Bildirim
^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (364. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
buna tuş takimi da dahil mi? çizikleri geçtim, tuşlar fena halde benimkinde. boyalari atti. -
hayır sadece arka kapak.sen komple kasa istiyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: fkfk
buna tuş takimi da dahil mi? çizikleri geçtim, tuşlar fena halde benimkinde. boyalari atti. -
birde bunlar var telefonunun rengini komple değiştirmek isteyenler için.quote:
Orijinalden alıntı: sharpie
hayır sadece arka kapak.sen komple kasa istiyorsun.
Alıntıları Göster
16 dolar.
altın rengide iyiymiş hani.
xperia neo v çıktı bizim için niye beyaz seçeneği yok diyenler için beyazda iyi gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 6 Kasım 2011; 18:53:14 >
-
Arkadaşlar iyi bayramlar, toplu mesaj atarken hata veriyor, maximum mesaj sınırı kactir? -
quote:
birde bunlar var telefonunun rengini komple değiştirmek isteyenler için.
16 dolar.
xperia neo v çıktı bizim için niye beyaz seçeneği yok diyenler için beyazda iyi gider.
nerden bulabiliriz bunları?
edit:türkiyede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevenSeptember -- 6 Kasım 2011; 19:59:12 >
-
arkadaşlar merhabalar hepinize iyi bayramlar.quote:
Orijinalden alıntı: SevenSeptemberquote:
16 dolar.
Alıntıları Göster
pc imde hdml girişi var .telefondaki bir video veya film i pc de seyredebilirmiyim ve nasıl? yardımcı olursanız sevinirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ryuzaaki
quote:
16 dolar.
altın rengi bulamassınız çünki zaten o renk üretilmiyor.beyazıda henüz yoktur.diğer renkleri heralde servisinde vardır vardırda öyle 16 dolara böyle ön arka kapak vermezler. -
Orijinalden alıntı: mgahan93
Orijinalden alıntı: mgahan93
Display test 50% brightness 100% brightness
Black, cd/m2 White, cd/m2 Contrast ratio Black, cd/m2 White, cd/m2 Contrast ratio
Sony Ericsson
XPERIA Neo 0.19 299 1577 0.31 513 1670
513 beyaz parlaklık çok iyi bir rakam. Ancak bu GSM arenada daha önce beyaz parlaklık değeri daha düşük yorumlamış ;
ARC a göre ekran karşılaştırmasında değerleri daha düşük göstermiş.
Display test 50% brightness 100% brightness
Black, cd/m2 White, cd/m2 Contrast ratio Black, cd/m2 White, cd/m2 Contrast ratio
Sony Ericsson Xperia Neo 0.05 68 1324 0.10 134 1295 bu değerler yani beyazlık değeri 134 vermiş.
Hangisi doğru dur. 134 mü yoksa 513 mü ?
[/<]
Bu durumu yorumlayacak bir arkadaş var mı aramız da :S
[/<]
-
quote:
Orijinalden alıntı: comersale
Arkadaşlar daha once soruldu mu bilmiyorum ama vatandan alırken telefonun icinde 8gb lik hafıza kartı da vardı. Bu karti 16 gb lik bir kartla degistirsem. Içindekileri aynen diger karta kopyalasam, herhangi bir sorun yaşar mıyım acaba?
yeni hafıza kartını telefona tak güzelce biçimlendir telefon dosya sistemini bi oluştursun.çünkü tel kendine has bir dosya sistemi oluşturuyor.(normal fat32 büyük olasılıkla olmaz gibi ama denemekte fayda var.)
tel dosya sistemini oluşturduğunda çıkar pc ye tak zaten klasörleri göreceksin içine uygun klasörlere uygun dosyaları koplaya sorun yaşamazsın.
ama hafıza kartını telde biçimlendirmek şart yoksa hafıza kartının içi çarşamba pazarı gibi olur:) -
Arkadaşlar acil yardım. Telefonu root ettikten sonra bir kaç programı sildim fakat yanlış olanları sildim. Menüyü filan hiçbişeyi göremiyorum. Telefonu usb ile bağlasam telefonu göremiyorum. Ayarlara giremiyorum. Ne yapcam. Acil yardım lütfenquote:
Orijinalden alıntı: meebquote:
Arkadaşlar daha once soruldu mu bilmiyorum ama vatandan alırken telefonun icinde 8gb lik hafıza kartı da vardı. Bu karti 16 gb lik bir kartla degistirsem. Içindekileri aynen diger karta kopyalasam, herhangi bir sorun yaşar mıyım acaba?
yeni hafıza kartını telefona tak güzelce biçimlendir telefon dosya sistemini bi oluştursun.çünkü tel kendine has bir dosya sistemi oluşturuyor.(normal fat32 büyük olasılıkla olmaz gibi ama denemekte fayda var.)
tel dosya sistemini oluşturduğunda çıkar pc ye tak zaten klasörleri göreceksin içine uygun klasörlere uygun dosyaları koplaya sorun yaşamazsın.
ama hafıza kartını telde biçimlendirmek şart yoksa hafıza kartının içi çarşamba pazarı gibi olur:)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: RévivaL
Arkadaşlar acil yardım. Telefonu root ettikten sonra bir kaç programı sildim fakat yanlış olanları sildim. Menüyü filan hiçbişeyi göremiyorum. Telefonu usb ile bağlasam telefonu göremiyorum. Ayarlara giremiyorum. Ne yapcam. Acil yardım lütfen
neler sildiğini hatırlıyorsan bi yaz, yardımcı olmaya çalışalım, en kötü telefona tekrardan yazılım atarsın heyecan yapacak bir şey yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Captain16
quote:
Arkadaşlar acil yardım. Telefonu root ettikten sonra bir kaç programı sildim fakat yanlış olanları sildim. Menüyü filan hiçbişeyi göremiyorum. Telefonu usb ile bağlasam telefonu göremiyorum. Ayarlara giremiyorum. Ne yapcam. Acil yardım lütfen
neler sildiğini hatırlıyorsan bi yaz, yardımcı olmaya çalışalım, en kötü telefona tekrardan yazılım atarsın heyecan yapacak bir şey yok
İyi de ayarlara filan hiçbir yere erişemiyorum. Bildiğiniz ekran siyah halde. Menüyü göremiyorum. Telefonu usb ile pc ye bağlıyorum fakat pc telefonu algılayamıyor. Home.apk sildiğimi hatırlıyorum. Mtp diye bişey silmiştim. com.sonyericson diye bişey silmiştim
-
Arkadaşlar resimde gösterdiğim yeri kaldırma imkanımız yok mu mesaj yazarken çok rahatsız ediyor:Squote:
Orijinalden alıntı: GallagherLipquote:
neler sildiğini hatırlıyorsan bi yaz, yardımcı olmaya çalışalım, en kötü telefona tekrardan yazılım atarsın heyecan yapacak bir şey yok
Alıntıları Göster
-
Arkadaslar telefonda her dakika facebook senkronize edilmedi yazıyor. Et diyorum , her türlü şeye erişim istiyor. Veri ücreti uygulanır falan diyor. Tablosundan baglaniyorum. Hat faturali. Bi problem yaşar mıyım acaba? -
Merhaba arkadaşlar, telefonu usb kablo ile laptoba bağladım ve update available uyarısı çıktı. 4..0.... (gtalk vs. eklentisi.) bunu bilgisayardan yaparsam telefonumda veri kaybı yaşar mıyım? teşekkürler.quote:
Arkadaslar telefonda her dakika facebook senkronize edilmedi yazıyor. Et diyorum , her türlü şeye erişim istiyor. Veri ücreti uygulanır falan diyor. Tablosundan baglaniyorum. Hat faturali. Bi problem yaşar mıyım acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: eivind
Merhaba arkadaşlar, telefonu usb kablo ile laptoba bağladım ve update available uyarısı çıktı. 4..0.... (gtalk vs. eklentisi.) bunu bilgisayardan yaparsam telefonumda veri kaybı yaşar mıyım? teşekkürler.
Yasamazsin aynısını bugün ben de yaptım. Devam et ;) -
metro marketinin bu ay ki deriginsinde 500 tl ve üzeri alışverişlerinde %18 kdv indirimi vardı ama s.ericsoon yoktu broşürde acaba markette de yok mudur,çünkü indirimler gayet uygunquote:
Orijinalden alıntı: comersalequote:
Orijinalden alıntı: eivind
Merhaba arkadaşlar, telefonu usb kablo ile laptoba bağladım ve update available uyarısı çıktı. 4..0.... (gtalk vs. eklentisi.) bunu bilgisayardan yaparsam telefonumda veri kaybı yaşar mıyım? teşekkürler.
Yasamazsin aynısını bugün ben de yaptım. Devam et ;)
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X