Şimdi Ara

===>>SE Xperia™ Arc S ANA KONU (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.694
Cevap
37
Favori
264.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cengaver1

quote:

Orijinalden alıntı: tribalof

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

Mrb arkadaşlar,
    bende Arc S alanlar arasına katıldım 2 hafta önce.
    gerçi 1 haftadır kullanamıyorum, kayıt yapmadığımız için kitlendi, inşallah bu hafta açtırıp kullanmaya devam edicem.
    Telefon gerçekten harika, hele hele bana 700 tl ye mal oldu, gidip milyarca apple a samsung a para vermediğime çok memnun oldum

Nereden aldın hocam?

amazon.com dan aldım, 380 dolara, beyaz renk, 5 dolar da kargo koydu.
    arkadaşıma posta ettik, o da getirdi

Hangi ülkeden aldınız acaba japonyadan mı?Avrupadan mı?Amerikadan mı? Japonyada fiyatları nedir acaba bende ordan getirtebilirim veya almanyada ucuzsa ordanda alabilirim.

• Arc S te olduğu söylenen sorunları sony ericsson u arayıp sordum ve hepsi söylenti dediler öyle birşey yok dediler çatlak oluşmasınada kullanım hatası dediler.
  • Arkadaşlar bu arada fullbody koruma filmleri ile ilgili en iyisi zagg deniyor ama arc ve arc s için getirtmek biraz zahmetli. fakathttp://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonu-aksesuarlari/invisible-phone-guard-sony-ericsson-xperia-arc-gorunmez-cizilmez-full-body-kilif_02.021.9382.0176.htm adresinde IPG marka var. Bunu alan veya kullanan varmı ? telefon cuma gelecek, koruma amaçlı alsam mı bu ürünü acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresamsung

Arkadaşlar bu arada fullbody koruma filmleri ile ilgili en iyisi zagg deniyor ama arc ve arc s için getirtmek biraz zahmetli. fakathttp://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonu-aksesuarlari/invisible-phone-guard-sony-ericsson-xperia-arc-gorunmez-cizilmez-full-body-kilif_02.021.9382.0176.htm adresinde IPG marka var. Bunu alan veya kullanan varmı ? telefon cuma gelecek, koruma amaçlı alsam mı bu ürünü acaba...

IPG'de kaliteli görünüyor ancak şu paylaştığım uygulama videosuna bakınca nasıl olacağını anlayamadım. Şöyle ki IPG'yi iphone'a uygularken telefonun yan çerçeve kısmına gelince ürün orayı nasıl düzgünce kaplayacak. Yani yan yüzeyleri kaplarken telefonun 4 köşesine gelince o kısımlar nasıl kırışmadan kaplanacak.

Bilmiyorum anlatabildim mi. Video'yu seyrederken 2:02 ye gelirseniz sanırım daha anlaşılır olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Amerika'dan neden alma dedin hocam?

Amerikadan gelenlerin %100 u simlock lu ve kirmak icin 40 takla atman gerek. Ama ingiltere de oyle bir durum yok. Simloc Free olanlardan alcaksin onuda.
  • Tam gövde koruma filmi arayanlar skinoti(yanlış hatırlamıyorsam buydu ismi) ve sgp markalarına bir baksınlar. Mobilden girdiğim için link veremiyorm ama kendi web sitelerinde arc için tam gövde koruma filmleri mevcut. Hatta skinotininki sprey olmadan yapıştırılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Amerika'dan neden alma dedin hocam?

Amerikadan gelenlerin %100 u simlock lu ve kirmak icin 40 takla atman gerek. Ama ingiltere de oyle bir durum yok. Simloc Free olanlardan alcaksin onuda.

Apple Store Amerika sitesini inceledim simfree telefon satılıyor ama.
  • ARC ile ARC S karsılastırılması

• Yurt dışı xperia arc S Lt18i modeli simfree kayıtlı, sıfır 950 tl sizce uygun mudur?Bide bu telefonun bir çok modeli varmış aralarında çok önemli bir fark yoktur sanırım?
  • Üstadlar Yurt dısından (S.Arabistandan) getirtebileceğim "Sony ericsson arc S" ile "samsung galaxy s plus" arasında kalmıs durumdayım. Tercihim arc s ten yana gibi ancak destek konusunda sıkıntılarım mevcut. Çünkü adroid konusunda acemi biriyim. Root ve Room islemlerini bilmiyorum. Gelecek telefonda türkce dil desteği mevcut degil. Arc S alırsam türkçe room ve Root konusunda sıkıntı yaşarmıyım?

Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

Yurt dışı xperia arc S Lt18i modeli simfree kayıtlı, sıfır 950 tl sizce uygun mudur?Bide bu telefonun bir çok modeli varmış aralarında çok önemli bir fark yoktur sanırım?

Hocam bu fiyatı hangi ülkeden aldınız acaba? (biraz fazla gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHZ

quote:

Yurt dışı xperia arc S Lt18i modeli simfree kayıtlı, sıfır 950 tl sizce uygun mudur?Bide bu telefonun bir çok modeli varmış aralarında çok önemli bir fark yoktur sanırım?

Ülke değil bi satıcıdan aldım :) yurt dışından ürünü getirip satacak birinden.
  • quote:

quote:

950'ye sahibindende satiliyor yurtdisi girisli 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

quote:

Evet bende oradan bahsediyorum :) sıfır dedim, yurtdışı ürün dedim :) fiyatı uygun mu onu soruyorum.Bide birçok modeli varmış hangisini tavsiye ederseniz?

• quote:

Üstadlar Yurt dısından (S.Arabistandan) getirtebileceğim "Sony ericsson arc S" ile "samsung galaxy s plus" arasında kalmıs durumdayım. Tercihim arc s ten yana gibi ancak destek konusunda sıkıntılarım mevcut. Çünkü adroid konusunda acemi biriyim. Root ve Room islemlerini bilmiyorum. Gelecek telefonda türkce dil desteği mevcut degil. Arc S alırsam türkçe room ve Root konusunda sıkıntı yaşarmıyım?

Saygılar..

dil sorunu olmaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet bende oradan bahsediyorum :) sıfır dedim, yurtdışı ürün dedim :) fiyatı uygun mu onu soruyorum.Bide birçok modeli varmış hangisini tavsiye ederseniz?

Hocam atarlanma hemen ya :) bende yurt disindan sıfır fiyat aldımda onun icin. Burda satılanlardan (yurtdisi) kastettiginizi anlamamıstım. Ancak sahibinden (hatta bizim forumdan biri) 850-900 liraya (elinde yurtdisi 3 adet vardı) satıyordu. bilginiz olsun. (yanlıs hatırlamıyorsam taksitli 899 pesin 850 gibi biseydi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Üstadlar Yurt dısından (S.Arabistandan) getirtebileceğim "Sony ericsson arc S" ile "samsung galaxy s plus" arasında kalmıs durumdayım. Tercihim arc s ten yana gibi ancak destek konusunda sıkıntılarım mevcut. Çünkü adroid konusunda acemi biriyim. Root ve Room islemlerini bilmiyorum. Gelecek telefonda türkce dil desteği mevcut degil. Arc S alırsam türkçe room ve Root konusunda sıkıntı yaşarmıyım?

Saygılar..

dil sorunu olmaz

Kısmet olur da alırsam uğrastırırım sizi biraz hocam :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam atarlanma hemen ya :) bende yurt disindan sıfır fiyat aldımda onun icin. Burda satılanlardan (yurtdisi) kastettiginizi anlamamıstım. Ancak sahibinden (hatta bizim forumdan biri) 850-900 liraya (elinde yurtdisi 3 adet vardı) satıyordu. bilginiz olsun. (yanlıs hatırlamıyorsam taksitli 899 pesin 850 gibi biseydi)

Atarlanma yok yanlış anlaşılma için kusura bakma :) Bende 850 tlye buldum ama kayıtsızdı.Kayıt içinde bi 100 tl gidecek onun için 950 tl kayıtlı bulunca bi düşüneyim dedim.Bide bu telefonun fiyatı 1350 tl'lerde yurt dışı fiyatı bukadar düşük olunca emin olamadım sorayım dedim.Bu telefona bu fiyat uygunsa ve degerse almak istiyorum.Tavsiye eder misin?

• beyler android 2.3.3 mü var bu arc slerde yoksa 4 mü var . telefona resmi güncelleme geldi mi. yeni sürüm gerekli mi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BendenSelam -- 23 Ocak 2012; 22:42:37 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Atarlanma yok yanlış anlaşılma için kusura bakma :) Bende 850 tlye buldum ama kayıtsızdı.Kayıt içinde bi 100 tl gidecek onun için 950 tl kayıtlı bulunca bi düşüneyim dedim.Bide bu telefonun fiyatı 1350 tl'lerde yurt dışı fiyatı bukadar düşük olunca emin olamadım sorayım dedim.Bu telefona bu fiyat uygunsa ve degerse almak istiyorum.Tavsiye eder misin?

Valla hocam yapmış olduğum araştırmalara göre f/p açısından güzel bir telefon. Zaten bende çok kararsız kaldım. Saolsun yurt disinda ki Arkadasim 3 gündür benim icin fiyat arastirmasi yapiyor. En son Arc S fiyati cok cazip geldi. (f/p bakımından) aslında samsung galaxy S2 fiyatıda cazip ancak benim bütcemi biraz sarsacak gibi. bu nedenle arc s' e yöneldim. Henüz telefon konusunda tavsiye verecek kadar (android konusunda) yeterli tecrübeye sahip değilim. Ama dedigim gibi fiyat/performans bakımından beni cezbeden bir telefon. Ve bunda karar kıldım gibi. (tabi destek konusunda eray üstaddan söz aldık :) )

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.