Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gamingmaster

Merhaba bunun navigasyonu internete girmeden çalışıyor mu arkadaşlar ?

Android icin igo 8 kullaniyorum. Internete falan gerek yok. Gps i etkinlestirdin mi tamamdir. Problem yok sıkıntı yok. Navigasyon cihazi ile ayni hemen hemen.
  • igo 8 indir kur tamamdır diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus33

merhaba arkadaşlar affınıza sığınarak sizlere bir soru soracağım kullananlar bilir mini pro yu ilk aldığımızda android te hiç güncelleme yapmadan önce tuş kilidi düğmesine basınca eski tv kapanma animasyonu vardı ekran kapanırken güncelleme yapınca bu kayboldu tekrar aynı animasyonu nasıl koyabilirim yada koyabilirmiyim bilen varsa yardım ederse çok dua edicem o özelliği çok sevmiştim şimdiden teşekkürler..

hangi güncellemeyi yaptın?
  • Şarjı benim gibi hızlı bir şekilde biten arkadaşlarda Google Latitude açık mı? Açık ise kapatsınlar ciddi bir artışa sebep oldu bende. Pil tüketimini çok etkiliyormuş meğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 10 Şubat 2012; 20:43:29 >
  • quote:

merhaba arkadaşlar affınıza sığınarak sizlere bir soru soracağım kullananlar bilir mini pro yu ilk aldığımızda android te hiç güncelleme yapmadan önce tuş kilidi düğmesine basınca eski tv kapanma animasyonu vardı ekran kapanırken güncelleme yapınca bu kayboldu tekrar aynı animasyonu nasıl koyabilirim yada koyabilirmiyim bilen varsa yardım ederse çok dua edicem o özelliği çok sevmiştim şimdiden teşekkürler..

Evet o animasyon güncellemeden sonra bende de gitti.Bir tane uygulama bulmuştum o efekti yaratan fakat pek başarılı değildi.Bende kaldırdım uygulamayı telefondan.
  • çok iyi animasyondu keşke androidi güncellemeseydim diyesim geliyor:( yani bunun çözümü yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeler1

quote:

hangi güncellemeyi yaptın?

android güncellemesini yapınca teleonun üstteki tuşa bastığımızda ekranın kararma olayında gerçekleşen eski tv kapanma animasyonu kayboldu gitti bitti ne yaptıysam geri getiremedim böyle güzel animasyon kaldırılırmı yeni güncellemede arkadaş çok büyük kayıp bence... umarım anlatabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamingmaster

igo 8 indir kur tamamdır diyorsun?

aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: RYU1980

quote:

Evet o animasyon güncellemeden sonra bende de gitti.Bir tane uygulama bulmuştum o efekti yaratan fakat pek başarılı değildi.Bende kaldırdım uygulamayı telefondan.

sende çözümü bulamadın yani dostum sağlam animasyondu ama çözümü bilen yada yol gösterebilecek arkadaşlar yardım edeceğiniz insan sayısı hızla artmakta:)

• quote:

quote:

quote:

sende çözümü bulamadın yani dostum sağlam animasyondu ama çözümü bilen yada yol gösterebilecek arkadaşlar yardım edeceğiniz insan sayısı hızla artmakta:)

ayarlar-ekran-animasyon a gel tüm canlandırmaları işaretle sonra hallolması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

quote:

quote:

ayarlar-ekran-animasyon a gel tüm canlandırmaları işaretle sonra hallolması lazım

saol dostum ama ilk başta yaptım onu lakin faydasız başka bir yolu olmalı:( çalışmaktan zaman bulsam yabancı sitelerede bakacağım bir şekilde çat pat ingilizceyle

• güncellemeden sonra gitti o. siz demeseniz hiç farkında olmayacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan61

güncellemeden sonra gitti o. siz demeseniz hiç farkında olmayacaktım.

oguzhan sende mini pro mu vardı ya ? sendede o ekran titreme olayları varmı ısık sensoru sorunu
  • benim telefonumun başı kelmi? var tabiki
  • titreme sorunu olanlar ışık sensörünü siyah elektrik bantı ile kapatıp deneyebilirler mi acaba. Belki çözüm olur. Bende almayı düşünüyorum eşime ama bu titreme sorunu kafamı kursalıyor. Yazılım ile çözülebilir gibime geliyor bu sorun.
  • Bu ekran titermesiyle ilgili vidyo filan var mı? Ne derece nasıl bir titreme merak ettim. Yoksa da biri hayrına çekip koyabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan61

benim telefonumun başı kelmi? var tabiki

dostum bi video ceksen su soruna ya
  • bu telefondan almak istiyorum vatan'dan ne gibi sorunlar var acaba? aldıktan sonra satıcının yanında cihazı açıp test edicem sorun varmı yokmu diye ilk olarak nelere dikkat etmeliyim ? ayrıca renk olarak beyaz mı daha güzel siyah mı karar veremedim bir zamanlar beyaz yokken onu istiyordum şimdi beyaz biraz basit gibi geliyor siyahıda vatanda kalmamış kararsız kaldım
  • @zhyn Mini pro alacaksan kizagini titizlikle kontrol et. Ekranin titreme sorununun denk gelmesi lazim ki anlayasin. Her zaman olmuyor. Siyahin arka kapagi zaman gectikce berbat bir hal alacak. Incelersen anlarsin. Bu yuzden beyazini al diyorum klavye ve on kamerra onemli degilse mini proya hic bakma mini yi al.

@SecurityMJ bu arada titreme sorununu videoya alamadim. Tam 25 dk kamera karsisinda kullandim bi turlu denk gelmedi. Baska zaman tekrar denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan61 -- 11 Şubat 2012; 23:05:31 >
  • Arkadaşlar bende bugün aranıza katılmış oldum siyah tutkum yüzünden taa ümitköy vatan bilgisayar mağazasına gittim ancak Wireless bağlanmama rağmen internete giremiyorum gmail hesabıma giriş yapamıyorum :( yardım eder misiniz ?

Edit : Sorunumu modeme reset atarak halletmiş bulunuyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göze Kaçan Sigara Dumanı -- 12 Şubat 2012; 0:32:52 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.