Şimdi Ara

Se7en Sonu ile İlgili birşey Sorcam Arkadaşlar(İzlemeyen girmesin Spoiler vardır.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
17.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Filmi izledigimde sasirmamistim. Kutu geldiginde kesinlikle brad pittin karisinin bir uzvu dedim. Haklida ciktim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bbai

Filmi izledigimde sasirmamistim. Kutu geldiginde kesinlikle brad pittin karisinin bir uzvu dedim. Haklida ciktim.

+1
  • Her türlü katile göre senaryoda mantık hatası olan bir film.

Karısının karnındaki bebekle cinayet 7 değil, 8 insan can vermiş, herkes g*t oldu bunu öğrenince..

Ayrıca Karısının hiç bir günahı yok, kaç defa defalarca filmde dile geldi, günahı olmayan kişi öldürmeyecekti ya da ölmeyecekti. Karısının günahı ve çocuğunun günahı yoktu. Dolayısıyla katil sıçtı, seriyi tamamlayamadı.

Hadi diyelim karısının günahı var o zaman 7+1:8 günah yapar, hadi o salak katil, bebeğide günahkar saysın 7+1+1=9 günah olur. Ölen kişi sayısı ise 8, ve iki tanesinin günahı bile yok.

Kısaca film sıçmış bir senaryosu var. Zaten kurgu ve işleyniş berbat, filmin ana fikri süper ama işleyişten dolayı EN SIKICI APTAL filmlerden biri olmuştu, tamamen evde izlemelik zaman kaybı bir film, güzelim konuyu mahvetmişler..
    Filmi izliyon birboklar olacak sanıyon ama olmuyor falan 2saat geçiyor, hopp kutuda alakasızca karısının kafası film bitiyo, ula sen eve hiç gitmedinmi hangi ara karısını öldürdü.....

• Film o kadar sıkıcı ki, katili yakalayamıyorlar, üstelik katil kendi teslim oluyor o kadar sıkıcı film..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.