Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmmm Peki Telefon Destekler mi ? Ayrıca Gerek Bass Gerek Akustik Olarak Memnun Kalır mıyım =S
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

Merhaba Arkadaşlarr... Neo dan Çıkan Kulaklığı Çok Beğendim Onu Ayrı Olarak Alabiliyor muyuz Acaba ? Sitesinden Araştırdım Sanırım Markası MH710 Diye Geçiyor . . Alabiliyorsak Ne Kadara Alabiliriz Fikri Olan Var mı :S

quote:

Merhaba Arkadaşlarr... Neo dan Çıkan Kulaklığı Çok Beğendim Onu Ayrı Olarak Alabiliyor muyuz Acaba ? Sitesinden Araştırdım Sanırım Markası MH710 Diye Geçiyor . . Alabiliyorsak Ne Kadara Alabiliriz Fikri Olan Var mı :S

Cevap Verecek Kimse Yok mu =(

daha önceki sayfalarda paylaştım ama buradan bir daha paylaşayım arkadaşım

mh 650 marka kulaklık soruyorsun sanırım kulaklık fiyatı asya telekomda 10 euro olarak geçmiş zaten yetkili servislerde sadece bu varmış stoklarda teleservicede sordum oda bunu dedi ama fiyat vermedi

• quote:

Orijinalden alıntı: gt007

quote:

quote:

quote:

Cevap Verecek Kimse Yok mu =(

daha önceki sayfalarda paylaştım ama buradan bir daha paylaşayım arkadaşım

mh 650 marka kulaklık soruyorsun sanırım kulaklık fiyatı asya telekomda 10 euro olarak geçmiş zaten yetkili servislerde sadece bu varmış stoklarda teleservicede sordum oda bunu dedi ama fiyat vermedi

Çokk Çokk Teşekkür Ederimm.. Kusura Bakma Buralarda Yeniyim Pek Takip Edemedim :)) Peki Ses Kalitesi Hakkında Bilginiz Var mı Alınabilecek Bir Kulaklık mıdır ? Akustik ve Bass Olarak Ses Çıkışı Hakkında Bilgi Verebilir misiniz . .

• ses kalitesi gayet iyi bana göre. ben daha çok telefon görüşmesinde kullanıyorum onun haricinde pek kullanmıyorum. 3.5 girişi var. stereo olarak hayet iyi fazlada özellik yok zaten
  • quote:

Hmmm Peki Telefon Destekler mi ? Ayrıca Gerek Bass Gerek Akustik Olarak Memnun Kalır mıyım =S

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
    http://forum.donanimhaber.com/m_45840459/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: umutech
    Hocam bende 2 kulaklıkta var. Bunu sende biliyorsun ki yorumlara kalırsan sana ep630 aldırırlar.Benim şahsi fikrim ikisi arasında 10 üzerinden.

M2:
    Konfor: 8
    Malzeme kalitesi: 8
    İzolasyon : 7
    Bass kalite 7
    Bass yoğunluk 6
    Tiz: 6
    Mid: 6
    Sahne:6

Cks90
    Konfor: 6
    Malzeme kalitesi: 7
    İzolasyon : 8
    Bass kalite 8
    Bass yoğunluk 9
    Tiz: 9
    Mid: 7
    Sahne:9

Cks90 'dan sonra m2 boğuk gelecektir size ama cks90 kullanmadan da m2 bir çok kullanıcı için fazlasiyla başarılı sonuç verir.Kısaca m2 nin üzerine 100tl verip çks 90 almak çok mantıklı değil bence. Konu sadece bass ise orası ayrı
    Tabi.

ep630 da alabilirsiniz. 30 TL civarına düşmüştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Hmmm Peki Telefon Destekler mi ? Ayrıca Gerek Bass Gerek Akustik Olarak Memnun Kalır mıyım =S

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
    http://forum.donanimhaber.com/m_45840459/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: umutech
    Hocam bende 2 kulaklıkta var. Bunu sende biliyorsun ki yorumlara kalırsan sana ep630 aldırırlar.Benim şahsi fikrim ikisi arasında 10 üzerinden.

M2:
    Konfor: 8
    Malzeme kalitesi: 8
    İzolasyon : 7
    Bass kalite 7
    Bass yoğunluk 6
    Tiz: 6
    Mid: 6
    Sahne:6

Cks90
    Konfor: 6
    Malzeme kalitesi: 7
    İzolasyon : 8
    Bass kalite 8
    Bass yoğunluk 9
    Tiz: 9
    Mid: 7
    Sahne:9

Cks90 'dan sonra m2 boğuk gelecektir size ama cks90 kullanmadan da m2 bir çok kullanıcı için fazlasiyla başarılı sonuç verir.Kısaca m2 nin üzerine 100tl verip çks 90 almak çok mantıklı değil bence. Konu sadece bass ise orası ayrı
    Tabi.

ep630 da alabilirsiniz. 30 TL civarına düşmüştü.

Dostum Çok Teşekkür Ederim Sana da Zahmet Oldu Kusura Bakmayasın :S Kararımı ep630 dan yana Verdim :)) Yalnız Bizim Telefonlarla Uyumlu mu Bu. .

• uyumlu dostum arkadaşımda mikrofonsuz olanı var denedik çalışıyor.

Hayırlı olsun şimdiden.
  • Hmmm Çok Güzell Amaa Mikrofonsuz mu Bu Kulaklık :S
  • mikrofonlusuda(ep630i) var ancak iphone uyumluymuş, başka cihazlarda deneyen sorun yaşamış.

mikrofonlu olarak yapabileceğim öneri kendi kulaklığı olur. yukarıda arkadaş 10€ demiş. gayette iyi fiyatı.
  • Of Of Hep Bir Aksilikkk.... Neyse Çok Teşekkür Ederim Dostum Sana da İş Çıkardık Kusura Bakma Tekrardan. . Zamanla Şekillenir Kafamda Alacağm Model Artık...
  • Ya arkadaslar kafayı yiyeceğim, aramadigim forum kalmadı, burda da bulamadim, igo'da kapı numarasi icin keyboard.ini dosyası lazim. Yok oğlu yok, hicbir yerde yok. Linkler hep kırık, silinmiş. Bir yardımcı olun lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

Ya arkadaslar kafayı yiyeceğim, aramadigim forum kalmadı, burda da bulamadim, igo'da kapı numarasi icin keyboard.ini dosyası lazim. Yok oğlu yok, hicbir yerde yok. Linkler hep kırık, silinmiş. Bir yardımcı olun lutfen

valla benim igo dosyasının içinden buldum bitane keyboard.ini dosyası bumu değil mi bilmiyorum ama inşallah işine yarar;)http://www.dosyaupload.net/76keyboard.rar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

Ya arkadaslar kafayı yiyeceğim, aramadigim forum kalmadı, burda da bulamadim, igo'da kapı numarasi icin keyboard.ini dosyası lazim. Yok oğlu yok, hicbir yerde yok. Linkler hep kırık, silinmiş. Bir yardımcı olun lutfen

http://hotfile.com/dl/141824276/4a0585a/keyboard.rar.html
  • merhaba arkadaşlar xperia neo için kırmızı göz giderme programı varmı . fotolarda kırmızı göz giderme ayarlı ama çektiğim fotolarda gözler kırmzı olrak çıkıyor. birde facebook da kamealı sohbet için program varmı veya yeni güncelemeylen facebook üzerinden kameralı sohbet olacakmı ben iphone facebook üzerinedn kameralı sohbet var diye duymuştum.doğru olup olmadıgını bilmiyorum. bu konular hakkında bilgi alabilirsem memnun kalırım iyi günler.......
  • Merhaba arkadaşlar bir türlü kaliteli bir kulaklık alamadım:( sizce sony ericsson bass reflex mh-500 nasıl bir kulaklıktır?Yetkili serviste çok pahalı ebay dakiler güvenilir orijinalmidir?Nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer10000

merhaba arkadaşlar xperia neo için kırmızı göz giderme programı varmı . fotolarda kırmızı göz giderme ayarlı ama çektiğim fotolarda gözler kırmzı olrak çıkıyor. birde facebook da kamealı sohbet için program varmı veya yeni güncelemeylen facebook üzerinden kameralı sohbet olacakmı ben iphone facebook üzerinedn kameralı sohbet var diye duymuştum.doğru olup olmadıgını bilmiyorum. bu konular hakkında bilgi alabilirsem memnun kalırım iyi günler.......

Kırmızı göz giderme için markette birçok program var hocam, rahatlıkla bulabilirsin.. Face için kameralı görüntü sanırım yok, en azından ben markette öyle bir programa rastlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

Merhaba arkadaşlar bir türlü kaliteli bir kulaklık alamadım:( sizce sony ericsson bass reflex mh-500 nasıl bir kulaklıktır?Yetkili serviste çok pahalı ebay dakiler güvenilir orijinalmidir?Nereden bulabilirim?

hocam asya telekom bunada fiyat verdi 10 euro
  • beyaz neo v ile aranıza katıldım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

beyaz neo v ile aranıza katıldım bende

Hayırlı olsun.

• Arkadaslar telin orjinalinde gelen gereksiz programları kaldirabilecegimiz bir program varmidir
    Latitude office suite google ara haritalar falan bu programlari kaldiracagim

• 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.