Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xyzwq

telefonum fotograf galerisine girmiyor. durduk yere sıkıntı çıkardı. flu bir goruntu olusuyor galeriye gırmek ıstedıgım zaman. ne yapmamız gerekıyor bundan kurtulmak ıcın. cektıgım fotograf ve vıdelara bakamıyorum lutfen yardım edın.

veri bağlantısını kapatıp öyle deneyin galeriyi acmayı. sonra tekrar veri baglantısını acın düzelecektir.
  • Nokia E52'deki yer işaretlerimi(harita) ray'e nasıl kopyalarım direkt olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escapologist

Iyi günler arkadaşlar,
    Cihazın ekranı hakkında kendi deneyimimi paylaşayayım. Fabrika çıkışlı jelatinini çıkarttım. Şimdi korumasız kullanıyorum. Bir hafta oldu, çizik yok ama çok daha kolay ve fazla kirlenir oldu. Gelişmeleri bildiririm :)

Filmsiz kullanalı yaklaşık 2 ay olmuş.
    Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
  • ^^^^Man Down^^^^

Arkadaşım siyahını beyazını bilmem ama şu adrese bir bakabilirsin, ben telefonu almamış olsaydım yüksek ihtimalle bu adresten alırdım.

http://www.androidtelefonlari.com/catalog/sony-ericsson-xperia-ray/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrky -- 20 Mart 2012; 18:22:13 >
  • 700 lira mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrky

^^^^Man Down^^^^

Arkadaşım siyahını beyazını bilmem ama şu adrese bir bakabilirsin, ben telefonu almamış olsaydım yüksek ihtimalle bu adresten alırdım.

Uzak durun ben kıllandım şahsen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusibet

quote:

^^^^Man Down^^^^

Uzak durun ben kıllandım şahsen...

Grey garantli zaten.

• arkadaşlar ben vermiş olduğum site ile ilgili olumsuz bir yorumla karşılaşmadım, ayrıca telefon konusunda teknik destek ve garanti de veriyor.

belirttiğim gibi benim şu an xperia ray telefonum mevcut. Adresi, soran arkadaşa yardımcı olmak maksadıyla yazdım.

lütfen site hakkında araştırma yapmadan, somut bigiler ortaya koymadan kimse gereksiz yorum yapmasın. bunu siteyi övmek için söylemiyorum, sadece bilgi kirliliğine engel olmak için söylüyorum.

Teşekkürler...
  • quote:

arkadaşlar ben vermiş olduğum site ile ilgili olumsuz bir yorumla karşılaşmadım, ayrıca telefon konusunda teknik destek ve garanti de veriyor.

belirttiğim gibi benim şu an xperia ray telefonum mevcut. Adresi, soran arkadaşa yardımcı olmak maksadıyla yazdım.

lütfen site hakkında araştırma yapmadan, somut bigiler ortaya koymadan kimse gereksiz yorum yapmasın. bunu siteyi övmek için söylemiyorum, sadece bilgi kirliliğine engel olmak için söylüyorum.

Teşekkürler...

Sizemi sorcaz yorum yapmadan önce? şikayet varda problemler mevcut. Asıl siz bi site ismi paylaşmadan önce araştırma yapın.
  • Evet beyler bu ürünü alıcam bana KVK garantili en uygun fiyata alabileceğim bir site önerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serzenis22

Evet beyler bu ürünü alıcam bana KVK garantili en uygun fiyata alabileceğim bir site önerin.

Teknosa'da var sanırım en ucuz.
    KVK mı bilmiyorum lakin paralel ithalat satmadıklarıni biliyorum.
  • Sony Ericsson xperia ray st18i telefon sahibiyim.daha oncekı yazılarımda paylasmısdım Telefonum suya düştü.Daha sonra vakit kaybetmeden telefonumu aldığım firma aracılığı ile teleservice'e gönderdim daha sonra onarım ücretini iletti ve anakartın değiştireleceğini ve bir sorun kalmayacağını söylediler.Bende gerekli ücreti yatırdım ve dekontu faxladım.Telefonunuz işleme alınmıştır dediler.30 gün sonra ise test aşamasında bir sorun oluştu onarımı imkansız diyerek geri iade ettiler.Kullanım hatası benim fakat teleservice onaracağını söyleyip ücreti alıyor daha sonra onarılamaz diye geri gönderiyor.(Ücreti geri vereceklerini söylediler) 30 gün boyunca beni mağdur ettiler.Baştan bana söyleselerdi onarılamaz diye kabulümdü.telefon gonderilmeden once az da olsa baslama ekranı gelıyordu sımdı ıse hıcbır hareketlılık yok telefonunuza ıyı bakın ray super bır telefon bana 1 hafta falan kullanmak nasıp oldu sıze omur boyu kullanmanız dıleklerımle. sız sız olun yenı telefon alırken teleservis gibi bir garantisi olmasın cok ugrastırıyorlar ıyı aksamlar arkadaslar...ELVEDA.

• quote:

Orijinalden alıntı: melih1001

Sony Ericsson xperia ray st18i telefon sahibiyim.daha oncekı yazılarımda paylasmısdım Telefonum suya düştü.Daha sonra vakit kaybetmeden telefonumu aldığım firma aracılığı ile teleservice'e gönderdim daha sonra onarım ücretini iletti ve anakartın değiştireleceğini ve bir sorun kalmayacağını söylediler.Bende gerekli ücreti yatırdım ve dekontu faxladım.Telefonunuz işleme alınmıştır dediler.30 gün sonra ise test aşamasında bir sorun oluştu onarımı imkansız diyerek geri iade ettiler.Kullanım hatası benim fakat teleservice onaracağını söyleyip ücreti alıyor daha sonra onarılamaz diye geri gönderiyor.(Ücreti geri vereceklerini söylediler) 30 gün boyunca beni mağdur ettiler.Baştan bana söyleselerdi onarılamaz diye kabulümdü.telefon gonderilmeden once az da olsa baslama ekranı gelıyordu sımdı ıse hıcbır hareketlılık yok telefonunuza ıyı bakın ray super bır telefon bana 1 hafta falan kullanmak nasıp oldu sıze omur boyu kullanmanız dıleklerımle. sız sız olun yenı telefon alırken teleservis gibi bir garantisi olmasın cok ugrastırıyorlar ıyı aksamlar arkadaslar...ELVEDA.

Geçmiş olsun.. Teleservice gerçekten sorunlu bir servis. Bence asya telekom'a da göndermelisin. birde orayı dene belki yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: fever2006

quote:

Sony Ericsson xperia ray st18i telefon sahibiyim.daha oncekı yazılarımda paylasmısdım Telefonum suya düştü.Daha sonra vakit kaybetmeden telefonumu aldığım firma aracılığı ile teleservice'e gönderdim daha sonra onarım ücretini iletti ve anakartın değiştireleceğini ve bir sorun kalmayacağını söylediler.Bende gerekli ücreti yatırdım ve dekontu faxladım.Telefonunuz işleme alınmıştır dediler.30 gün sonra ise test aşamasında bir sorun oluştu onarımı imkansız diyerek geri iade ettiler.Kullanım hatası benim fakat teleservice onaracağını söyleyip ücreti alıyor daha sonra onarılamaz diye geri gönderiyor.(Ücreti geri vereceklerini söylediler) 30 gün boyunca beni mağdur ettiler.Baştan bana söyleselerdi onarılamaz diye kabulümdü.telefon gonderilmeden once az da olsa baslama ekranı gelıyordu sımdı ıse hıcbır hareketlılık yok telefonunuza ıyı bakın ray super bır telefon bana 1 hafta falan kullanmak nasıp oldu sıze omur boyu kullanmanız dıleklerımle. sız sız olun yenı telefon alırken teleservis gibi bir garantisi olmasın cok ugrastırıyorlar ıyı aksamlar arkadaslar...ELVEDA.

Geçmiş olsun.. Teleservice gerçekten sorunlu bir servis. Bence asya telekom'a da göndermelisin. birde orayı dene belki yaparlar

ne yapacagımı bılmıyorum oda sony e bakan bır servis mi diğer arkadaslarında onerilerini bekliyorum.

• mrb arkadaşlar kafamı karıştıran telefonlardan biri bu özelliklerine bakıyorum herşey gayet iyi ama konu sayfa sayısına bakarsak pek fazla kullanıcısı yok gibi yada ben öyle düşünüyorum 1-2 ay öncede ray ve neo arasında kalanların genelliği neo aldı şuan neo'nun satışı yok o zamanlar niye insanlar onu seçti yalnızca ekran genişliği için mi yoksa telefonda herhangi bi sorun mu var bide kullanan arkadaşların telefonla ilgili keşke böyle olmasaydıda şöyle olsaydı dediğiniz birşey varmı? bide bu telefonun gece çekimleri nasıl exmor lens var diyorlar ama ne kadar etkili
  • quote:

Çok üzüldüm kardeş geçmiş olsun. sony ericssonun bir videosu vardı telefon suya düşerse ne yapabilirsiniz diye keşke onu bulup uygulasaydın.babamın telefonu 7 saat suyun içinde kaldı sonradan fark ettik 3 gün doğalgaz peteğinin üstünde kaldı şuan çalışıyor tıkır tıkır. sen en iyisi active al rahat et

• En sonunda tlfnu aldım...
    İnternet sitesinden sipariş verdim, kargo ile geliyor ve kargo takibi yaptım, bulunduğum şehire gelmiş, yarın tlf elimde...
    Kdv Dahil Toplam : 744,58 TL'ye aldım
    Forumda bir çok arkadaşımız Ray'in fiyatını bayağı bi abartmış, lütfen araştırmadan fazla miktar ödemeyin. Aylardır tlfnu hep araştırdım ve sadece mağazalarda 999TL fiyat var, internet sitelerinde yaklaşık 820-860 TL arasındayken daha uyguna satan internet sitesinden aldım.
    2 gün öncesinde aynı siteden kendi kredi kartımla da arkadaşıma SE Arc aldım, arkadaşım tlfnu almış ve herhangi bir sorun yok.
    Yıllardır Nokia kullanıcısıydım ve 2 yıl önce 5800 gibi vurmadan dokunmatiği çalışmayan berbat bir marka kullandığımı anlayıp SE Xperia X10 Mini Pro aldım ve SE'ye sonuna kadar devam.
    Ray hakkında bilgileri sürekli buradan aktaracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardLord

mrb arkadaşlar kafamı karıştıran telefonlardan biri bu özelliklerine bakıyorum herşey gayet iyi ama konu sayfa sayısına bakarsak pek fazla kullanıcısı yok gibi yada ben öyle düşünüyorum 1-2 ay öncede ray ve neo arasında kalanların genelliği neo aldı şuan neo'nun satışı yok o zamanlar niye insanlar onu seçti yalnızca ekran genişliği için mi yoksa telefonda herhangi bi sorun mu var bide kullanan arkadaşların telefonla ilgili keşke böyle olmasaydıda şöyle olsaydı dediğiniz birşey varmı? bide bu telefonun gece çekimleri nasıl exmor lens var diyorlar ama ne kadar etkili

Telefonu rahatlıkla alabilirsin hocam bence,çok kibar ve hos bi telefon.butun arkadaslarım cok begendi telefonu.bana göre en büyük eksikligi kamera tuşunun olmaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnHktn

En sonunda tlfnu aldım...
    İnternet sitesinden sipariş verdim, kargo ile geliyor ve kargo takibi yaptım, bulunduğum şehire gelmiş, yarın tlf elimde...
    Kdv Dahil Toplam : 744,58 TL'ye aldım
    Forumda bir çok arkadaşımız Ray'in fiyatını bayağı bi abartmış, lütfen araştırmadan fazla miktar ödemeyin. Aylardır tlfnu hep araştırdım ve sadece mağazalarda 999TL fiyat var, internet sitelerinde yaklaşık 820-860 TL arasındayken daha uyguna satan internet sitesinden aldım.
    2 gün öncesinde aynı siteden kendi kredi kartımla da arkadaşıma SE Arc aldım, arkadaşım tlfnu almış ve herhangi bir sorun yok.
    Yıllardır Nokia kullanıcısıydım ve 2 yıl önce 5800 gibi vurmadan dokunmatiği çalışmayan berbat bir marka kullandığımı anlayıp SE Xperia X10 Mini Pro aldım ve SE'ye sonuna kadar devam.
    Ray hakkında bilgileri sürekli buradan aktaracağım.

Diger sitelerden tek farkı garamti olayı,o yuzdentfiyat farkı oluyo grey garanti oldugu icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

quote:

Orijinalden alıntı: HardLord

mrb arkadaşlar kafamı karıştıran telefonlardan biri bu özelliklerine bakıyorum herşey gayet iyi ama konu sayfa sayısına bakarsak pek fazla kullanıcısı yok gibi yada ben öyle düşünüyorum 1-2 ay öncede ray ve neo arasında kalanların genelliği neo aldı şuan neo'nun satışı yok o zamanlar niye insanlar onu seçti yalnızca ekran genişliği için mi yoksa telefonda herhangi bi sorun mu var bide kullanan arkadaşların telefonla ilgili keşke böyle olmasaydıda şöyle olsaydı dediğiniz birşey varmı? bide bu telefonun gece çekimleri nasıl exmor lens var diyorlar ama ne kadar etkili

Telefonu rahatlıkla alabilirsin hocam bence,çok kibar ve hos bi telefon.butun arkadaslarım cok begendi telefonu.bana göre en büyük eksikligi kamera tuşunun olmaması.

peki bu telefonun dış sesi nasıl şuan 5800 kullanıyorum nokia yı aratırmı bana dış ses olarak

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.