanevi bir şekilde kaybolması.
Ürün 299 TL ye vatandan alınmıştır.Değiştirmemi öneriyorsanız hangi ürünle değişim yapayım?
bende araştırıyordum SEAGATE 2,5" 1.5TB alacaktım vazgeçtim hakkında yazılanları okuyunca. wd den almaya karar verdim ama hangi modeli ona karar veremedim.
@Ipman61 arkadaşın attığı linkteki şu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum, tavsiye ederim. Hem boyut hem aktarım hızı çok iyi.
WD nin Elements sersini aldım 1 tb usb 3.0 kampanyadaydı vatanda kdv dahil 209 liraya aldım ürünü.Umarım memnun kalırım.
Sizin dediğiniz ürünü alacaktım aslında "my passort" ama fiyatı çok cazip gelmedi.312 TL kdv dahil fiyatı. bu fiyata 1.5 tb varken 1 tb almak çok mantıklı değil.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: fytech
WD nin Elements sersini aldım 1 tb usb 3.0 kampanyadaydı vatanda kdv dahil 209 liraya aldım ürünü.Umarım memnun kalırım.
Sizin dediğiniz ürünü alacaktım aslında "my passort" ama fiyatı çok cazip gelmedi.312 TL kdv dahil fiyatı. bu fiyata 1.5 tb varken 1 tb almak çok mantıklı değil.