Şimdi Ara

SE-T290I Bu Ne Biçim Bir Arıza..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın bir arkadaşımın Avea hatlı SE T290i'si bir kaç hafta önce birden bire avea çekmemeye başladı.. Hattını benim makinemde kullanabiliyorum..İşin enteresanı daha önce Avea'yı zor çeken bir yerde şuanda çekiyo, ama diğer çeken hiç bir yerde çekmiyo.. Telefon turkcell ve telsim hatları sorunsuz çalıştırıyor ayrıca

Avea'dan kontrol edildi hatta ve sinyalde bir sorun yok.. Muhtemelen cihaz arızalandı.. Peki ama bu nasıl bir arızadır, birden bire bicihaz nasıl arızalanır.. bilen bi anlatsın ya..

bu arada bir ayrıntı daha aletin mms ayarları falan kurcalanmış, arızada ondan sonra ortaya çıkmış..fabrika ayarlarına geri döndürdük ayrıyeten cihazı ama hiçbir şey değişmedi...

T290i

SE-T290I   Bu Ne Biçim Bir Arıza..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 30 Haziran 2006; 21:38:38 >

• başka hatlarlada bi deneyin bakalım olmazsa servis artık
  • Hocam telefon zoru seviyo demekkişaka bi yanada servis yolu gözükmüş gibi
  • turkcell ve telsim hatlar sorunsuz çalışıyor.. soylemeyi unutmuşum

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

başka hatlarlada bi deneyin bakalım olmazsa servis artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 30 Haziran 2006; 21:39:28 >
  • Hocam niye bu kadar abarttın anlamadım valla!
    Yani telefon bu arızalanır illa bi şey olması gerekmez durup dururken kapanır bi dahada açılmaz elektronik cihaz sonuçta..
    Götür bi teknik servise zaten ayarlardan filansa dediğin gibi ayarlar hallederler ama bozuksa tamir ederler dahada kötü bi şey olmaz yani korkma..
  • işte bu yaklaşım daha açıklayıcı oldu sanki..
    peki daha önceden zor çeken yerlerde avea nın aynı şekilde çekmesi nasıl olabilir?

quote:

Orjinalden alıntı: Eveready
    Telsim ve Turkcell sorunsuz çalışıyorsa ve Avea'da sorun varsa sanki dual band işleyişinde sorun var gibi... Yani 900Mhz çalışıyor ama 1800Mhz ile ilgili bir sorunu var. Hat seçmesinin sebebi bu yani.
  • servise gönderelim bakalım nediyecekler..

quote:

İşin o kısmı ilginç. Yazılımsal bir sorun olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Telsim ve Turkcell sorunsuz çalışıyorsa ve Avea'da sorun varsa sanki dual band işleyişinde sorun var gibi... Yani 900Mhz çalışıyor ama 1800Mhz ile ilgili bir sorunu var. Hat seçmesinin sebebi bu yani.

+10001 ve birde tel 900 yada 1800 de çalışıyormu şebeke ayarlarını kontrol edin 3 bant varsa onu seçin telin özelliğine bakın bakalım
  • telefon okadar gelişmiş değil @faruk malesef, ama mesela trcell telsim seçilebilirken avea nın üzerinde çarpı gibi bişi görünüyodu hazır şebekelere bakarken..mms ayarlarıyla oynana bir telefonun tüm şebeke ayarı nasıl uçmuş anlamadım vallaha..

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk
    quote:

+10001 ve birde tel 900 yada 1800 de çalışıyormu şebeke ayarlarını kontrol edin 3 bant varsa onu seçin telin özelliğine bakın bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

telefon okadar gelişmiş değil @faruk malesef, ama mesela trcell telsim seçilebilirken avea nın üzerinde çarpı gibi bişi görünüyodu hazır şebekelere bakarken..mms ayarlarıyla oynana bir telefonun tüm şebeke ayarı nasıl uçmuş anlamadım vallaha..

quote:

quote:

MMS AYARLARI ÖNEMLİ OLDUGUNU SANMIYORUM KESİN 900 VE 1800 DE ÇALIŞMIYORDUR

• peki tamire gitmeden yapabileceğimiz birşey varmı bildiğin?

quote:

MMS AYARLARI ÖNEMLİ OLDUGUNU SANMIYORUM KESİN 900 VE 1800 DE ÇALIŞMIYORDUR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.