Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperi mini pro sk17i tus takımı sfresı unutum nasıl hafızayı sfrlrm veya cozerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar elimde xperia mini modeli var siyah renk yurt ici kullanmadim icin satiyorum garantisi devam ediyor orjinal sarjz kulaklik ve faturasi vardir ilgilenen arkadaalar pm atabilir saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: oxt

xperi mini pro sk17i tus takımı sfresı unutum nasıl hafızayı sfrlrm veya cozerim

PC Companion ile Repeair yap
  • Askrdeym pc yk .d

• Beyler bu telefonu nereden bulabilirim?
  • Sifr+mi

• mini st15i programları arasında bir sürü türkcell programları var. cihazın garantisini bozmadan bu programlar nasıl kaldırılır. yada bu cihaza uygun orijinal rom nasıl yüklenir
  • meraba arkadaşlar xperia mini st15i almayı planlıyorum
    benim sorum şu 2013 de çıkan bi gingerbread güncellemesi var 4.0.2.A.0.84
    bu güncellemeyi yükleyen oldumu hiç ve herhangi bir sorunla karşılaştımı
    veya tuşların kendi kendine basma sorunu vardı bu güncellemeden sonra hiç bi problem kalmadı diyen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neydiyon -- 2 Mayıs 2013; 11:39:08 >
  • arkadaşlar bende hafta ıcınde bir mini aldım ıcınde 4.0.4 ve 587 surumu yuklu ıdı benım ılk androıd telefonum ve ackcası ne yapacağımı tam olarak bılmıyorum telefonu romlamak ıstemıyorum ama hafızası hemen doldu hafıza kartım 8 gb bunun bır kısmını mesala 2 gb tını telefon hafızası olarak gosterıp tum programları oraya kurmasını sağlayamazmıyım olursa bu nasıl yapılır ayrıca ıcınde gelen uygulamalardan bağzılarınıda kaldırmak ıstıyrum mesala yardımıcı olabılırmısınızz..tesekkurler
  • bu cihazdan sıfır nerden bulabilirim ankara da
  • sıfırını bılmem ama 2.el ben sata bılırım pazartesı günü kutulu faturalı halde
  • arkadaşlar ankara da mini hd satan varsa arıyorum kutu fatura ve sıfıra yakın temizlikte arıyorum
  • tercihen sıfır, yoksa sıfıra yakın temizlikte xperia mini pro almak istiyorum. x10 olandan değil. cihaz satmak isteyenler lütfen pm.
  • abi bu telefonu verip xperia e almak ne kadar mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes35

arkadaşlar bende hafta ıcınde bir mini aldım ıcınde 4.0.4 ve 587 surumu yuklu ıdı benım ılk androıd telefonum ve ackcası ne yapacağımı tam olarak bılmıyorum telefonu romlamak ıstemıyorum ama hafızası hemen doldu hafıza kartım 8 gb bunun bır kısmını mesala 2 gb tını telefon hafızası olarak gosterıp tum programları oraya kurmasını sağlayamazmıyım olursa bu nasıl yapılır ayrıca ıcınde gelen uygulamalardan bağzılarınıda kaldırmak ıstıyrum mesala yardımıcı olabılırmısınızz..tesekkurler

Telefon hafızasını değiştirmeniz mümkün değil.telefonu root layarak tüm istemediğiniz programları kaldırabilirsiniz.ancak biraz tecrübe gerekli.onun dışında istemediğiniz programları uygulamalar menüsünden devre dışı bırakabilirsiniz

• arkadaşlar bende bu cihazdan aldım çok temiz türkiye cihazı ve garantili yalnız üzerinde xynogen mod diye bir rom kurulu.Bu cihaza orijinal olarak en güncel hangi rom verildi? siz ne kurmamı önerirsiniz? bir de wifi yi açınca wifi ağlar listelenmiyor nerden görebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4ozgur

arkadaşlar bende bu cihazdan aldım çok temiz türkiye cihazı ve garantili yalnız üzerinde xynogen mod diye bir rom kurulu.Bu cihaza orijinal olarak en güncel hangi rom verildi? siz ne kurmamı önerirsiniz? bir de wifi yi açınca wifi ağlar listelenmiyor nerden görebiliriz?

en son 404 verildi

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

arkadaşlar bende bu cihazdan aldım çok temiz türkiye cihazı ve garantili yalnız üzerinde xynogen mod diye bir rom kurulu.Bu cihaza orijinal olarak en güncel hangi rom verildi? siz ne kurmamı önerirsiniz? bir de wifi yi açınca wifi ağlar listelenmiyor nerden görebiliriz?

en son 404 verildi

hocam peki ben orjinal rom u yüklemek istesem manuel indirebiliyormuyum, cihazı unroot falan yapmam gerekirmi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

en son 404 verildi

hocam peki ben orjinal rom u yüklemek istesem manuel indirebiliyormuyum, cihazı unroot falan yapmam gerekirmi?

botloader kilidi açık ise asla yapma telefon göçer aslında bütün sorunun cevapları burada tıkla ve hatim et burayı

• cihazın wifi si çok kötü bağlanıyor kopuyor görmüyor , rom dan olabilirmi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.