Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
812.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temmuz 10-15 olsun mümkünse. Temmuzda olmazsa düşünmek bile istemiyorum...
  • Bütün bunların olduğunu zaten biliyoruz, tekrar tekrar deprem ertelemesini söyleyerek, yeni bir erteleme varmış gibi lanse etmeyin. Sony Ericsson Türkiye ısrarla söylediği; kesin Temmuz içinde satışta olacağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By40bir -- 25 Haziran 2011; 13:42:16 >
  • Kutu içerisinden çıkan Micro SD kartın markasını ve özellikle class derecesini bilen varmı ? Yeterli bir kart çıkarmı sizce ?

Müşterisini buldum kullandığım Nokia N86 telefonu sattım :) NEO bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Kutu içerisinden çıkan Micro SD kartın markasını ve özellikle class derecesini bilen varmı ? Yeterli bir kart çıkarmı sizce ?

beklemekten öldük dostum:D bi telefon getircekler böyle saçmalık görmedik.
  • Aynen beyler ya beklemekten sabır taşına döndük resmen. Umarım Temmuz 15'i geçmez telefonun satışa konulması...
  • 1000 Liradan yüksek fiyattan çıkarsa zaten aylarca gecikmiş Neo'yu kimsenin alacağını zannetmiyorum.
  • Hiç ses yok..
    beklemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

1000 Liradan yüksek fiyattan çıkarsa zaten aylarca gecikmiş Neo'yu kimsenin alacağını zannetmiyorum.

Telefon yalnızca bizde değil , avrupada bile gecikmiş. Hollanda - İtalya vs gibi ülkelerde de Temmuzda satışa sunulcakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Kutu içerisinden çıkan Micro SD kartın markasını ve özellikle class derecesini bilen varmı ? Yeterli bir kart çıkarmı sizce ?

ARC tan class2 8g cikiyor. farkli olacagini sanmiyorum.
  • quote:

1000 Liradan yüksek fiyattan çıkarsa zaten aylarca gecikmiş Neo'yu kimsenin alacağını zannetmiyorum.

arc 1350 tl den satisa sunuldu. dolayisi ile bu telefon tahminen 1099-1150 TL civari olur. makul rakamlar icin 2-3 ay beklemeniz gerekebilir.

bir de bu telefonun ekrani gene bravia engine mi olacak? boyut disinda arc in ekranindan bir farki var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namessar -- 27 Haziran 2011; 19:41:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namessar

quote:

arc 1350 tl den satisa sunuldu. dolayisi ile bu telefon tahminen 1099-1150 TL civari olur. makul rakamlar icin 2-3 ay beklemeniz gerekebilir.

bir de bu telefonun ekrani gene bravia engine mi olacak? boyut disinda arc in ekranindan bir farki var mi?

Arc 1299'dan girdi. Arc 461 Euro idi yurtdışında geldiği zamanlar.

Bu telefon daha bugün İngiltere'de satışa sunuldu ve 383 Euro. Yani ülkemizde beklediğim gibi 999 - 1099 arasına gelecek.
  • herkese merhaba.arkadaşlar xperia neo da ekran çerçevesi yüksekmi yoksa arc gibi çercevesiyle bütün mü cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu telefon türkiyeye temmuzda kesin gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aphrodisias

Arkadaşlar bu telefon türkiyeye temmuzda kesin gelir mi

Evet gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: Aphrodisias

Arkadaşlar bu telefon türkiyeye temmuzda kesin gelir mi

Evet gelicek

Eywallah beklemedeyim o zaman :D
  • 1100 tlden aşağı olacağını hiç sanmam. DLNA desteği varmı arkadaşlar bu telefonda? sanırım bende alcam geldiğinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdyy06

1100 tlden aşağı olacağını hiç sanmam. DLNA desteği varmı arkadaşlar bu telefonda? sanırım bende alcam geldiğinde

"Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot" telefonun desteklediği kablosuz bağlantı türleri.
  • benden 850 çalılır bikemedin 900 o fiyatlara düşcek beklemeye devam.
  • İki gündür foruma giremiyordum..bilgisayarı açar açmaz ilk buraya baktım..belki bi satışı ile ilgili bi hareketlilik bi haber vardır diye ama hevesim yarıda kaldı...
    Xperia ARC de olduğu gibi NEO da da bi lansman olacakmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.