Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharpie

şu anki indirim 1 gün ve sadece internete özel.mağazada aynı değil fiyat.
    zaten uyarı yazısınıda yazmış.

Bugüne özel %25 indirim ve %18 KDV kadar indirim ödeme seçenekleri sadce vatanbilgisayar.com'da geçerlidir! %25 indirimli alışverişlerde Kargo ücreti alıcıya aittir.

Yarın da mağazaya özel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: cücü*

arkadaşlar güncellemeyi yaptım bilgisayardan pc companion aracılığıyla.. güncelleme tamamlandı dedi falan.. kabloyu cıkarın telefonu acın dedi.. cıkardım kabloyu telefonu actım yaklasık bir yarım saattir acılmadı telefon? sizce ne ayak?

2-3 dakika kadar sonra açılması lazım, bataryayı çıkarıp tak tekrar dene derim

eyvallah kardeşim ama onuda denedim... yine bi on dakika kadar oldu tık yok :S
  • bende öyle tahmin ediyorum bakalım beklemedeyim.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar güncellemeyi yaptım bilgisayardan pc companion aracılığıyla.. güncelleme tamamlandı dedi falan.. kabloyu cıkarın telefonu acın dedi.. cıkardım kabloyu telefonu actım yaklasık bir yarım saattir acılmadı telefon? sizce ne ayak?

Sony ericsson yazısı geliyor mu peki ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aybeerk

güncelleştirme yapmaya çalıştım fakat telefonda değiştirilmiş yazılım var diyor ve güncelleştirme yapmıyor root yaptığım için sorun çıkarıyor sanırım, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Eski roota geri dönmen lazım

nasıl geri dönücem?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

valla açma kapama tuşuna basıyorum telefonda sadece ufak bi titreme oluyor.. sonrasında hiçbişey yok... yani gelmiyo sony ericsson yazısı..

• quote:

Orijinalden alıntı: solventh

quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dandini

Class 2_8gb // Class 6_8gb // Class 10_16 gb // Hafıza kartlarının test değerleri.

yabancı forumlarda hep neonunkinin class 10 olduğunu söylüyorlar. ama şimdi baktığımda net resmi bi laf göremedim.

arkadaşlar ne class 10'u allah aşkına, kartın üzerine baksanıza, 2 yazıyor üzerinde. yuvarlak içerisinde minicik yazan rakam cartın class seviyesini gösterir. class 2 ile yüksek çözünürlüklü video oynatması zaten mümkün değil. HD ve Full HD videolar için en az class 4 önerilir.

emin konuşmadım zaten 'farkındaysan'. adamlar hız konusunda konuşurlarken aklımda öyle kalmış. genelde neonunki zaten çok hızlı tarzı laflar söylediklerinden aklımda öyle bir düşünce oluşmuş ben de olayın ayrıntısına inmemiştim. üzerinde yazdığını bile bilmem.. ama daha demin baktığımda hiçbi yerde neo daki 8 gb c2 dir diye bi ibare bulamadım. hiçbi yerde yazmaması garibime gitti.

evet arkadaslar vatandan aldım bende ...

ben class 6 veya 10 bır kartla dener yazarım buraya..

olursa yanınızda bir media player tasıyor olucaksınız..

live dock ile tv de mkv bile izlenebilir..

• quote:

quote:

quote:

güncelleştirme yapmaya çalıştım fakat telefonda değiştirilmiş yazılım var diyor ve güncelleştirme yapmıyor root yaptığım için sorun çıkarıyor sanırım, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Eski roota geri dönmen lazım

nasıl geri dönücem?

Dostum root işleriyle aram yok ama cihazı açmak için eski versiyona dönüp güncellemeleri öyle yapman lazım diye biliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla açma kapama tuşuna basıyorum telefonda sadece ufak bi titreme oluyor.. sonrasında hiçbişey yok... yani gelmiyo sony ericsson yazısı..

Allah Allah, telefon brick mi oldu ne. Beyler bilen var mı bu sorunu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: atm41

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dandini

Class 2_8gb // Class 6_8gb // Class 10_16 gb // Hafıza kartlarının test değerleri.

yabancı forumlarda hep neonunkinin class 10 olduğunu söylüyorlar. ama şimdi baktığımda net resmi bi laf göremedim.

arkadaşlar ne class 10'u allah aşkına, kartın üzerine baksanıza, 2 yazıyor üzerinde. yuvarlak içerisinde minicik yazan rakam cartın class seviyesini gösterir. class 2 ile yüksek çözünürlüklü video oynatması zaten mümkün değil. HD ve Full HD videolar için en az class 4 önerilir.

emin konuşmadım zaten 'farkındaysan'. adamlar hız konusunda konuşurlarken aklımda öyle kalmış. genelde neonunki zaten çok hızlı tarzı laflar söylediklerinden aklımda öyle bir düşünce oluşmuş ben de olayın ayrıntısına inmemiştim. üzerinde yazdığını bile bilmem.. ama daha demin baktığımda hiçbi yerde neo daki 8 gb c2 dir diye bi ibare bulamadım. hiçbi yerde yazmaması garibime gitti.

evet arkadaslar vatandan aldım bende ...

ben class 6 veya 10 bır kartla dener yazarım buraya..

olursa yanınızda bir media player tasıyor olucaksınız..

live dock ile tv de mkv bile izlenebilir..

Hayırlı olsun dostum, bu soruna çare bulabilirsek çok güzel olacak, film izleyememek canımı sıkıyor..

• Hayırlı olsun yeni versiyon. Her telefonda farkli zamanlar da mi clklyor 2.4? Telden nete baglaniyorum yazilim guncel diyor. Telefonun rootlu olmasiyla alakası var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

Hayırlı olsun yeni versiyon. Her telefonda farkli zamanlar da mi clklyor 2.4? Telden nete baglaniyorum yazilim guncel diyor. Telefonun rootlu olmasiyla alakası var mı?

Bende de aynı şey geçerli. Telefon rootlu ve güncel diyor 2.3.3 olmasına rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

Hayırlı olsun yeni versiyon. Her telefonda farkli zamanlar da mi clklyor 2.4? Telden nete baglaniyorum yazilim guncel diyor. Telefonun rootlu olmasiyla alakası var mı?

Root ile alakası vardır muhtemelen
  • 1 saat kadar önce güncelledim. teknosadan alınan neo.
  • Pc Companion'dan güncellemeye çalıştım ancak hata veriyor. O kadar uğraştım düzeltemedim. Wotan ile yeni yazılım yüklüyorum.
  • Canimi sikan iki sey oldu kapanis efektinin deismesi ve klavyw harflerinin kalinlasmasi... Belkide ayari vardir ama daha incelemedim..
  • Beyler doğru düzgün film izleyen var mı ?
  • quote:

Beyler doğru düzgün film izleyen var mı ?

doğru dürüst filimden kastın neydi acaba ben her akşam netden online izliyorum öncelerde kasılıyordu ama şimdi gayet düzgün ve rahat izliyorum çokda kalitesiz filmler deil deneme amaçlı hd tv bağlantısı yapdım fakat çok da iyi olduğu söylenemez .... birde hd fragmanlarım var onları izliyorum tv den süper açıyor ama hd çözünürlükde uzun metrajlı bişey daha izlemedim .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazcoxxz

quote:

doğru dürüst filimden kastın neydi acaba ben her akşam netden online izliyorum öncelerde kasılıyordu ama şimdi gayet düzgün ve rahat izliyorum çokda kalitesiz filmler deil deneme amaçlı hd tv bağlantısı yapdım fakat çok da iyi olduğu söylenemez .... birde hd fragmanlarım var onları izliyorum tv den süper açıyor ama hd çözünürlükde uzun metrajlı bişey daha izlemedim .....

Hocam 720p film açmıyor telefon anlamadım onu yani..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazcoxxz

quote:

Hocam 720p film açmıyor telefon anlamadım onu yani..

peki divx filan açıyo mu yada telefonda film izlenebilir mi herhangi bir yolla

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.