Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volie82

arkadaslar....

operatorumu değistirme kararı aldım..muracaat de ettim..henuz onaylanmadı ama...

trcell den avea ya gectim... sırf 1GB 20 tl diye :):P

bir yanım hala sıkıntıda..acaba gecmesemiydim diyorum..3G iyi mi acaba avea da...

arkadaslar catır catır giriyor ama......?

şimdi.. sim card kişiler vs.. ne yapmam lazım.. word e excel e tek tıklamayla nasıl atarım.. K790i deki gibi...

pc suite bu işi gorur mu....

tşkler.......

Turkcellin savunucusu değilim ama zaten turkcellde kampanya ile 6 ay/19liradan 1 gb'lık paket var :)
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Indirimli-1GB-Internet-Paketi-Kampanyasi.aspx

Merkezi bir yerde oturuyorsanız 3G çok fark yaratmayabilir.

Telefon üzerinden sim kartı içe aktar yapabilirsiniz. Sim kartlar uzun isimleri ve çoklu numaraları kaydetmiyor. O yüzden dışa aktar/hafıza kartı diyerek belleğe saklamak daha mantıklı.

• Bugün araştırmalarım sonucu denk geldim bu telefona. 700 lira gibi bir bütçem var, ve gerekirse temiz ikinci el almayı düşünüyorum bu telefonu. Ama her yerde V var resmen, ve neo, neo v'den daha avantajlı, fiyatı da daha yüksek gözüküyor, 0'ı da pek bulamadım. Ne dersiniz, Neo mu alayım, V mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

quote:

Orijinalden alıntı: farfara

quote:

quote:

NFS oynarken ekran ışığı kapanıyor arkadaşlar bunun oyunda veya telefonda ayarı var mı?

Yakınlık sensöründen kaynaklanıyor.

Teşekkürler...

Yakınlık sensörüyle alakası yok! Ekran ışığı kapanma ayarını yükseltirsen oynayabilirsin. 30 sn. sonra ekran kapanacağı için ışık da kısılıyor otomatikman. Yakınlık sensörü telefonla konuşurken ekranın açık kalmaması içindir.

oyun oynarken ekran kapanmaz cunku surekli hareket var.

yakınklık sensoru tek konusmada dil her zaman ısıgı otomatik ayarlar. elini telefonun sag ust tarafında olan yakınlık sensorune bi degdir bakim isik nasıl sonuyor.

kardesim sen oyun oynarken telefonu yan tuttugun icin on kameranın sagında yakınlık sensoru var elin oraya degiyor ondan sonuyor ısık elini oraya degdirme sorun olmaz.

Sen yanlış biliyorsun. O bahsettiğin ışık sensörüdür. Işık sensörü ortam ışığına göre ışığı azaltıp yükseltir. Yakınlık sensörü ise telefonla konuşurken kulağına götürdüğün zaman, ekranın kapanması ve boş yere enerji tüketmemesini sağlar.

NFS konusuna gelince; hareket sensörüyle oynandığı için elini ekrana değdirmiyorsun. Bu sebepten dolayı ekran 30 sn.den önce ışığı en aza indiriyor. Farklı bir oyun oynadığında ekranla temas halinde olduğun için böyle bir şey yaşanmıyor.

• Teli rootlayınca bütün ayarlar ve uygulamalar gidiyomu arkadaşlar?
    Ben teli rootladım teldeki herşey gitmiş ilk günkü haline dönmüş.
    Çok sinir oldum ya en önemlisi telefon defterinde yedeğini almadığım kayıtlar var dı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gstmr

quote:

Orijinalden alıntı: s_k_d_13

kılıf için deri çekmeli kılıf düşünüyorum, aşağıda linkini verdiğim ürünü beğendim, bu tarz kılıf kullananlar memnun mu acaba?
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xpreia-neo-cekmeli-deri-kilif-film-46559942

Bundan alma arkadaşım ben aldım hoparlör yeri kapalı olduğu için telefonum çalıyor hiç duymuyorum hoparlör yeri açık delikli olanlardan al bence.

yorum için sağol unsal07 'nin de yönlendirmesi sonucu diğerinde karar kıldım zaten

hoparlör kısmı açık olan kılıf için link: http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/xperia-neo-v-1-nci-sinif-gercek-deri-1-stikcer-52087274

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skd13 -- 12 Şubat 2012; 18:00:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

NFS oynarken ekran ışığı kapanıyor arkadaşlar bunun oyunda veya telefonda ayarı var mı?

Teşekkürler...

Yakınlık sensörüyle alakası yok! Ekran ışığı kapanma ayarını yükseltirsen oynayabilirsin. 30 sn. sonra ekran kapanacağı için ışık da kısılıyor otomatikman. Yakınlık sensörü telefonla konuşurken ekranın açık kalmaması içindir.

yakınklık sensoru tek konusmada dil her zaman ısıgı otomatik ayarlar. elini telefonun sag ust tarafında olan yakınlık sensorune bi degdir bakim isik nasıl sonuyor.

kardesim sen oyun oynarken telefonu yan tuttugun icin on kameranın sagında yakınlık sensoru var elin oraya degiyor ondan sonuyor ısık elini oraya degdirme sorun olmaz.

Sen yanlış biliyorsun. O bahsettiğin ışık sensörüdür. Işık sensörü ortam ışığına göre ışığı azaltıp yükseltir. Yakınlık sensörü ise telefonla konuşurken kulağına götürdüğün zaman, ekranın kapanması ve boş yere enerji tüketmemesini sağlar.

NFS konusuna gelince; hareket sensörüyle oynandığı için elini ekrana değdirmiyorsun. Bu sebepten dolayı ekran 30 sn.den önce ışığı en aza indiriyor. Farklı bir oyun oynadığında ekranla temas halinde olduğun için böyle bir şey yaşanmıyor.

Öyleyse bu sorun her marka telde var diyebilirmiyiz ? Yoksa sadece sonyde mi var ? iphone da kesin yoktur :(

• quote:

Orijinalden alıntı: anil111

Buda benim normal kullanımdaki şarj sürem :) 2.5 ay oldu telefonu alalı :)

toplanın millet şaşırmış gibi yapıyoz

• saol Silgec...ok anladım.. kaydedeyim o şekilde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix73

quote:

Orijinalden alıntı: anil111

Buda benim normal kullanımdaki şarj sürem :) 2.5 ay oldu telefonu alalı :)

toplanın millet şaşırmış gibi yapıyoz

kim koyduysa bu fotoğrafı sen milleti kandırmaya utanmıyor musun?barındırmayın bunu buralarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkozdemir

Bugün araştırmalarım sonucu denk geldim bu telefona. 700 lira gibi bir bütçem var, ve gerekirse temiz ikinci el almayı düşünüyorum bu telefonu. Ama her yerde V var resmen, ve neo, neo v'den daha avantajlı, fiyatı da daha yüksek gözüküyor, 0'ı da pek bulamadım. Ne dersiniz, Neo mu alayım, V mi?

hocam halen bazı internet sitelerinde mt15i 940-1050 arasında satılmakta şöyle bi baktım ve daha önce iki tane cep telefonu aldığım ve sorun yaşamadığım ereyon.com var orda 940 tl alabiliyosan ordan al derim , dediğin gibi arada fiyat farkıda pek yok ben mt15 i yi 9ocakta hepsiburadadan 829 a aldımki neo v 799 du o sebepten o fiyatı ona verceğine kasabiliyosan biraz kas mt15 i al , arada da aslında çok fark yok tabi kameraya çok önem vermiyosan hiç fark yok diyebiliriz çünkü 8mp ve exmor r var mt15 i de v de 5 mp ve exmor r yok maalesef ki exmor r özellikle gece video çekimlerinde ciddi anlamda süper kalite genede ihtiyaçlarına göre birini seç al ikiside çok sağlam cihazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

quote:

Bugün araştırmalarım sonucu denk geldim bu telefona. 700 lira gibi bir bütçem var, ve gerekirse temiz ikinci el almayı düşünüyorum bu telefonu. Ama her yerde V var resmen, ve neo, neo v'den daha avantajlı, fiyatı da daha yüksek gözüküyor, 0'ı da pek bulamadım. Ne dersiniz, Neo mu alayım, V mi?

hocam halen bazı internet sitelerinde mt15i 940-1050 arasında satılmakta şöyle bi baktım ve daha önce iki tane cep telefonu aldığım ve sorun yaşamadığım ereyon.com var orda 940 tl alabiliyosan ordan al derim , dediğin gibi arada fiyat farkıda pek yok ben mt15 i yi 9ocakta hepsiburadadan 829 a aldımki neo v 799 du o sebepten o fiyatı ona verceğine kasabiliyosan biraz kas mt15 i al , arada da aslında çok fark yok tabi kameraya çok önem vermiyosan hiç fark yok diyebiliriz çünkü 8mp ve exmor r var mt15 i de v de 5 mp ve exmor r yok maalesef ki exmor r özellikle gece video çekimlerinde ciddi anlamda süper kalite genede ihtiyaçlarına göre birini seç al ikiside çok sağlam cihazlar

dostum bende mt15i yani neo kullanıyorum ama gece çekim yaparken exmor r sensörün bir yararını göremedim. ayarı falan varsa bilemem ama gerçekten bir faydasını göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan307

quote:

quote:

dostum bende mt15i yani neo kullanıyorum ama gece çekim yaparken exmor r sensörün bir yararını göremedim. ayarı falan varsa bilemem ama gerçekten bir faydasını göremedim.

Zifiri karanlıkta oto.flaş açıkken bir saksı çiçeğine yada bir meyve tabağının resmini çek

Başka bir arkadaşımla zifiri karanlıkta çekilen resim hesap makinasıyla çekilen resim gibi çıktı fark gayet açık..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler...

Öyleyse bu sorun her marka telde var diyebilirmiyiz ? Yoksa sadece sonyde mi var ? iphone da kesin yoktur :(

Bunun telefonla bir alakası yok. Dediğim gibi oyunu hareket sensörüyle oynadığımız için ekrana herhangi bir fiziksel temas olmaması nedeniyle, bir süre sonra ışığı kesiyor. Bu her marka telefonda böyle olacaktır. Fakat telefonun ayarlarından ekran ışığının kapanma süresini "hiçbir zaman" yaparsanız kapanmayacaktır. Hiç denemedim ama olma olasılığı çok yüksek.

• ben telefonu aldığımda içinde 2,3,3 sürümü vardı şimdi yükseltsem ne gibi artıları olur yoksa hiç uğraşmasam mı?
  • xperia ray mi xperia neo mu diye sorsam ne cevap verirsiniz?
    bir bayan için hangisi tercih edilmelidir?
  • şöyle ekranda kilit widgeti olsa dokununca ekranı kilitlese boyle bir program varmı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

quote:

Orijinalden alıntı: sercan307

quote:

quote:

Zifiri karanlıkta oto.flaş açıkken bir saksı çiçeğine yada bir meyve tabağının resmini çek

Başka bir arkadaşımla zifiri karanlıkta çekilen resim hesap makinasıyla çekilen resim gibi çıktı fark gayet açık..

çok doğru ayrıca karanlıkta diğer bir hd video kaydı yapan telefonla mt15 inin videosunu çek farkı görürsün belki ışık çok aydınlatmayabbilir fakat diğer cihazın çektiği videodaki nokta parazitlerin seninkinde olmadığını görürsün onuda görmezsenhttp://www.youtube.com/watch?v=j7E5_Bq-VRo bunu izle gene görmezsenhttp://www.youtube.com/watch?v=d1_J8wyXdg0 bunu da izle olmadı boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: berden

xperia ray mi xperia neo mu diye sorsam ne cevap verirsiniz?

ağırlık ve ekran boyutu olarak ray daha küçük ve daha hafif. ray daha iyi bir tercih olurdu tabi telefondan film izlemeyecekseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fzt_66

şöyle ekranda kilit widgeti olsa dokununca ekranı kilitlese boyle bir program varmı bildiğiniz?

Marketten screen off ya da unlock screen diye arattirin cikar
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

xperia ray mi xperia neo mu diye sorsam ne cevap verirsiniz?

ben de neo var

eşim ise Ray i seçti.. ray gold olanının tam bayan tlf oldugunu düsünüyor :):) ince ve zarif tasarımlı ya ..

ray = bayan tlf katiyen değil..yanlıs anlasılmayayım..:):) gayet de şık bi tlf..
  • 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.