Şimdi Ara

SE xperi neo mu lg optimus black mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla arkadaşlar başlık açmaktan sıkıldım, ama çok kararsızım, ilk lg optimus black te karar vermiştim ama gorilla glass olmaması, normal ekran camı olması birazda yazılım desteğinin olmaması kafamı karıştırdı, aldıktan sonra 5-6 ay içinde ekrana zarar gelirse verdiğim paraya acırım, koruyucu bant alırım diye düşünüyorum ama onla da dokunmatik ekranın zevki çıkmaz, diyede düşündüm :) daha sonra xperia neo inceledim, donanımsal olarak hdmı ve kamera bakımından etkiledi, ama abicim bu telefonda da tip yok ya:D 2.el eski nokia çakması gibi tipi var tmm donanım herşey ama 3.7 oluşu ekranının çok sönük olmasıda beni soğutuyor, gorilla glass değilde değişik koruyuc bi cam tipide olması bir artı tabiki ben işin içinden çıkamadım max, 950 tl verebilirim alıcağım telefonda ortalama performans, kırılmıycak çizilmiycek beni min 2 sene götürücek birazda göze hitap edebilicek bişey arıyorum diyip topu size atmak istiyorum, ne olur diğer topicteki gibi neo yada optimus fanatikleri hemen kendi telefonlarını önermesinler, şimdiden tşkler

• Bende çok düşündüm, sonra gittim Optimus Black aldım. Sende git Neo al, sonra takas ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Bende çok düşündüm, sonra gittim Optimus Black aldım. Sende git Neo al, sonra takas ederiz

haha iyi fikir sıkıldıkça tks ederiz :) şaka bir yana diğer açtığım konularda optimus ve neo fanları onu bunu al spr derken birinden sen uyarmıştın bana öneri verebilir misin ne kadar zamandır var sende telefon dayanıklılık olarak nasıl black en önemlisi ekran güzel olduğu kadar kırılgan ve çizilebilen bir alet galiba biraz bahseder msin:D
  • O zaman galaxy sl'i de bir düşün.Tasarım,gorilla glass ekran kaplaması vs.Bir araştır derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

O zaman galaxy sl'i de bir düşün.Tasarım,gorilla glass ekran kaplaması vs.Bir araştır derim.

max 950 tl verebilirim sıfır telefon alıcam
  • Valla hocam telefonu aldım ama Vatan sağolsun bir hafta sonra ancak zahmet edip gönderdi. Şu an kargoda. Bugün elimde olur diye düşünüyorum. Daha önce showroom haricinde Optimus Black'i bir arkadaşımdan alıp şöyle üstün körü inceledim. Nasıl kullandığını bilmiyorum ama ekranında çizikler vardı. Çok kolay çizileceğini zannetmiyorum ama dediğim gibi çizilmişti ekranı. Ben kendi telefonumun çizileceğini pek zannetmiyorum çünkü bir telefonda en nefret ettiğim şey çizilmiş bir ekrandır. 1 sene kullandığım GM735'in ekranında hiç çizik yoktu, abime verdim 2 ayda haşat oldu ekran.

Onun dışında Neo'nun kamerası daha iyi. Ama bu demek değil ki OB'nin kamerası kötü. Bence yeterli düzeyde. Benim OB'yi tercih etmemde ki en büyük etken 4"'lik ekranı. Açık konuşayım, hangisini alırsan al pişman olmazsın. Alırken beklentileri yüksek tutuyoruz, misal Galaxy S2 gibi olsun istiyor tabi. Sonuçta S2'de alsan beğenmediğin şeyler olacaktır, o yüzden fazla takılma. Ne kadar düşünürsen alman o kadar zorlaşır. Dikkat et Neo alanlar çok memnun Neo al diyor, OB alanlar çok memnun Ob al diyor. Ne alırsan al yani. Anın tadını çıkar. S2'de alsan, Neo'da alsan en fazla 2 sene kullanırsın, sonra sıkılırsın zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Valla hocam telefonu aldım ama Vatan sağolsun bir hafta sonra ancak zahmet edip gönderdi. Şu an kargoda. Bugün elimde olur diye düşünüyorum. Daha önce showroom haricinde Optimus Black'i bir arkadaşımdan alıp şöyle üstün körü inceledim. Nasıl kullandığını bilmiyorum ama ekranında çizikler vardı. Çok kolay çizileceğini zannetmiyorum ama dediğim gibi çizilmişti ekranı. Ben kendi telefonumun çizileceğini pek zannetmiyorum çünkü bir telefonda en nefret ettiğim şey çizilmiş bir ekrandır. 1 sene kullandığım GM735'in ekranında hiç çizik yoktu, abime verdim 2 ayda haşat oldu ekran.

Onun dışında Neo'nun kamerası daha iyi. Ama bu demek değil ki OB'nin kamerası kötü. Bence yeterli düzeyde. Benim OB'yi tercih etmemde ki en büyük etken 4"'lik ekranı. Açık konuşayım, hangisini alırsan al pişman olmazsın. Alırken beklentileri yüksek tutuyoruz, misal Galaxy S2 gibi olsun istiyor tabi. Sonuçta S2'de alsan beğenmediğin şeyler olacaktır, o yüzden fazla takılma. Ne kadar düşünürsen alman o kadar zorlaşır. Dikkat et Neo alanlar çok memnun Neo al diyor, OB alanlar çok memnun Ob al diyor. Ne alırsan al yani. Anın tadını çıkar. S2'de alsan, Neo'da alsan en fazla 2 sene kullanırsın, sonra sıkılırsın zaten.

çok sağol bu yorumdan tatmin oldum mediamarktan şimdi geldim, bir daha incelemek için gitmiştim galiba lg optimus black alıcam ne bilim elime alınca onu istediğimi anladım (görende başka bişi konuşuyoruz zanneder:) )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Lumia 925 mi yada Optimus G mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

O zaman galaxy sl'i de bir düşün.Tasarım,gorilla glass ekran kaplaması vs.Bir araştır derim.

max 950 tl verebilirim sıfır telefon alıcam

E yani???Galaxy Sl dedim zaten fiyatı 950 küsür.Sen S ile karıştırdın galiba.
    www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i9003-galaxy-sl-4-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye/productDetails.aspx?productId=telcepsam9003gal&categoryId=371946

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müteferric -- 22 Ekim 2011; 21:34:51 >

• neo der kaçarım
  • 2sinide eline al hangisine ısınırsan onu seç derim. ama neo daha güncel bi cihaz gpu hdmı kamera güncelleme konusunda aklında bulunsun.
  • Neo alırdım.
  • Bende aynı ikilemde kaldım. Ama senin tersine eğilimim sony ericsson dan yanaydı. Sonuçta gittim geçenki %25 ve 10 taksit kampanyasını da bulmuşken vatandan Xperia Neo aldım. Gayette memnunum. Telefonun tasarımı konusunda olumsuz düşünen arkadaşları da şahsen anlayamıyorum. Ama tabi olabilir kendi zevkleridir sevmezler. Ekran konusuna gelince Optimus 4" demiş ve 480*800 pixel mükemmel parlak bir ekranı var. Neo da ekran boyutu 3.7" sadece 0.3" bir fark için "ekran küçük" yorumunun abartılmaması kanısındayım. Keza Neo da Optimus un aksine 480*848 pixel bir panel bulunmakta. Pixel yoğunluğu daha fazla. Inc farkını hissetmezsin bile. Birde Optimus ta Radyo yok bildiğim kadarı ile. Tabi unutmadan iki firmanında güncelleme konusundaki destekleri, SE bu konuda kıyasa bile giremez LG ile diye düşünüyorum. Ama ikiside iyi cihazlar. İkisi için de alanlardan pişman olanı görmedim.
    Senin içindeki ses nasıl Optimus dedi ise benimkide aynı şekilde Neo dedi ve aldım pişman değilim yine olsa yine alırdım

• %80 olasılıkla optimus alıcam galiba son anda orda kararımı değiştirmezsem :)
  • haydaaa bu seferde kırmızı neo olduğunu gördüm bide telefonları birlikte inceleyince neonun daha net olduğunu gördüm gene başa döndük iyi mi :)

http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/sony-ericsson-xperia-neo/gal/2/gsmarena_019.jpg&idPhone=3734

http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/lg-optimus-black-p970/gal/gsmarena_001.jpg&idPhone=3704

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hun_ter -- 23 Ekim 2011; 20:11:35 >

• Al kurtul, hangisi olursa olsun.
  • sony ericsson son zamanlarda güncelleme konusunda çok iyi , bende neo tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sereye

Al kurtul, hangisi olursa olsun.

bende başkasına öyle derim, ama kendine insan alırken pişman olmak istemiyor ikiside güzel ikiside cazip :D
  • arkadaşım bende aynı ikilemdeyim,bütçeyi biraz arttırıp galaxy s plus almayı düşünüyorum hatta...

galaxy s plusta flash yok..
    ob videoyu o kadar kötü çekiyor ki ve basık(bilmiyorum düzeltmenin yolu varmıdır)....bide bana lg isim olarak telefon markası gibi gelmiyor arkadaş
    neo da plastik kasa muhabbeti var,tırsıyorum açıkcası,ama ob mi neo mu,bence neo

ama şu var,zevkler tartışılmaz da kardeşim,sende neoyu bi hayvanın biyerine şeyyapmışsın yani,o kadar da değil bence telefonların SLS AMG'si

• alırken hangi markanın güncelleme desteginin daha iyi oldugunu da goz onunde bulundur (se kullanıcısı degilim )
  • Seçim senindir sonuc olarak sen kullanıcaksın.. Sistemsel olarak pek bi fark yok arada, yani gözle görülür bi fark yok..
    Hangisi içine sinerse artık onu alırsın.. Ben seçimimi yaptım pişman değilim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.