Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün 16 gb hafıza kartını telefona taktım bu kartı baya doldursak acaba yavaşlamalar olurmu kullananlar varsa söyleyebilirmi kart 16 gb class 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

merhaba telefonu güncelledim biraz önce ama.
    daha önce root yaptığım programı kullandım ama olmadı sanırım.
    şuan en son versiyonda nasıl root yapabilirim?

wifi üzerinden mi update etmiştin ve kaçtan kaça update ettin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deloyloy

quote:

rootlu 0.42 den usb ile 0.62ye güncelledim.
  • quote:

quote:

quote:

şimdi hocam usb ile guncellerseniz root gider ve de .62 rootlamasi zor ben downgrade edip rootlayip geri yukselttim.siz de downgrade edip rootlayip sonra da wifi üzerinden guncelleyin.root gitmez wifi(OTA) üzerinden yaparsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık bir aydır Neo V kullanıyorum. Sorum şu: Sürekli notebook'a veya usb çıkışı olan bir inverter'a bağlı olarak şarjda kalmasında sakınca var mıdır?

Yanıtlarsanız sevinirim..
  • Root nedir acaba?
  • bir nevi sistemin kırılarak, kullanıcının tam yetkili olmasını sağlayan işlem.. bu sayede telefon ile gelen programları kaldırmak vs gibi normalde apamayacağınız işlemleri yapabiliyorsunuz.. ben yapmadım ama yapanlar faydasını görüyrlardır herhalde..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi hocam usb ile guncellerseniz root gider ve de .62 rootlamasi zor ben downgrade edip rootlayip geri yukselttim.siz de downgrade edip rootlayip sonra da wifi üzerinden guncelleyin.root gitmez wifi(OTA) üzerinden yaparsanız.

wfi üzerinden updatei yapabilmel için update center gerekli sanırım.ben o programı silmiştim :)
    şuan nasıl .42ye geri dönebilirim kolay bir yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: onderali

Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık bir aydır Neo V kullanıyorum. Sorum şu: Sürekli notebook'a veya usb çıkışı olan bir inverter'a bağlı olarak şarjda kalmasında sakınca var mıdır?

Yanıtlarsanız sevinirim..

yoktur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

wfi üzerinden updatei yapabilmel için update center gerekli sanırım.ben o programı silmiştim :)

http://www.wotanserver.com/en/sony-ericsson/se/xperia-neo-mt15/unlock-tool/debranding-flash

Sayfanın en altında download yazan yerde iki tane dosya var, USB Flash Driver, WotanClient 3. Önce usb flash driver'ı kur, sonra WotanClient'i kur. Sonra telefonunu kapatıp 5 sn. bekleyerek geri tuşuna basılı tutarak pc'ye bağla.(Led ışığı yeşil yanacak şekilde) WotanClienti açıp gerekli romu seçip kurulum yapacaksın. Şu an hatırlamıyorum bir bakmam gerek. Ona göre editlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.wotanserver.com/en/sony-ericsson/se/xperia-neo-mt15/unlock-tool/debranding-flash

Sayfanın en altında download yazan yerde iki tane dosya var, USB Flash Driver, WotanClient 3. Önce usb flash driver'ı kur, sonra WotanClient'i kur. Sonra telefonunu kapatıp 5 sn. bekleyerek geri tuşuna basılı tutarak pc'ye bağla.(Led ışığı yeşil yanacak şekilde) WotanClienti açıp gerekli romu seçip kurulum yapacaksın. Şu an hatırlamıyorum bir bakmam gerek. Ona göre editlerim.

wotan serverı daha önce kullanmıştım.
    bu program ile .42 yazılımını yükleyip rootlayıp. .62 yi wifi üzerinden mi yükleyeceğim?
    telefodaki ayarlarım gider mi? wotanserver ile .42 yüklersem?

• quote:

bu program ile .42 yazılımını yükleyip rootlayıp. .62 yi wifi üzerinden mi yükleyeceğim?

Ayarlar ve programlar gider ama hafıza kartı silinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Ayarlar ve programlar gider ama hafıza kartı silinmez.

iphone daki gibi back up alamamıyormuyuz :)
    devamlı çalışan uygulamaları kapatsam yeter bana ama onun içinde root gerek.
    .42 rootluyken boş ram miktarı 170-200 arasıydı.
    şimdi 70-80mb.
  • çok araştırdım ve başta galaxy ace düşünürken, neo v nin içi en dolu telefon olduğuna kanaat getirdim. silver modelini almak istiyorum. bu cihaz için şu an hangi fiyat aralığı makuldür. aynı zamanda izmir'de ikamet ediyorum. nereden temin edebilirim, hangi firmalar daha iyi fiyat veriyor. bunun yanında kullananlar ciddi anlamda tavsiye ederler mi? ray ve arc modellerini mi tercih etmeliyim yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigatron23

çok araştırdım ve başta galaxy ace düşünürken, neo v nin içi en dolu telefon olduğuna kanaat getirdim. silver modelini almak istiyorum. bu cihaz için şu an hangi fiyat aralığı makuldür. aynı zamanda izmir'de ikamet ediyorum. nereden temin edebilirim, hangi firmalar daha iyi fiyat veriyor. bunun yanında kullananlar ciddi anlamda tavsiye ederler mi? ray ve arc modellerini mi tercih etmeliyim yoksa?

Alacağın telefon 8 mpli ne,o mu 5 mp li ne,o v mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigatron23

çok araştırdım ve başta galaxy ace düşünürken, neo v nin içi en dolu telefon olduğuna kanaat getirdim. silver modelini almak istiyorum. bu cihaz için şu an hangi fiyat aralığı makuldür. aynı zamanda izmir'de ikamet ediyorum. nereden temin edebilirim, hangi firmalar daha iyi fiyat veriyor. bunun yanında kullananlar ciddi anlamda tavsiye ederler mi? ray ve arc modellerini mi tercih etmeliyim yoksa?

Neo, Galaxy ace'den 2 gömlek üstün bir telefon. Verdiğin farka değer. Tam bir performans ürünü. 1 ay içinde ICS de gelecek.
    Sen sormadan ben söyleyeyim. Neo ve Neo V farkları:
    Neo: 8 mp Exmor sensörlü kamera, 8 gb sd kart, kulakiçi kulaklık
    Neo V: 5 mp kamera, 2 gb sd kart, normal kulaklık

Ray, Neo ve Arc'ın donanımı neredeyse aynı (ram, cpu, gpu) diyebiliriz. Ekranları boyutları farklı. Ray'in ekranı bence dokunmatik için biraz küçük.
    Neo piyasada pek kalmadı bulmak zor. Neo V fiyatı nedeniyle tercih edilebilir.

• Android 4.0 gelince ek olarak ne özellikler ve face unlock özelliği gelicek mi?
  • Fotoğraf çekimini nasıl yapıyorsunuz 16:9 mu?
  • 16:9 iyidir
  • arkadaslar başımda enteresan bi sıkıntı var.... herhangi bi internetden markete girebiliyor youtubedan video izleye biliyorum fakat evime aldığım 8mbitlik internetimden ne marketten indirme yapabiliyor nede youtubeden video izleyebiliyorum... tabikide başka vifilerden bunlari yapabiliyorum modemde sıkıntı yok aynı modemle başka bir evin ttnetinden 1mbitlik markettenden indirmede yapıyordum youtubda aciyordum fakat dediğim gibi benim adslm de bu işlemleri yapamıyorum bu arada youtubeye site üzerinden girip video izleye biliyorum fakat android programdan izleyemiyorum... marketten de herşey açılıyor indirme yazıyor öyle kalıyor ilerleme yok cok bekleyincede 495 hatası veriyor bu sorunu nasıl cozucem bilemiyorum yabanci forumlarada bakdim fakat bişey bulamadım yardimlarinizi bekliyorum.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.